Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 1431784 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Washington (5)   -    Chicago 2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Cesena   sss   Padova  1  kw  1.80  7/10

И додајем овај Филипов пар јел то хокеј ?
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Frajburg-Nirnberg  2.10..3.20..3.20

Sudar dva ozbiljna kandidata za plasman u I Bundesligu.Odlicni timovi koji se u medjusobnom suceljavanju nikad nisu preterano stedeli(u zadnjih 15 godina nisu igrali nereseno)..h2h je na strani Nirnberga mada to ovaj put preskacemo jer je pretposlednji susret odigran 3 godine unazad.Frajburg u ovaj mec ulazi hendikepiran neigranjem cetvorice prvotimaca od kojih jedan veznjak(dao 4 gola),drugi napadac(dao 3 gola)..ostala dvojica mogu da se zamene,takoreci nebitni..Nirnberg maltene kompletan i nekom event.pobedom mogu da preskoce cak tri mesta na tabeli..I jedna i druga ekipa imaju nezgodne utakmice posle naredne 2-nedeljne pauze s `tim sto je prvoplasiranom Frajburgu prvi pratilac Furth koji ionako nikad ne ulazi u I ligu tako da mogu opustenije da pridju vecerasnjom mecu za razliku od Nirnberga kojima bi event,poraz veceras naneo velike probleme.Trener Nirnberga je izjavio da dolazi u Frajburg po tri boda.

Ja mislim(iskreno se nadam) da Nirnberg veceras nece da izgubi i uzimam kv.2.00.
Dva tiketa na X i 2 i dobar sam za ulog.
Srecno meni,a i Vama   Smile
Napred Nirnberg
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Daniel Marcos (BRA) vs. Di Mauro Alessio (ITA)  1 koef 1.50  10/10  (Talijan na domacem terenu je uvijek opasan pogotovo na chelenger razini di ima stelanja dosta.Talijan je imo prosle godine na domacim turnirima neke upsete ali ove godine je nula.Daniela sam pratio u marocu i stvarno je digo igru i napravio vidni pomak u odnosu na pocetak 2009te.Osvojio je maroko vrlo suvereno izgubivsi tek dva seta.preije desetak dana brazilac je uvjerljivo slavio sa 2-0 nad alessio ukoliko nebu stele mislim da talijan nema previse sansi

Minar Jan (CZE) vs. Johansson Joachim (SWE) 1 koef 2.20  5/10  (o ovom je tesko reci sved je postavljen za favorita zbog podloge i starih rezultata.Statistika ovog igraca govori da svake godine odigra tek par meceva 0d 2007 do danas .Pretpostavljam ozljede.Statistika govori da je sved 2008 dobio mahuta a 2007 berocqa.O svedu je stvarno tesko govoriti iz ovih podataka osim da vjerojatno ima dbar servis.Jan Minar za razliku od drugog Minara je zemljani igrac ali ipak ima puno vise kontinuiteta i meceva iza sebe.Johanssonov zadnji mec koji je dobio Paire, Benoita jedva 2-1 i to oba seta koja je dobio nije breknuo govori da nije bas na staroj formi.Neznam inace nebi igro na jana nikad na tvrdom.Ali ovakav underdog protiv ovog ocigledno povratnika hm mozda i nije bez sansi

Fischer Martin (AUT) vs. Wolmarans Fritz (RSA) 1 koef 1.62  10/10  (Nije da vjerujem Fischeru toliko ali ovaj Wolmarans mi je totalna nepoznancia.Fischer je ipak zna pruziti dobrih partija na tvrdom iako mu zadnje vrijeme bas i neide.Ipka covjek koji je odigro 6-7 , 6-7 sa del potrom zasluzuje dozu povjerenja protiv igraca kao sto je wolmarans.Fischer ima skalpove na tvrdom neki solidnijih igraca De Voest ,Roger-Vasselin , Becker ,Schuettler.Uglavnom u stanju je savladat igrace iz 100 pa nevidim razlog da ne savlada i ovog padobranca)
« Poslednja izmena: 24. Mar 2009, 11:34:16 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Every man has but one destiny.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 4s
Na Partizan stavi 100 dzindzi izvadi 666 - mora da je znak.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Capdeville Paul (CHI) vs. Kim Kevin (USA) 2 koef 1.60  9/10  (kim iako nepouzdan igra na svom terenu i na svojoj prirodnoj podlozi.Jucer je prikazao solidnu predstavu i dobio glatko Giralda.Capdeville jednostavno nije tipican igrac  tvdog udarci mu imaju finese ali su dosta meki a i servis mu nije nesto previse jak.Idem na amerikanca doma koji ima u medjusobnim susretima pobjedu upravo u miamiju 2007)

