Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 698 699 701 702 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 401224 puta)
Ucesnik diskusija

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
budi oprezan sa milvolom,roteram ima oduzetih deset bodova,,inace je mnogo efikasniji tim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***Bog cuva Srbe***

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2620
Zastava ***Bog cuva Srbe***
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung G800
Arsenal  X-1
Lil  1
Celzi  X
Inter  X2

Videcete da ce ovako biti 85%
IP sačuvana
social share
..."Oni misle da putujem bez odredista,
misle da mi je pamet njihova i cilja nemam,
misleci tako slepi ne vide
 da na ciju jednom sedim u drugi gledam,
a o mnogim novim mislim"...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6681-7710
arsenal 3+ 1.90
siena 3+ 2.00
betis 3+ 2.15
palermo 3+ 1.90

brescia 1
potrsmouth 1
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 01:03:35 od thelock »
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
liverpool - chelsea  2
ATL.madrid - osasuna  1
arsenal - man. utd.  1 (mada bi mogao da bude x)
lacio - milan   2

kw 27
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Pazite sada ovo..

Hemofarm sutra gostuje Heliosu.. Trazeno je odlaganje meca, nije prihvaceno, pa je i trener Hemofarma Muta Nikolic licno zvao trenera Heliosa, i nije uspeo da dobije odlaganje meca.. Hemofarm ima samo pet (5) igraca u rotaciji.. To nije sve.. 3 od tih 5 igraca su novi igraci u timu koji su dosli pre manje od mesec dana. Jedan je kapiten Topic, kome je skinuta juce suspenzija, a peti igrac je sedamnaestogodisnji Arnautovic. Osim ovih 5 igraca Hemofarm nema nijednog igraca spremnog za utakmicu. Helios je proslo kolo pobedio Partizan. Ne znam koliko je tacno hendikep, ali mislim da je vise od +10 za Helios. Nista ne govorim.. ovo su samo cinjenice.. Smiley
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Liverpool-Celse 0-2 @1.6
Evidentno je da oba tima imaju odlicne odbrane (iako Terry ne igra zbog povrede) zadnje 2-3god sve tekme su dosle 0-2 osim jedne kada je bilo 1:4 za goste naravno na Enfildu.Zadnjih 5 meceva Liverpoola kao domacina je WWWDW dok gosti na strani imaju skor DWWWD.U zadnje dve godina medjusobni skor ovih timova je 3-3-4.Moze se juriti i X za one smelije ali evidentno je da ce biti tvrda tekma(po meni najrealniji rezultat 0:0)

Ipswich-Colchester 1 @2.2
Colchester je u padu forme pa nemojte da vas zavara stanje na tabeli.Zadnju su igrali samo 1:1 protiv Lestera.To je tipicno domacinski tim koji ne moze da se uporedi kada igra na strani sa igrama koje pokazuju kod kuce(mada je i ona losija nego pre).Zadnje dve tekme na strani izgubio je od "slabijih od proseka" timova-Braneta i QPR jos kada se doda da im ne igra standardni spic Cureton koga menja Ephram(koji nije ni poznat coveku koji prati samo Engleski Championship-naravno cije informacije ja prenosim vama) sve vise ukazuje da gosti nemaju neke sanse za pobedu,koji bi bili zadovoljni i sa remijem.Ove godine njihov ucinak na strani je 2-4-8.
Ipswich ima mladi tim koji pocinje da se uigrava(tim sa najvise potencijala) koji je dosao do izrazaja pobedom protiv prvoplasiranog Birmingema(koji je inace pobedio Newcastle 5:1 u gostima) u zadnjem minutu(kako kaze tipser sto je skroz nerealan rezultat jer je trebala pobeda da bude vise od jednog gola razlike jer su dominirali celu utakmicu).U timu Ipswich-a nece igrati samo De Vos koji je duze povredjen koga ce menjati veteran Wilnis koji je igrao u proslim utakmicama tako da nema nikakvih promena u domacem timu,osim sto ce mozda igrati ovogodisnje pojacanje O'Callaghan.Po meni 1...

Jos neke tekme sto se mogu odigrati (koje sam naravno odigrao kao i ove predhodne) su:
Sauthend-Derbi 3+ @1.9
Lids-WBA 3+ @1.9
Razlog je sto je na tekmama WBA-a i Sauthend-a iz zadnjih 6 od 7 utakmica doslo 4+(imate post ostavljen u prosli petak pa mozete videti razultate ako vas zanima)

... i samo jos nesto:radim u kladionici u KG u kojoj se primaju ogromni singlovi da ce SRS imati preko 29.5% glasova kao  i u Bg odaklemi je javila koleginica da je ista situacija.

