Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 400969 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav svima Smile Smile Smile
   MILTON KEYNES - LINCOLN
Evo neke statistike u vezi golova obje momcadi

Milton Lincoln
0 - 1    19.2 %    19.2 %
0 - 2    38.5 %    38.5 %
2 - 3    50 %    46.2 %
3 +    61.5 %    61.5 % Smile
Znacii.........
Obadva tima su po preko 61% utakmica odigrali sa preko 3 gola sto je dosta za mene da se odlucim Za tip
3+ @ 1.90

SRETNO SVIMA Smile

Smile Smile Smile
Hellboy da li si me ispratio sa onih svojih 50% banke
ako jesi,drago mi je,ja nisam,nije mi se dalo ici do kladionice Smile al bice popravni

Pozdrav Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

E sale, jel bi mogao da mi kazes odakle si skinuo te statistike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
eh,danas svratim u prolazu do meridijana i odigram na brzinu tek da se igra nesto:
m.k.do-lincoln 1-x i
worchest-working x-1
Zna li neko ht-ft za ovu drugu utakmicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k700i
@Marebg
Dobices PP

IP sačuvana
social share
Derventa
                              RS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson S700i
@XIII Half Time 1:2
Full Time 2:2, znaci iz 2 u X
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
hvala drazenmd, kao i uvek delimicno sa prelazima.
ovo je bilo na brzinu,ali nikako da se nateram da igram sisteme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kriminal je u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 248
Zastava Beograd , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N72
u svakom sluchaju dobri tisteri bi mogli da imaju zlatne slichice kao avatare ili tako neshto naravno to bi im odobravao moderator , u svakom sluchaju
1.zoka_m
2.manager100
3.go_down
4.jocker77
5.draxiumjan1972
treba odma da dobiju taj chin ! a ostali po zasluzi !! iz dana u dan ko se bude popravljao na mesechnom nivou zasluzice i tu privilegiju da bude golden tipster !!!!!!
pozzz svima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Qtek HP h6300
Alo ljudi sta se 3pujete...Ovaj forum postoji vec nepunih 5 godina i vi cete  sad da izmisljate toplu vodu sa nekim avatarima , statistikama i ostali sranjima...Cutite i tipujte i budite zadovolji sto iammo i ovo...

@Web_Star avatere pravi samo Serbian Fighter (Vlasnik ovog foruma)  a on ti je ovde dezurna babaroga  Smile Smile i retko svraca ovde...
Samo nastavite sa tim deljenjem tema i zlatnim avatarima pa ce da pocne da svraca ovamo a onda ce da bude  [smilie=pop.gif]

@Sale bravo za pogodak !!! Ja nisam uplatio jer su mi pare ispale iz dzepa od kuce do kladze dok sam vadio budjavi MP3 !!!

@all sry ako sam nekog izprovocirao ili sta vec sa ovim postom posto sam pukao sto su mi ispale pare jos kad sam video da je doslo 3+ !!! Smile Smile Smile Inache  ljudi koji su na forumu tek  2-3 dana , imaju par postova i hoce da menjaju celu koncepciju foruma , spustite se na zemlju...
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Izuzetno uspesan vikend je za nama, bar ako je suditi po predlozima sa foruma. Subotnja Malaga, Zaragoza, Le Mahn, Albacete, te nedeljni Levante i Betis bili su uspesni, a samim tim i ja. Lepog novca me kosta Poli Ejido, po izvestajima koje sam dobio prosto je neverovatno koliko su citih situacija nisu uspeli da realizuju. Najpre je Moreno promasio penal, da bi potom ponisten cist gol Cristiana. Ipak, prelisatavanjem nekoliko stranica u nazad zakljucujem da nema mesta pohlepi... Ljudi, komplimenti na tipovima u prethonda tri dana  Smile  Smile

Nemam puno vremena za analizu, ali imao bih jedan predlog o kome ce se nadam se raspraviti. Ne trazim da se on usvoji odmah, ali cenim da bi doprnineo da se kvaliteta foruma poboljsa.

Naime, primetno je kako odredjeni broj clanova, ovog meni jako dragog foruma, ostavlja nemilice predloge iz nedelje u nedelju (da ne kazem dana u dan) bez ikakavog objasnjenja. U uspensost necu da ulazim. Dakako, i ja vrlo cesto ne obrazlozim tip koji ostavim, ali sam nekoliko puta naglasio odakle dobijam infoe i "dojave" i verujem da vecina zna o cemu se radi.
U poslednjih nekoliko nedelja primetio sam nekoliko vrlo ruznih konflikata koji prelaze granice dobrog ukusa. Svi smo ovde iz istog razloga - kladjenja. Svima je stalo do istog cilja - profita. Ne vidim onda povod svadji. Ukoliko mi se neki od betova cini izvesnim, ako koji tipster konstantno 'prolazi' ja ga pratim (uz prethodnu konsultacioju u vezi matcha). Ovi drugi me ne doticu... Da ne duzim...

Predlog se sastoji od sledeceg...

Veliki broj tipstera provodi puno vremena na ovom topicu (sto nije slucaj sa mnom). Smatram da je u interesu svih nas da jedan od njih vodi evidenciju o ostavljenim tipovima, odnosno uspesnosti. Na taj nacin bi dobili pravu sliku o svakom od nas, a u isto vreme (mozda najbitniije) kvaliteta same teme bi u mnogome dobila na kvaliteti i dosla na visi nivo jer ne bi bilo 'milion ostavljenih tipova'. Ovako je topic izuzetno nepregledan... Dakako, ne mislim da bi trebalo ukinuti tzv. chat jer on daje odredjenu draz svemu.
Siguran sam da ce biti onih koji ce sve ovo kritikovati, mozda shvatiti previse ozbiljnim. Ali, ukoliko zelimo udebljati nas novcanik mislim da je ovo dobro resenje.

Vi se izjasnite, ja cu prihvatiti svaku odluku, kako svakog pojedinca tako i onu konacnu!

p.s. manager100, sutra se igra Copa del Rey. Zato ne zali za Ejidom...  Smile

Svako dobro

cimao sam te da ti potvrdim za bilbao sta i kako, ali ne javljas se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Reading - Burnley 2    4,8  5/10

kvota na dvicu opada  Smile

trebalo bi se pokusat za neke sitnije pare

a x2 je   2,1  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 452
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sagem mlp321
Nego citam ove prepirke oko ovog,onog,JA bi ovo Smile,JA bi ono  Smile Smile Smile....bla,bla,bla...Najlakse je druge mjenjati,a najpametnije sebe za to JA mislim da treba svako od sebe da krene i prilagodi...
Evo ja od sada ostavljam samo sto sam  prilicno siguran ugl. ce to biti NBA,pa videcemo... Smile
Citat
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 10:10:52 od malotreba »
IP sačuvana
social share
тадићу , тадићу ...још једну у низу српска издајицо, смећару , улизицо..иди извини им се јос једном - уф. грррррр ! Ко се нама извинио , нама у РС...па докле тако? Докле?
 Са подметањем дупета никада неђете у европу, маму бих своју продао, уф ! Даће Бог да никада и не уђеш у Европу, па неће они издајуце у својим редовима !

Радован – Српски херој
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.