Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 1521310 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia n96
D-Team - Jukurit 1 koef 1.90  7/10  (hmm danas mirise cijela mestis liga na pobjede domacina i ja onda drito na najveci koeficijent lige protiv gosta koji treba bodove za playoff zone jer su sada trenutno jedno mjesto iza.Ali reko sam sam sebi da nebum vise u hokeju gledo ko treba vise bodove jer jos ima tekmi za igrat i trebanje bodova do sada mi je rijetko kad donosilo dobit.Ovdje cu gledat jedino domaci led a kad je D-team upitanju onda je to stvarno relevantan cinbenik .Najbolji domaci lige jos kad dodamo i jednog on najgorih gostiju lige jukurit i medjusone omjere gdje domacin uvijek dobiva.Realno gledajuci ovo je 5/10 mec ali ja cu ipak malo jace subjektivno na najvisu kvotu jer mislim da ce prije kiksati x neko od domacina 1.35 kvote .obicno tako biva.)

----------------------------------

Mora IK - Bofors IK  handicap 1 (-1.5) 7/10  (Mora nakon par kikseva hvata playoff da bi se eventualno vratila u prvu ligu.Zadnje tri tekme doma je vise nego uvjerljivo dobila solidne i jake protivnika.Napad im je raspucan i gotovo uvijek idu u over.Veceras isto pretpostavljam over.Bofors je pri dnu ljestvice ali jos uvije dosta siguran od playoffa za ligu nize.Nakon par dobrih iznenadjujucih gostovanja vratili su se svojem pravom licu i nanizali 4 gostojuca poraza pa i od slabasnih protivnika.Njihov medjusobni susret 08' je mora na domacem terenu dobila 5-1 ne vidim razloga da i veceras ne bude isti tijek)
« Poslednja izmena: 07. Jan 2009, 17:55:31 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Ericsson 
Sporting Gijon1,man.2,union1,espanjol2,Academica1   nesta da se proba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia n96
KIF Vejen - Ikast/Bording 1 koef 2.40  6/10  (ne vidim zasto bi se tu tako favoriziro gost.Rukometasice Ikasta jesu digle formu i zabiljezile dobre rezultate u domacem prvenstvu i evropi ali KIF je odlican domacin ove sezone sve domace pobjede.Ikast bi trebo po imeni biti papirnati favorit ali igranje teske evropske tekme protiv gyora i poraz sigurno su ih malo iscrpili a domacem prvenstvu vec imaju jedan visoki poraz od Horsensa na gostovanju.U najmanju ruku izjednacen mec sto govori i medjusobni susreti 2-2 .Dajem prednost odmornijoj ekipi koja je ujedno i odlican domacin)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 554
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
07.01. (sre) 21:00 Poli Ehido - Espanjol   3+  kw 1.95  (monako)   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia n96
Washington Wizards - Toronto Raptors 1 koef 1.71 5/10  (neda mi se puno pisat jer upravo doso sa sljake .ukratko pola pola mec domaci teren i losa forma toronta)
Govortsova Olga - Errani Sara 2 koef 1.70 5/10 (Errani bolje zavrsila proslu sezonu dobila odlicnu azarenko.Na ovom turniru dobila jace protivnice nego sto je dobila govortsova .Naravno zenski tenis i sve je moguce)
Verdasco Fernando - Serra Florent 2 koef 3.10 5/10  (nategnuta oklada ali zasto ne verdascu ovo nije prirodna podloga zanimljivo da cak ima na tvrdoj podlozi poraz od serre lani i to cistih 0-2 u setovima.Serra me dojmio protiv melzera i na cudjenje svih mislim da ima cak sanse dobiti)
Denver Nuggets - Miami Heat handicap 1 (-5.5) 5/10  (tradicija tradicija i tradicija denvera doma protiv miamija uz to denver je doma super mocan.Miami se zna o kome ovisi.Meni ipak se cini da ce ovo denver lako dobiti.Nocas sve za srednji ulog jer mi se neda bas dublje analizirat.)
« Poslednja izmena: 08. Jan 2009, 00:44:03 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 700
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Cetvrtak, 08.01. 04:00 Brisbane, Australija Hard

