Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 666 667 669 670 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 681613 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple iPhone
Rosenborg-Lyn 2-1,kv 30! Vredi probati,ja sam stavio 250 din. Poznato je da su ova dva kluba u dobrim odnosima i da je vise puta dolazio prelaz. Prvo kolo,tu se muti  Smile

Idemo!
« Poslednja izmena: 01. Apr 2008, 00:56:08 od baLju »
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ljungskile SK  -  Hammarby  2  1,90  8/10
Nije losa kvota vredi pokusati  Smile
i tenis Tipsarevic - Johanson 1  1.90
« Poslednja izmena: 31. Mar 2008, 19:02:31 od Schevchenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Qtek HP h6300
Jedan koristan info :

Schaffhausen - Gossau  2 @ 4.00

Schlaffhausen have a problem with coruption, players and manager. In lat 10 matches they won 1 game, 5 times they drow and 4 times they lose. Today they must without FIVE good players. Gossau last 2 games at home was lost so that's a good time for win. Last ten matches (5-1-4). In my opinion Gossau win this match
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

bez motike nema para

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung U600
Singl:

Dallas (-6.5)....2    1.95 koef    10/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Gillingham - Luton 1 kw 2.00
Barnet - Darlinghton 1 kw 2.65

Igraju 3 za 3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia e72 + 6630
danasnji mecevi su maximalno zeznuti za tipovanje, da iznesem neka svoja razmisljanja, jos definitivno ne tipujem, zasad se jos dumam...

ovo roma - mancester mi nekako podsjeca na neki 3+, roma ima veliku zelju za osvetom, i htjeti ce posto-poto da zavali neki gol crvenima, mada ni ovi nisu naivni, i ako se previse otvore, ronaldo i rooney ima da im raspale tako finu kontru...
donekle se ocekuje i oprezan pocetak mancestera, da u ovo udju hladne glave. velika prednost je i sto igraju revans na svom old trafordu. totti izostaje sutra, nadam se da ce vucinic zauzeti svoje default mjesto u sredini napada i pokazati da je igrac velikih meceva (real, milan...) 
u ovom mecu mancesteru bi i x bio odlican rezultat, dok ce sa druge strane roma nastojati da stekne neku prednost za revans. ne znam ni sam, sto vise razmisljam sve manje znam.

a sto se salke - barca tice, to je totalna nebuloza tek. barca ima veeelikih problema, real je opet odmakao, igra ne lici na nista, novinska prepucavanja i nagadjanja o ronaldinju, smjeni rajkarda, cudne stvari se sa njima dogadjaju. nema tu ni traga od one leprsave igre koja je plijenila ranijih godina, dodatna otezavajuca okolnost je i veliki broj izostanaka: ronaldinjo, deco, messi, eto je pod znakom pitanja, thuram ce mozda u sredinu odbrane umjesto markesa. maximalno zajebana kombinacija za barcu. jos ako onaj yaya toure bude izgubljen kao protiv betisa, salke bi mogao i da uvalja neki go. krkic u startnoj postavi bi bio osvjezenje, ali je pitanje koliko bi tvrdi njemci lezali njegovoj igri, tj koliko bi ga kvalitetno izlupali po nogama..
ovdje mi se nekako namece under tip, ili neki winner na salke, strah me da barca ovdje ne moze uzeti 3 boda, bar ne ona barca koju smo vidjeli protiv betisa za vikend. bez pobjednickog mentaliteta, i sa onolikim oscilacijama u igri
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...come with me into the trees...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5146
Zastava The Dark Tower
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
Schalke - Barcelona  1  kw 3.5 (Meridian)
ovo planiram da odigram u singlu za 2000

Roma - Manchester  2  kw 2.6 (Meridian)
sto se tice ove utakmice, mislim da ce ovde doci do izrazaja koliko je enlgeska liga jaca od italijanske, a i manchester je trenutno u fantasticnoj formi

IP sačuvana
social share
...always outnumbered, never outgunned...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Živela abortirana djeca

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 600
Zastava Za kompjuterom
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 
ROMA-UTD- 1x ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Moje misljenje je da na mecu Salke-Barsa 1 ne dolazi u obzir,dakle x ili 2.Mislim da Ronaldinjo nece nesto puno faliti Barsi.Mesi,realno,hoce,ali imaju oni jos mnogo dobrih igraca u veznom redu i napadu(Xavi,Iniesta,Ture,Krkic,Anri,Eto...).Takodje,mislim da su prilicno izfrustrirani posle Betisa i da zele da se na ovom mecu "izvade",plus titula je vec fakticki izgubljena tako da im jedino ostaje CL.I,na kraju,Barsa ima,realno,puno bolji tim od Salkea,kome je jedina prednost domaci teren.

Utakmica Roma-ManU je jos zajebanija za tipovanje,al,recimo da,ne bi igrao dvojku.Mancester u Evropi na gostovanjima igra poprilicno rezervisano i neofanzivno.Plus sto sad imaju revans na Old Trafford-u,plus sto ce Roma,po meni,krenuti ofanzivno. Golovi,recimo,0-2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia N70
danasnji mecevi su maximalno zeznuti za tipovanje, da iznesem neka svoja razmisljanja, jos definitivno ne tipujem, zasad se jos dumam...

ovo roma - mancester mi nekako podsjeca na neki 3+, roma ima veliku zelju za osvetom, i htjeti ce posto-poto da zavali neki gol crvenima, mada ni ovi nisu naivni, i ako se previse otvore, ronaldo i rooney ima da im raspale tako finu kontru...
donekle se ocekuje i oprezan pocetak mancestera, da u ovo udju hladne glave. velika prednost je i sto igraju revans na svom old trafordu. totti izostaje sutra, nadam se da ce vucinic zauzeti svoje default mjesto u sredini napada i pokazati da je igrac velikih meceva (real, milan...) 
u ovom mecu mancesteru bi i x bio odlican rezultat, dok ce sa druge strane roma nastojati da stekne neku prednost za revans. ne znam ni sam, sto vise razmisljam sve manje znam.
izostanci za romu - totti, juana, perotty, akvilani, u igri - vucinic i ferrari .

- - - - - - - - - -

Roma - Manchester Utd. 2  8/10
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 666 667 669 670 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.362 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.