Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 802 803 805 806 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 681517 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Bremen : Cottbus 0-2 @ 2.5 Smile 8/10 - Poklon kvota

Zaragoza : La Coruna 1 @ 2 7/10
Fulham : Birmingham 1 @ 2.2 7/10
Ipswich : Hull ppX @ 2 5/10
Reading : Tottenham 2 @ 3.2 5/10
Modena : Brescia 2 @ 3 4/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 700
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ewo za sutra neke sigurice
Aston Vila    1        1.55
Bolton         1        1.55
Blekburn      1        1.25
Not. forest   1        1.25
Serkl Briz      1        1.3
Bolonja        1        1.45
Lece            1       1.2
Mtk             1        1.3

pitanje koje ja sam sebi postawljam je kako od owoga naprawiti tiket
i uzeti pare kladionici, poshto od 8 tekme bar 2 nece uci????
Shta mislite koje da izbacim? Smile Smile Smile
P.S      3 nedelje nisam dobio na kladionici, racunao sam da sam ukupno
            usho za owe tri nedelje oko 6.000 dinara...
Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2008, 00:10:12 od sashavr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Probetteam

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6300
Tuluz - Psz 2 kw 2.70  9/10 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam samo prolazio.... I nemam pojma.... Vidim otvoreno...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

kjhpojoij

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia n95
volen-servet 1 7/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson P1
Sparta Krc - Bohemians Praha 2 @ 1.75  2.5/10 (Expekt)

Larvik - Byasen   Byasen +2.5 @1.85  3/10 (betfair)

Finale dvije najbolje momcadi norveskog zenskog rukometa ove godine.U h2h vise nego uvjerljiv larvik.Zadnjih sedam susreta dobio.Ove godine sa 1 u gostima i sa 7 pogodaka razlike doma.ovo je finale i tesko da ce biti bas sedam ali 4 bi moglo biti .4 je ujedno i prosjecna razlika
« Poslednja izmena: 03. Maj 2008, 11:32:07 od AbOnOs999 »
IP sačuvana
social share
Audacem Fortuna Iuvat

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Orasje-Siroki   x2 2.4 kw 7/10         Sirokom treba bod u gostima da osigura naslov pod uvjetom da kuci dobije sve  a orasje je hrvatski klub u dobrim odnosima s sirokim i siroki je cesto znao bodove nosit iz posavine pa mislim da bi mogao i sad kad su mu najpotrebniji
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This time next year we'll be millionaires!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 697
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy CORE
Blackburn Rovers - Derby County
 Ono sto Premier ligu cini posebnom je upravo situacija na ovoj utakmici. Naime,ekipa Derby Co. je na najboljem putu da bude jedna od dve ekipe u Premier ligi ikada koja nije ostvarila ni jednu pobedu na strani, takodje na najboljem je putu da obori Sunderlandov neprijatni rekord od samo 15 osvojenih bodova u Premieru svih vremena, a ono sto je najzanimljivije pored svega toga oni na Ewood Park dovode 7000 navijaca. Prosto fascinantno kakva je to posvecenost klubu za koji se navija. Trener gostiju Paul Jewell za ovu utakmicu ne moze da racuna na beka Alana Stubbsa kao i na vec duze vreme odsutne Giles Barnes i Claude Davis. Kod Domacina trener Mark Hughes ima neizvesne Christopher Samba i Benni McCarthy koji bi po nekim izvorima ipak mogao zaigrati. Zbog specificne situacije kod gostiju i Roce Santa Cruza mislim da bi ovde mogli da vidimonekoliko golova, na kraju krajeva nije li Derby Co. postigao dva pogotka jednom Arsenalu u porazu od 6:2. Ocekujem u poslednja dva kola malo cudnije rezultate RAMSa. Tip 3+( 1.75)

Fulham - Birmingham City
Vrlo nezgodan mec za prognozu pravi sixpoint game, i mozda me zbog toga sto u ovoj utakmici nema sanse da bude bilo kakve kalkulacije najvise i privlaci za tipovanje. Neresen ishod nikome ne odgovara i to je najsigurniji scenario za ova dva tima da se iduce godine sretnu u  Championshipu. Gosti su u proslom kolu prokockali 2:0 protiv drugog tima Liverpoola i na kraju osvojili samo bod dok su gosti u istom kolu uspeli da se savladaju Man City sa 3:2 iako je na tom mecu moglo da bude jos toliko golova. Kako je pisac ovih redova imao prilike da pogleda utakmicu Fulham-Reading koja je takodje bila sixpoint game i video apsolutno pregazeni Reading rezultat je bio 2:0 za Fulham sa jos dve precke i dve stative na toj utakmici dakle mogli su da ih napune sa mnogo vise golova. Steta, jer bi upravo gol razlika mogla biti odlucujuca u borbi za opstanak [Bolton -20, Fulham -25 Birmingham -17, Reading - 28]. I na kraju o sudbini ova dva kluba ipak odlucuju Reading i Bolton tako da ja mislim da i na ovoj utakmici mozemo videti makar 3 gola, ali i cini mi se pobedu ekipe Fulhama, Znam da je to mozda previse hrabro sa moje strane ali ja jednostavno moram da probam. Tip 1(2.3) i 3+( 1.95)