A. Ivanovic - A. Mauresmo  1  ne znam koja je kwota

07:00 Sela Dudi - Tipsarevic Janko 2 @ 1.45
srpski kombo, mada kako igra Ana i kako nameshta Janko osrednji ulog Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Ivanovic A. (Srb) : Mauresmo A. (Fra) 2 @ 3 8/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 700
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Porto  vs  Setubal   X2   kw 3.2  7/10   i   2 kw 8.5   4/10
setubal je proshle sezone osvojio ovaj kup(koji je sporedan, postoji jaci kup)
a trener porta odmara glawne igrace i najwerowatnije u igru pusta omladince i
igrace koji su zeljni dokaziwanja. Ja owe tipowe ne mogu da zaobidjem i
uplaticu ih u singlu pa kako bude Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia n96
Phau Bjorn - Cipolla Flavio  1 koef 1.80 10/10  (suluda oklada ali sta je tu je hazarderski sam raspolozen.Ovakvim igracima nikad nije za vjerovat.Nisam gledo Cipollin mec protiv wavrinke ali cisto sumnjam da je dobio jer je dobar igrac prije je wavrinka otanko.Ako izbacimo tu devijaciju cipola ima na ovoj podlozi poraze kronoloskim redom od Smeets, Robert 16 06 , Slanar, Martin 36 46, Snobel, Pavel       36 06  , Cipolla, Flavio vs. Youzhny, Mikhail      26 26 .Nema tu rezultata di on eventualno gubi u tie ili 5-7 sto bi pokazivalo da je dobar server.Phau je ipak rodicku uzo set pa je tog istog smeetsa od kojeg je cipolla izgubil sa jednim osvojenim gameom dobio u 2 seta.Phau je dobio i Querrey, Sam na ovakvoj podlozi
sa nadalom je igro 67 36 67 .Znaci ipak mi djeluje puno cvrsti na tvrdoj podlozi.Ovo sve nemora biti nista jer kod ovakvih igraca bitna je sam trenutna forma i inspiracija.Ipak hazarderski cu na Phau punim ulogom usprkos velikog upseta koji je cipola napravil protiv wavrinke prosli mec

-----------------------------------

Mathieu Paul Henri - Nishikori Kei  1 koef 1.75  10/10 (MPH ne podnasam pa kako onda 10/10 na njega protiv jednog od igraca koji je najvise napredovo lani.Sve govori protiv toga Nishikori je napravil upset protiv Bedrycha i vec par puta je pokazo da se na njega mora ozbiljno racunat.Ali ja sam gledo 2 meca MPH i covjek je bio neprepoznatljiv sta je napravio gulbis i gabi odlicnim serverima jednostavni ih je pomeo sa lakocom.Najbitnije svoj servis je drzo vrlo suvereno pogotovo protiv gulbisa a suparnicki ugrozavo cim se pruzila prilika.MPH je i iskusniji te bi mogo japanca izbacit iz ritma.Isto rizicno protiv covjeka koji je dobio Bedrycha ali MPH mi je na ovom turniru djelovo preporodjen)
« Poslednja izmena: 08. Jan 2009, 09:45:50 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Mannheim - Nurnberg  1  1.80

Mannheim je imao tezak raspored...uglavnom je zadnjih par kola izlazio kao gubitnik (sa 1 golom zaostatka) protiv ovih jakih ekipa...Nurnberg je osrednje jak tim i Mannheim bi trebao rutinski da odradi posao...

Nadal - Monfils under 20.5  1.80

Nadal se zahuktao a Monfils je kao ogroman favorit u zadnja 2 meca izvukao pobjede kroz iglene usi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.