Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 629 630 632 633 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 400972 puta)
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Benq ef 81
@hellboy

Frolunda - HV 71 2 kv. 2,3

HV najjaci gost u ligi, na prvom je mestu. Prejaka kvota, vredi probati za manji ulog! Negde 3% banke..

ja odigrah ovde 1,tako da ce neko od nas dvojice pogoditi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson S700i
Ja mislim da Frolunda - HV 71 1X nece doci u pitanje, mada sam odigrao X u sistemu, kvota je 4 pa me to privuklo. HV 71 je bolja ekipa od Frolunde ali Frolunda je ako se ja ne varam zadnje dvije utakmice izgubila i sada im treba dobar rezultat jer se bore za play off. Ali mene oni grci skinuse na drugom tiketu majku im!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Qtek HP h6300
Jos nisam uplatio saletov predlog...Sta mi predlazite ? Da cuvam pare za sutra ili da se vadim danas ? Ili 50%-50% ?
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson S700i
@ Hellboy imas sutra svakakvih kupova pa ti je se mozda bolje sutra vaditi, mada ne znam. Ja cu skupljati pare pa za vikend uplatit neku dobitnu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Benq ef 81
Jos nisam uplatio saletov predlog...Sta mi predlazite ? Da cuvam pare za sutra ili da se vadim danas ? Ili 50%-50% ?

probaj sa hokejom MoDo trebalo bi da dodje ,nekih 80% sam siguran u njih,singlirao sam ih....
pozdravekipi!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

zeljo 4ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 572
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80

Igraj na Denver 1...Kvota ti je pala na 1,75 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 668
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Igraj na Denver 1...Kvota ti je pala na 1,75 Smile Smile

potvrdjuhejm za Denver !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 753
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 70
Od mene za siromasni dan:

Frolunda - HV 71  ( 5,5)   2 @  1,85     

@ Manager100  Cestitam porazio si me juce sa Bilbaom  Smile
IP sačuvana
social share
Ne ostavljaj za sjutra ono sto mozes danas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izuzetno uspesan vikend je za nama, bar ako je suditi po predlozima sa foruma. Subotnja Malaga, Zaragoza, Le Mahn, Albacete, te nedeljni Levante i Betis bili su uspesni, a samim tim i ja. Lepog novca me kosta Poli Ejido, po izvestajima koje sam dobio prosto je neverovatno koliko su citih situacija nisu uspeli da realizuju. Najpre je Moreno promasio penal, da bi potom ponisten cist gol Cristiana. Ipak, prelisatavanjem nekoliko stranica u nazad zakljucujem da nema mesta pohlepi... Ljudi, komplimenti na tipovima u prethonda tri dana  Smile  Smile

Nemam puno vremena za analizu, ali imao bih jedan predlog o kome ce se nadam se raspraviti. Ne trazim da se on usvoji odmah, ali cenim da bi doprnineo da se kvaliteta foruma poboljsa.

Naime, primetno je kako odredjeni broj clanova, ovog meni jako dragog foruma, ostavlja nemilice predloge iz nedelje u nedelju (da ne kazem dana u dan) bez ikakavog objasnjenja. U uspensost necu da ulazim. Dakako, i ja vrlo cesto ne obrazlozim tip koji ostavim, ali sam nekoliko puta naglasio odakle dobijam infoe i "dojave" i verujem da vecina zna o cemu se radi.
U poslednjih nekoliko nedelja primetio sam nekoliko vrlo ruznih konflikata koji prelaze granice dobrog ukusa. Svi smo ovde iz istog razloga - kladjenja. Svima je stalo do istog cilja - profita. Ne vidim onda povod svadji. Ukoliko mi se neki od betova cini izvesnim, ako koji tipster konstantno 'prolazi' ja ga pratim (uz prethodnu konsultacioju u vezi matcha). Ovi drugi me ne doticu... Da ne duzim...

Predlog se sastoji od sledeceg...

Veliki broj tipstera provodi puno vremena na ovom topicu (sto nije slucaj sa mnom). Smatram da je u interesu svih nas da jedan od njih vodi evidenciju o ostavljenim tipovima, odnosno uspesnosti. Na taj nacin bi dobili pravu sliku o svakom od nas, a u isto vreme (mozda najbitniije) kvaliteta same teme bi u mnogome dobila na kvaliteti i dosla na visi nivo jer ne bi bilo 'milion ostavljenih tipova'. Ovako je topic izuzetno nepregledan... Dakako, ne mislim da bi trebalo ukinuti tzv. chat jer on daje odredjenu draz svemu.
Siguran sam da ce biti onih koji ce sve ovo kritikovati, mozda shvatiti previse ozbiljnim. Ali, ukoliko zelimo udebljati nas novcanik mislim da je ovo dobro resenje.

Vi se izjasnite, ja cu prihvatiti svaku odluku, kako svakog pojedinca tako i onu konacnu!

p.s. manager100, sutra se igra Copa del Rey. Zato ne zali za Ejidom...  Smile

Svako dobro
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 19:50:51 od go_down »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia e72 + 6630
@go_down znaci da spremamo pare za kopa del rey?  Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 629 630 632 633 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.