Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 988 989 991 992 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 396702 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zbog jucerasnjeg fijaska, iz moje crne knjige danas igram samo...

Barnet - Wycombe 1 9/10 kw 2.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pao - Larisa 1 1.70

Pao je sve bacio na osvajanje kupa i utehu za najgoru sezonu u poslednjih desetak godina! Larisa je samim ulaskom u finale izborila kup Uefa, a u poslednjem kolu gostuje Kalamariji u odlucujejucem mecu za opstanak, tako da ce biti mnogo vise koncentrisani na to poslednje kolo i ne verujem da ce se preterano trositi ovde!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Jao ljudi imam neki osecaj da ce veceras pasti neka bruka, dal Zvezdina ili Partizanova ne znam, prosto imam neki osecaj od kada sam se probudio... Sve mirise na 0:0, i mnogo je nesto sve mirno pred ovaj derbi, ne dolaze navijaci prvenstvo je reseno... nesto mora da ga presece t(r)ipujem 4+ intuicija. Jeste da ovo intuicija nije kladionicarski, ali nesto mi govori(odzvanja) u glavi "bruka"...Ne kazem ni da neko prati ovo, ali prosto sam morao da kazem, mnogo veliki mi je osecaj...
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Deinze-fc antwerpy  20:00 2,40 2,90 2,60    1  

i don’t have much to say about deinze. They’ve had great season, the trainer must be really proud, as he was the 2nd trainer in whole history of the club who gained more than 50 points. Although they aren’t motivated they still show good game, attacking and attractive, especially at home, they were brilliant so far.

and if the big antwerp comes to deinze, who wouldn’t be motivated to beat the great old? And now they have real chance to do it. Namely antwerp has no chance to become champions, so they have only play-offs and a good chance to win it and go to jupiler league. Lately in all games antwerp fans have whistled on their team, have been aggressive etc, and so yesterday it was a kind of press-conference where the secretaries of the club, the captain and the fans delegation have spoken about the problems. I won’t sum the problems that antwerp had after the new year, but the fact is that there are a lot of injured players who hope to get ready for play-offs. Many players will be rested, the preparation for the play-offs is much more important than the competition now. The club had openly announced that the fans don’t need to count on good results in last 3 games, as they simply don’t care about it. For the match against deinze there are even no 14 players, so the coach has a lot of problems with the squad. He will let di gregorio play on leftback while he is a striker … and so on.

so logically a bet on deinze should be a cracking bet. Deinze has been very good at home, and i don’t need to repeat the problems on antwerp. Max stake!

denizlispor-bursaspor     1

announcement: denizlispor is almost out of the relegation zone. They need just a little more. And the opponent in the face of bursaspor is just what they need to finish outside the relegation zone. The team hasn't lost in 6 games and in the last game they were losing to fenerbahce away and managed to bounce back and get a draw! Denizlispor is also playing their last home games very nicely. They won the last 4! Bursaspor is having a poor finish to the season. In the last three games the team lost twice with a big scores. The favorite for this match is the home side. A home win for 1,90 is a good choice.
possibility 1-х-2: 50%-30%-20%

cher. Odessa-tavriya  1     7/10
cluj-rapid buk             2     5/10
unirea-steaua            2      7/10

[Edit by latifovich: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 12:55:40 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 464
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N90
SCR Altach  vs  Rapid Vienna    2    kw  2.05    7/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 452
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sagem mlp321
Jao ljudi imam neki osecaj da ce veceras pasti neka bruka, dal Zvezdina ili Partizanova ne znam, prosto imam neki osecaj od kada sam se probudio... Sve mirise na 0:0, i mnogo je nesto sve mirno pred ovaj derbi, ne dolaze navijaci prvenstvo je reseno... nesto mora da ga presece t(r)ipujem 4+ intuicija. Jeste da ovo intuicija nije kladionicarski, ali nesto mi govori(odzvanja) u glavi "bruka"...Ne kazem ni da neko prati ovo, ali prosto sam morao da kazem, mnogo veliki mi je osecaj...
slazem se u potpunosti igram 4+
 takodje
Diosgyor-Videoton   1 klkasika 3/3
IP sačuvana
social share
тадићу , тадићу ...још једну у низу српска издајицо, смећару , улизицо..иди извини им се јос једном - уф. грррррр ! Ко се нама извинио , нама у РС...па докле тако? Докле?
 Са подметањем дупета никада неђете у европу, маму бих своју продао, уф ! Даће Бог да никада и не уђеш у Европу, па неће они издајуце у својим редовима !

Радован – Српски херој
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxy s3
Stuttgart - Mainz 05  - X   kw 4,20
Numancia - Salamanca - X kw 2,75
Mehengladbah - Bayern M - Domaćin ne daje gol  kw 2,05
Partizan - Zvezda - X-X , Tačan rezultat 0:0
To su moji predlozi, nikakvi provereni tipovi....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ukraina 1

Chernomorec Odesa - Tavria Simferopol 1  2.00     6/10

Prica se da je prodata utakmica, mada meni nije jasno zasto bi Chernomorec kupio tu utakmicu. Onda sam se zainteresovao i saznao da Tavria ima vaznu utakmicu sledece kolo i da ce se cuvati za nju.
Kvota je u padu, a u nekim kladionicama je i blokirana. Mada....to ne mora nista da znaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
1860 Munich-A - Pirmasens 1 @ 1.7 8/10
Elversberg - Saarbrucken 2 @ 3.10 7/10
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 14:04:23 od trigger666 »
IP sačuvana
social share
Mozda ce se moje misljenje vremenom menjati ali ne i cinjenica da sam u pravu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 67
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
detroit 1 (2-2 u serijim i mislim da ovaj i sledeci mec detroit resava u svoju korist)  kw 2.00
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 988 989 991 992 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.