Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 627 628 630 631 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 400727 puta)
Svakodnevni prolaznik

Za njega zivot cu da dam... Racunajte na nas...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 360
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
SonyEricsson k700i
Evo za link za svakog koga interesuje Money Menagement....
[spam]

Sajt se je reklamirao iznad pa se nadam da moderatori nece obrisati link......

Lepo je nadati se...
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 13:42:56 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
..brate to jeste prava stvar sto se tice nas kladionicara, ali ne dovoljno dobro . To je znaci samo uopsteno obuhvaceno ispricano koje malo koristi, kapiras ?      Smile
To sve sto tamo pise, procita se za lapo sata, a ljudi su trazili lekcije da im se odrze !       Smile    Smile Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 360
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
SonyEricsson k700i
Ovo sam sinoc poslao @ snoopdoggydogg na pm
(to ti je moja verzija od onog sajta sa linka, a i ja sam licno poceo sa vecom bankom nego on ali to je to)

Svako ima svoj Money Menagment(MM).........
E sad da li ces svoj novac udvostruciti ili utrostruciti zavisi samo od toga koliko si dobar tipster i naravno
NEMA VADJENJAAAAAAAA........  Smile Smile Smile

Dosta toga zavisi od discipline, ona je najbitnija. Npr. ako danas odigras tri singla i na sva tri puknes, nikako, ali pazi nikako nesmes da odes do kladze i bacis pare da bi se vadio, znaci to nikako. To shvati kao zlatno pravilo uspesnog tipstera (sto ces i biti ako budes disciplinovan).

Ovo ti je moj MM:

Za pocetak moras da imas banku (to ti je novac koji si odvojio za kladjenje i on ti sluzi iskljucivo za to i nista vise) u tvom slucaju banka je 8000 din. iliti 100 eura.

Sledece sto moras da odlucis je kada je pocetak/kraj kladionicarske godine, tada se svode racuni. (za mene je to kad pocinju Englezi)

Onda moras da odredis kolika ce biti suma koju ces stavljati na singlove (ja ti predlazem da to bude 3% od tvoje banke, nekad moze i 4% ili 5% ali ako je neki bas pouzdan info)
U tvom slucaju 240 din/singl. (Mislices da je malo ali u ovome moras da budes strpljiv veruj mi na kraju ce ti se isplatiti)

E sad, ovo je deo koji mi se najvise svidja......
(Ovako bar ja radim, neznam za druge)

Posle svakog kola tvoja banka ce se menjati, nece uvek iznositi 8000 din. sto znaci da ni onih 3% nece biti uvek 240 din.
Kada se kolo zavrsi (ja sam odabrao kolo, ali ti mozes i posle jedne nedelje ili meseca, ipak to je tvoj MM) prebrojaces banku i odrediti novih 3% cija ce velicina iznositi u zavisnosti od toga koliko si dobar tipster.

Primer:

...lupam
-Ti danas odigras 3 singla po 240 din. sto je =720 din.
-Od ta tri, prodju ti dva sa kvotama 2.15 i 2.25 sto ukupno iznosi

2.15*240= 516 din.
2.25*240= 540 din.
--------------------
1056 din.

znaci kad od ovih 1056 oduzmes uplatu 720 to ti je 336 din. sto je tvoj plus danas.

I na kraju dana tvoja banka iznosi 8336 din. e onda onih 3% iznose 250.8 din. Sto ce biti tvoja uplata sledeceg dana, i tako svakog dana  (ja sam ti naveo za dan u ovom primeru ali ja to radim na kraju kola, i opet kazem to je tvoj MM ti odlucujes kada ce to biti)

Sve zavisi od discipline i ponavljam sam sebe vise.......
ali to ti je najvaznije ako oces da tvoj MM uspe.
Na pocetku ce ti to sve izgledati sporo i bice male sume, ali ako si dobar tipster i ako imas strpljenja na kraju ces udvostruciti ili cak utrostruciti svoju banku i veruj mi samo moras bas da imas strpljenja i isplatice se....

Molim te samo nemoj da ides u kladionicu da se vadis to ti je siguran propast.

Toliko od mene, puno srece sa svojim MM-om...  Smile Smile Smile

Pozzz..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Jer ima neka dojava za fudbal za danas??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 360
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
SonyEricsson k700i

Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Ovo sam sinoc poslao @ snoopdoggydogg na pm
(to ti je moja verzija od onog sajta sa linka, a i ja sam licno poceo sa vecom bankom nego on ali to je to)

Svako ima svoj Money Menagment(MM).........
E sad da li ces svoj novac udvostruciti ili utrostruciti zavisi samo od toga koliko si dobar tipster i naravno
NEMA VADJENJAAAAAAAA........ Smile Smile Smile

Dosta toga zavisi od discipline, ona je najbitnija. Npr. ako danas odigras tri singla i na sva tri puknes, nikako, ali pazi nikako nesmes da odes do kladze i bacis pare da bi se vadio, znaci to nikako. To shvati kao zlatno pravilo uspesnog tipstera (sto ces i biti ako budes disciplinovan).