Toliko od mene srecno danas!
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 10:22:36 od ModusVivendi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kosovo je srce Srbije!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6610i

Hearts 1
Sevilja 2
Atl.Madrid 1
Roma 2
Аrsenal 1
Milan 2
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije....bre!!!!! 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung D-600
reading-sheffield utd 1   1,8
Middlesbrough – Bolton 1  2,35
atletico madrid-osasuna 1   1,85
regina -palermo x     3

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Apple iPhone
Newcastle 10 OWEN Michael SC *** 18.8 INJURED - / 23
Newcastle 17 PARKER Scott MC *** 19.1 BACK from injury 18 / 23
Newcastle 2 CARR Steven DR ** 17.11 DOUBT 12 / 23
Newcastle 5 EMRE MLC ** 13.1 DOUBT 16 / 23
Newcastle 11 DUFF Damien AML ** 22.12 INJURED 12 / 23
Newcastle 18 MOORE Craig DC ** 25.11 INJURED 13 / 23
Newcastle 19 BRAMBLE Titus DC ** 5.12 INJURED 9 / 23
Newcastle 23 AMEOBI Shola SC ** 17.11 INJURED 8 / 23
Newcastle 33 BABAYARO Celestine DL ** 29.12 INJURED 10 / 23
Newcastle 14 N'ZOGBIA Charles AMLC * 15.12 INJURED 8 / 23
Newcastle 27 TAYLOR Steven DRC * 19.1 SUSPENDED 14 / 23
Newcastle # BERNARD Olivier DL * 17.11 INJURED - / 23

West Ham 4 GABBIDON Daniel DC *** 19.1 INJURED 18 / 23
West Ham 5 FERDINAND Anton DC ** 12.1 DOUBT 19 / 23
West Ham 9 ASHTON Dean SC ** 18.8 INJURED - / 23
West Ham 25 ZAMORA Bobby SC ** 19.1 SUSPENDED 17 / 23
West Ham 29 BOWYER Lee AMRC ** 12.1 INJURED 13 / 23
West Ham 32 TEVEZ Carlos AM/FC ** 19.1 INJURED 8 / 23
West Ham # DAVENPORT Calum DC * 19.1 TRANSFER IN

Ovo su informacije o igracima koji nece ili koji ce igrati u odnosu na prethodne meceve!
Newcastle mnogo oslabljen (*-pokazuje vaznost igraca) i u padu forme sto pokazuje mec kupa sa Birmingham-om!

X  6/10
X2  7/10
2  4/10
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800i
budi oprezan sa milvolom,roteram ima oduzetih deset bodova,,inace je mnogo efikasniji tim
brate znam da je roteramu oduzeto 10 bodova, ali gledajuci formu( milvol zaredjo tri pobede, dve u gostoma i jednu na svom, a roteram je na poslednjih 5 tekmi dva puta remizirao i tri puta izgubio), a u medjusobnom duelu ove sezone milvol je tukao roterama u gostima. Jedino sto mi se ne svidja u vezi ovom para je sto kw. pomalo skace na domacina, pa cu milvol odigrati u dublu sa psv-om za srednji ulog

barnli-norwic- 1  po meni singl dana iako su oba kluba daleko od dobre forme,iako barnli sedam kola ne zna za pobedu, norvic je u poslednje dve utakmice primio 6 golova i mislim da ce i ovoga puta zakazati njihova odbrana iako domacin ne postize golove u skorije vreme, mislim da je ovde KEC. ono sto mi se svidja je da su kvote u padu (od 2.05 do 1.8 )  norwicu ne igra najbolji igrac i strelac earnshow

mensfild-volsol -2 mensfild je izgubio na prosle dve utakmice pred svojim navijacima(hartpul 0:1, buri 0:2), dok je volsol poslednji poraz u gostima doziveo jos u septembru preosle godine od grimsbija (2:1). najrealnija je dvojka ovde, kvota dobra za singl 2.3 . kw. u padu

notts kaunti- torki-1     nots kaunti na poslednje cetiri utakm. na domacem terenu igo nereseno, torki 18 kola bez pobede. Torki je vec vidjen na zacelju tabele na kraju sezone, i prezaljen je u ovom mecu.

mec liv'pool-celzi cu preskociti . kv u konstantnom rastu na goste, sve je moguce

Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 12:31:18 od beli kralj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 698 699 701 702 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.