Middlesbrough – Portsmouth
Porazom od Sunderlanda domacin se opasno priblizio zoni ispadanja i sada mora da trazi bodove spasa. Na svu njihovu srecu na Riverside stadion sada dolazi Portsmouth kome je po mom misljenju u glavi Wembley 17. maja i finale FA Cupa protiv Cardiffa. Cisto sumnjam da ih zanima Intertoto cup kad im je FA trofej pred nosom i igranje u UEFA Cupu. Nisam siguran sa kakvim timom ce H.Redknapp poceti ovu utakmicu ali mislim da ce odmarati glavne igrace. Obzirom na ofanzivni potencijal Middlesbrougha sa kojim raspolaze trener Gareth Southgate ( Aliadiere, A.Alves, Tuncay) mislim da ovde mogu do sva tri boda i sebi obezbede opstanak u Premieru  po 11 put za redom sto je prilican uspeh za ovaj meni licno simpaticni klub. Kladionice se slazu da je domacin favorit na ovom mecu iako su Pompeye daleko kvalitetniji klub te su za pobedu Middlesbrougha ponudili kvotu od 2.15 sto moze da bude kakav takav indikator da bi se ova jedinica mogla uzeti u obzir pri sastavljanju tiketa. Tip 1 ( 2.15)

Queens Park Rangers -  West Bromwich Albion
 Mislim da nas ovde ocekuje jedna vrlo opustena utakmica jer QPR je apsolutna sredina nema ama bas nikakvih briga i od sledece sezone pocinje nova era za taj klub. Dobili su bogate vlasnike i uskoro ce krenuti u kupovinu dobrih igraca, a kako neko od ovih mora i da ostane u klubu i sledece sezone eto lepe prilike da se nametnu dobrom igrom na ovoj utakmici. Kod gostiju je situacija nesto zanimljivija oni sigurni putnici u Premier ligu zbog gol razlike od + 31 samo je pitanje sa kog mesta. Posto nije mala stvar biti prvak Championshipa mislim da ce u Premier otici sa prvog mesta i to pobedom na ovom susretu .Inace susreti ova dva protivnika obiluju golovima pa ne vidim razlog da to ne bude i ovog puta, jer QPR je relativno efikasan na Loftus Road stadionu dok je ekipa WBA u svim takmicenjima ove sezone postigla bezobraznih 107 golova. Tip 2(2.2) i 3+ (1.80)

Sheffield Wednesday - Norwich City
 Utakmica koja domacinu znaci puno a gostima apsolutno nista, oni su pobedom u proslom kolu nad QPR od 3:0 prebrinuli sve brige oko opstanka i u ovu utakmicu ulaze potpuno rastereceni. Iskreno mislim da ekipa trenera G.Roedera nije ni trebala da bude u toj situaciji jer je to po meni sasvim solidan tim sa dobrim trenerom. Kod domacina sasvim druga situacija njima opstanak garantuje samo pobeda, do duse postoje opcije da i sa porazom zadrze svoj status ali mislim da bi to bila prevelika kocka. Oni su svoje sanse za opstanak bitno povecali kada su posle serija neresenih razultata najzad pobedili nekoga i to direktnog konkurenta za ispadanje Lester sa 3:0. Po meni, Sheffield Wednesday sada ima neuporedivo laksi zadatak, iako kvota koju su ponudile kladionice nije bas od onih od koje cemo se obogatiti. Tip 1(1.7)
« Poslednja izmena: 03. Maj 2008, 09:56:09 od CopicD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Evertonian

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Middlesbrough – Portsmouth X   3.20   5/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Evertonian

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo jedan simpatican tiket  Smile

Manchester Utd - West Ham X-1 ; 0-3    (uvek igraju tvrde utakmice, nikad nad 3 gola)

Aston Villa - Wigan X-1 ; 0-3    (Viganu odgovara X, a Vilu samo 1, pa mislim da ce igrati defanzivno Vigan)

Crystal Palace - Burnley 1-1   (ovo je sutra, ali jebi ga Palas mora da tepa ako hoce dalje, a Burnley je labav ko lavabo  Smile)

sve ovo za 7/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
Orasje-Siroki   x2 2.4 kw 7/10         Sirokom treba bod u gostima da osigura naslov pod uvjetom da kuci dobije sve  a orasje je hrvatski klub u dobrim odnosima s sirokim i siroki je cesto znao bodove nosit iz posavine pa mislim da bi mogao i sad kad su mu najpotrebniji

Racunaj na to da orasje ne smije kiksati kuci jer ako kiksaju ispadaju iz lige. Oni su se cesto krvili gore sa sirokim. Ne sumnjam da ce u ovoj utakmici nastimat sudiju i pokusat na sve nacine doci do pobjede.

Bolton 1
Okser 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 802 803 805 806 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.