Ovo ti je moj MM:

Za pocetak moras da imas banku (to ti je novac koji si odvojio za kladjenje i on ti sluzi iskljucivo za to i nista vise) u tvom slucaju banka je 8000 din. iliti 100 eura.

Sledece sto moras da odlucis je kada je pocetak/kraj kladionicarske godine, tada se svode racuni. (za mene je to kad pocinju Englezi)

Onda moras da odredis kolika ce biti suma koju ces stavljati na singlove (ja ti predlazem da to bude 3% od tvoje banke, nekad moze i 4% ili 5% ali ako je neki bas pouzdan info)
U tvom slucaju 240 din/singl. (Mislices da je malo ali u ovome moras da budes strpljiv veruj mi na kraju ce ti se isplatiti)

E sad, ovo je deo koji mi se najvise svidja......
(Ovako bar ja radim, neznam za druge)

Posle svakog kola tvoja banka ce se menjati, nece uvek iznositi 8000 din. sto znaci da ni onih 3% nece biti uvek 240 din.
Kada se kolo zavrsi (ja sam odabrao kolo, ali ti mozes i posle jedne nedelje ili meseca, ipak to je tvoj MM) prebrojaces banku i odrediti novih 3% cija ce velicina iznositi u zavisnosti od toga koliko si dobar tipster.

Primer:

...lupam
-Ti danas odigras 3 singla po 240 din. sto je =720 din.
-Od ta tri, prodju ti dva sa kvotama 2.15 i 2.25 sto ukupno iznosi

2.15*240= 516 din.
2.25*240= 540 din.
--------------------
1056 din.

znaci kad od ovih 1056 oduzmes uplatu 720 to ti je 336 din. sto je tvoj plus danas.

I na kraju dana tvoja banka iznosi 8336 din. e onda onih 3% iznose 250.8 din. Sto ce biti tvoja uplata sledeceg dana, i tako svakog dana (ja sam ti naveo za dan u ovom primeru ali ja to radim na kraju kola, i opet kazem to je tvoj MM ti odlucujes kada ce to biti)

Sve zavisi od discipline i ponavljam sam sebe vise.......
ali to ti je najvaznije ako oces da tvoj MM uspe.
Na pocetku ce ti to sve izgledati sporo i bice male sume, ali ako si dobar tipster i ako imas strpljenja na kraju ces udvostruciti ili cak utrostruciti svoju banku i veruj mi samo moras bas da imas strpljenja i isplatice se....

Molim te samo nemoj da ides u kladionicu da se vadis to ti je siguran propast.

Toliko od mene, puno srece sa svojim MM-om... Smile Smile Smile

Pozzz..

..e da brate, ali, sto se tice Money Managment-a, tu kada se jednom pocne, nema vise odustajanja, i nema onog...E, pa nisam bio davno u nekom striptiz baru..Mogo bih evo sada, da ubijem dosadu . E, ali nemam para, pa sta da radim, moracu nesto malo da pozajmim od 'svoje kladze' . Al evo, obecavam, ovo je zadnji put, jbg, mora covek da se razonodi, i po mogucstvu nesto nekoj da  ....sex        Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 452
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sagem mlp321
ne mogu da vjerujem,daj preispitaj se malooo Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
тадићу , тадићу ...још једну у низу српска издајицо, смећару , улизицо..иди извини им се јос једном - уф. грррррр ! Ко се нама извинио , нама у РС...па докле тако? Докле?
 Са подметањем дупета никада неђете у европу, маму бих своју продао, уф ! Даће Бог да никада и не уђеш у Европу, па неће они издајуце у својим редовима !

Радован – Српски херој
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 360
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
SonyEricsson k700i
@ Matea

Pa o tome ti i pricam.....
Kod ovoga ti je najbitnija DISCIPLINA
i novac koji se odvoji za singlove (banka) nesme  Smile Smile Smile se trositi za nista drugo osim za singlove, inace propast..... Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq ef 81
evo hokej,mada nesto ne verujem u sve tri da ce doci,probajte sa singlovima..

frolunda 1
mora     1

modo    1

pozdrav ekipi!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6600
za danas

Panseraikos 2    2.55  ko moze nek odigra nema je u astri,meridianu,wiliamsu  samo u atlantiku i   olimpu   pa ko moze nek odigra 10/10

znaci da odigram na levadijakos?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 627 628 630 631 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.