Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 626 627 629 630 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 401102 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson 
bravo ljudi al ja zakasni u kladzu  sad mi je zao ... Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC DESIRE S
deportivo-real 0-2
villareal-valensija 0-2

7/10
Samo da ostane ovako Smile Smile Smile

Uh zavrsi hvala bogu  icon_2gun
« Poslednja izmena: 07. Jan 2007, 23:01:47 od sanjinm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
e ovako ljudi nesto sam razmisljao,ovde postoji nekoliko tipova koji sjajno igraju kladionicu,da ih ne nabrajam da ne bi bilo tiskanja,medjutim ni oni nisu svemoguci,tj ne pogode uvek sve sto ostave,ali vecinu pogode,medjutim moja greska je sto sam do sada sve to vezivao i igrao sa vecim ulogom,razmsljam o ovome,da pocnem da igram iskljucivo singlove i dublove,skupio bih 100 eura i sa time poceo da igram i da ih ravnomerno rasporedjujem po tekmama na singlove i na dublove,tako da bih molio neke ljude dobre volje da mi daju par saveta,chega treba da da se drzim,da mi objasne sa kolikim ulogom da pocnem i tako to,da bih na duze staze duplirao kintu,a mozda i triplirao...svaka pomoc je dobrodosla,dosta sam brate gubio,svatio sam da si na singlove uvek u plusu,kolikom tolikom ali si u plusu i da se vremenom duplira kinta,mislim da sam u pravu....pomoc i savet,i rechi i dela Smile Smile Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia e72 + 6630
e ovako ljudi nesto sam razmisljao,ovde postoji nekoliko tipova koji sjajno igraju kladionicu,da ih ne nabrajam da ne bi bilo tiskanja,medjutim ni oni nisu svemoguci,tj ne pogode uvek sve sto ostave,ali vecinu pogode,medjutim moja greska je sto sam do sada sve to vezivao i igrao sa vecim ulogom,razmsljam o ovome,da pocnem da igram iskljucivo singlove i dublove,skupio bih 100 eura i sa time poceo da igram i da ih ravnomerno rasporedjujem po tekmama na singlove i na dublove,tako da bih molio neke ljude dobre volje da mi daju par saveta,chega treba da da se drzim,da mi objasne sa kolikim ulogom da pocnem i tako to,da bih na duze staze duplirao kintu,a mozda i triplirao...svaka pomoc je dobrodosla,dosta sam brate gubio,svatio sam da si na singlove uvek u plusu,kolikom tolikom ali si u plusu i da se vremenom duplira kinta,mislim da sam u pravu....pomoc i savet,i rechi i dela Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ovo o money management-u bi i mene zanimalo, ako neko moze da odrzi predavanje  Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav svima, posto vec duze pratim vas forum i vidim da ste dobri a posto sam aktivan na mnogim forumima ovog tipa resio sam da se ukljucim i ovde...

Kambur- Volandam 1
Den Bos- Agov 1
VBA- Luton X

Ovo se igra u petak, vidimo se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

tesko zabi u vodi uterati

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
bravo ljudi pokidaste ih Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson 
za danas

Panseraikos 2    2.55  ko moze nek odigra nema je u astri,meridianu,wiliamsu  samo u atlantiku i   olimpu   pa ko moze nek odigra 10/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pozdrav svima, posto vec duze pratim vas forum i vidim da ste dobri a posto sam aktivan na mnogim forumima ovog tipa resio sam da se ukljucim i ovde...

Kambur- Volandam 1
Den Bos- Agov 1
VBA- Luton X

Kralju niko te nece shvatiti za ozbiljno ako danas dajes tipove za petak, pa taman i da znas iz prve ruke da ce tako biti. Znaci prati, gledaj sastave timova, tradiciju, odnose, vremenske uslove, pa tek onda dodjes u petak lepo u 17 i kazes:"eee ovo se igra u 20 npr i ja mislim da ce biti tako i tako zbog toga i toga..." Ovako te ljudi gledaju kao i gomilu indijanaca koji dodju sa strane (doduse nisi trazio dojavu, ali opet), igraju tikete za 50 din (chelsea+man.utd+barcelona+real+valencija+benfika+porto+juventus) i lupetaju sve i svasta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Kambur- Volandam 1
Den Bos- Agov 1
VBA- Luton X

Kralju niko te nece shvatiti za ozbiljno ako danas dajes tipove za petak, pa taman i da znas iz prve ruke da ce tako biti. Znaci prati, gledaj sastave timova, tradiciju, odnose, vremenske uslove, pa tek onda dodjes u petak lepo u 17 i kazes:"eee ovo se igra u 20 npr i ja mislim da ce biti tako i tako zbog toga i toga..." Ovako te ljudi gledaju kao i gomilu indijanaca koji dodju sa strane (doduse nisi trazio dojavu, ali opet), igraju tikete za 50 din (chelsea+man.utd+barcelona+real+valencija+benfika+porto+juventus) i lupetaju sve i svasta.

Ne trazim da me bilo ko shvati ozbiljno.
Kladjenjem se bavim dovoljno dugo i relativno uspesno da znam kako se to radi. Ovo je moj predlog za petak, a vreme ce pokazati jesam li bio dobar ili ne...
A dojave ne trazim ni od koga, imam nacin na koji se informisem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson S700i
za danas

Panseraikos 2    2.55  ko moze nek odigra nema je u astri,meridianu,wiliamsu  samo u atlantiku i   olimpu   pa ko moze nek odigra 10/10
Ima u astri, kvota je 2.45 ali se mora najmanje 4 utakmice odigrati. Jel' ti ovo neki provereni info? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 626 627 629 630 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.