Bellucci Thomaz (BRA) vs. Greul Simon (GER) 1 koef 1.45  10/10  (Bellucci ovih dana igra solidan tenis.Tvrda podloga mu nije strana sto je demonstriro protiv Chiudinellija.Uglavnom gubi od jacih od sebe Lopez,Verdasco Monfils kojem je cak uzo i set a dobiva igrace srednje jace kategorije kao tipsu i devildera.Greul je njemac nis poseban iznenadio je proslo kolo peyu ali kod peye to nije nis uobicajno .Dok su porazi od Ferrera , Falle , Gineprija razumljivi porazi od Todera Ghedina u australiji su stvarno pokazatelj da ovaj njemac u ovom trenutku jednostavno nema igru.Prosle godine je bio solidniji ali 2009 mi se cini totalno van forme.Bellucci u dolasku sa par jakih meceva iza sebe mislim da danas dobiva)

Sela Dudi (ISR) vs. Dancevic Frank (CAN) 1
Paszek Tamira (AUT) vs. South Melanie (GBR)  1

koef 2.15  5/10  (Sela je cudan lik ali iskustvo i teski mecevi su na njegovoj strani .Tu se mogu ocekivati svakakva cuda miljon breakova da sela proda prvi set svasta je tu moguce.Ja tog covjek nikad nisam vidio da nesto jednostavno obavi ali na kraju dosta cesto nakon rovovske bitke izvuce pobjedu.Prvo kolo necu komentirat jer je imo padobranca za protivnika.Dancevic je udarac ali zivcenjak i iako bi servisom trebo imati prednost jednostavno 2009 a i kraj 2008 igra katastrofalno.Jucer je spasio mec protiv retard mahuta .Mahut je izgubio dobiveni mec.Sela ce biti veci zalogaj.A sad wta je nezahvaln jer osim prvih 10 tu se nezna ko pije ko placa.Iskreno idem na ime tamire koja mi je ipak poznatija a i pratio sam je nesto prosle sezone.Ima dosta meceva na tvrdoj podlozi iza sebe i koliko vidim preferira je.U karijeri ima i dosta skalpova jacih od sebe igracica.Pretpostavlja da ce ovo ko i vecina wta meca ici u tri seta di se u svakom setu jedna igracica raspadne .Nema tu tie breakova tu se igra 6-1,2-6 i slicno.South mi je nesto manje poznata nije losa ali nije nis posebno upset je moguc ali ipak mislim da je opravdano favoriziranje Tamire)
« Poslednja izmena: 24. Mar 2009, 17:11:17 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
CSKA - Partizan (h:-13,5)   H2   @1,85   7/10

CSKA - Partizan     p<142    @1,85   7/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Red Bull Salzburg vs. EC KAC Klagenfurt 1 koef 1.95  8/10  (Austrijska liga je jedna od najdomacinskijih i domaci led ima veliki ulogu .Salzburg u takovj ligi je jos domacinskiji klub ostalih. 6 domacih pobjeda u nizu.Klagenfurt je poveo sa jedan nula domacom tijesnom pobjedom u produzecima 5-4 .Tekma je mogla otici na obje strane.Salzburg nesmije si dopustiti ovdje poraz na domacem terenu jer bi sa 0-2 bio u velikim problemima.Zadnje gostovanje Klagenfurta kod red bulla je zavrsilo pobjedom Red Bulla 6-2.Iako Salzbur nije briljirao tokom sezone oni su uvijek jedna od momcadi koji tempiraju za playoff.Danasnja pobjeda im je vrlo bitna)
« Poslednja izmena: 24. Mar 2009, 18:36:00 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 554
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
24.03. (uto) 20:45  MK Dons - Kru Aleksandra   1   kw 1.60  (mozzart)   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Regal FC Barcelona vs. Tau Ceramica Vitoria 2 koef 2.30 5/10  (Hm priznam dosta rizicno protiv domacina u evroligi.Ali po meni je to najotvoreniji mec .Barcelona je igrala prosle kolo u spanjolskoj rijetko vidjen mec u 3 ili 4 produzetka nisam siguran uglavnom igrala je u manresi maraton.Nakraju su pustili vise im se nije dalo igrati kos za kos.Tau se doma proseto sa 30+ protiv evroligasa juventuda.Ako postoji klub koji ne odgovara barceloni onda je to Tau .Barcelona doma protiv Taua ima mizernih 3-9.Za mene je ova dvojka otvorena mogucnost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.