Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 749 750 752 753 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 1429165 puta)
Ucesnik diskusija

bet and win!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
PERU: Primera Division
19:00 Total Chalaco - Melgar    tip: 1 @1.85  bet365   9/10

Srecno!!  Smile

ICELAND: Landsbankadeild
21:15 Fram - KR Reykjavik  tip: 1  @2.25     9/10

Fram je definitivno ozbiljnija i kvalitetnija ekipa. Sa pobedom danas u ovom mini derbiju izbijaju na 1 mesto pokazuju da su pretendenti za titulu ove godine. KR Reykjavik je bez pobede i siguran sam da nece iznenaditi sigurnu ekipu Fram-a osim ako u to nisu prste umesale kladionice! Ocekujem sigurnu pobedu domacina! Srecno!  Oprezno sa ovom utakmicom, koliko vidim doslo je do globalne uplate na 1!!!  Smile

« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 20:01:19 od exposed98 »
IP sačuvana
social share
Exoume mafia ksana! Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Rodik - Sela  (19.5) manje  @1.85  4:6, 6:7
F. Lopez - Beneto  1. set 1  @1.60  6:2
Li Na - Ketavong  2:0  @1.40  6:2, 6:4
Davidenko - Beker  (22.5) vise  @1.85  3:6, 4:6
Djokovic - Malise  1  @1.20 3:6, 6:4, 2:6  Smile
Gaske - Sitler  1  @1.20

Uk. kvota  11.04
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 23:52:31 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
SonyEricsson P1
Murray Andy - Fish Mardy 0-2 @ 8,2 10/10

Mec pocinje za 10tak minuta pa ko se kladi live.Onako ko iz topa skot je los ove sezone fish otrov za skota odgovara mu trava. Pa sta bude
IP sačuvana
social share
Audacem Fortuna Iuvat

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Juzna Afrika - Meksiko 1 9/10 kw 2.7 (Sve je to ok, Meksiko dobio Italiju itd. Medjutim na ovoj utakmici sudi lik koji je umesan u nekoliko afera oko namestanja utakmica, nista dokazano. Otvaranje poverili njemu, pogurace JAR 100%, da li ce uspeti videcemo.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia e51
South Africa - Mexico 3+ @ 2.50 (bet365)

Ovo igram jer je kvota odlicna, a Mexico lako daje i prima golove. Domacini su prilicno losi, pa verujem da Mexico moze da im ugura gol ili dva jer je to solidan tim.  SA ce svim silama pokusati da se pokaze u dobrom svetlu, pa ocekujem i da oni postignu neki gol, mozda i iz nekog sumnjivog penala. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 793
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja sam se gadno ujebao ja mislim kad sam odigrao da dalje prolaze 1. Francuska 2. Meksiko i 1. Meksiko 2. Francuska. Do sad nijedan domacin nije ispao u prvoj fazi. Cenim da dalje idu meksiko i j Afrika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Danas na Franzuze i Afrikance. Meksikanci se nece snaci pred 80000 ljudi na otvaranju. Cenim da ce Afrikanci zadavati dosta problema Meksiku iz prekida i iz kontre. Ako Pinar odigra na nivou, pobeda se smesi domacinu.
Treba naglasiti takodje 80000 trubica koje trube neprestano a jedna ima jacinu od oko 130 decibela. To takodje moze smetati itekako Meksikancima Smile

A sto se tice Francuza, ja ne verujem medijima nikada u vezi njih. Oni su upak jedna od najjacih reprezentacija i treba ispratiti vise nego odlicnu kvotu 2.15 Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Domacin na otvaranju SP-a nikada u istoriji nije izgubio.Francuska se zajebavala u prijateljskim tekmama,mislim da ce i Henry igrati od prve minute iako su najavili da ce grejati klupu u svakom slucaju nije realno da ispred njega igra jedan Sidni Govu koji je gotovo celu sezonu presedeo  na klupi u Lionu.Nadal igra protiv 31. Lopeza i evo dobrog tiketa:

JAR 1X 1.45
Urugvaj-Francuska 2 2.2
Nadal-Lopez KIBEZH 1 1.3

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung D900
JAR - Meksiko   X   
Francuska - Urugvaj  X

Kvota 10.00        4/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

omnia mea mecum porto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
Zastava Republika Srpska Krajina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k750i
juzna afrika - meksiko   2
urugvaj - francuska   2

IP sačuvana
social share
dum spiro,spero.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 749 750 752 753 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.