Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 639 640 642 643 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 401195 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
     Smile   copy/paste :

Nakon pomalo iznenađujućeg subotnjeg poraza u FA kupu, Liverpool danas u četvrtfinalu Carling kupa, ponovno, ugošćuje omraženi im Arsenal. Iako je većina kladiteljske populacije, uključujući i mene, u subotu očekivala pobjedu Liverpola, Arsenal je odličnom igrom zasluženo pobjedio 3:1 i tako izbacio L'pool iz najvažnijeg engleskog natjecanja poslije Premier lige.
Upravo zbog toga Liverpool se morao okrenuti Carling kupu, koji se inače u engleskoj ne shvaća toliko ozbiljno kao FA kup, i unatoč početnim Benitezovim najavama postaviti najjaču postavu za današnji dvoboj jer kao što je jedan navijač sa Kopa napisao: "silverware is silverware" i ako postoji šansa taj trofej se mora osvojiti.

.....S druge strane, pak, Arsene Wenger je ostvario svo prvobitni cilj, prošao je dalje u FA kupu i danas ima taj luksuz da može odmoriti bitnije igrače za nadolazeće utakmice. Zbog toga je za današnju utakmicu pozvao slijedeće igrače:

2. Abou Diaby, 4. Francesc Fabregas, 5. Kolo Toure, 9. Julio Baptista, 15. Denilson, 17. Alex Song, 20. Johan Djourou, 21. Mart Poom, 24. Manuel Almunia, 30. Jeremie Aliadiere, 31. Justin Hoyte, 32. Theo Walcott, 33. Matthew Connolly, 40. Henri Lansbury, 43. Mark Randall, 45. Armand Traore

..da ne pastujem sve, to je osnovno za znati      Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 17:59:47 od Matea »
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Od mene za siromasni dan:

Frolunda - HV 71  ( 5,5)   2 @  1,85     

@ Manager100  Cestitam porazio si me juce sa Bilbaom  Smile

Sad sam tek video post... Tesko mi je kad tipujem protiv Zoke i tebe, ali sta ces tezak je zivot. Kad odigram protiv godowna i cim vidim post pocepam tiket.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 452
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sagem mlp321
New Jersi/Tor.+3,5   2H @ 1.85 8/10  za malo hrabrije cista 2 @2,4
iako tor.predstavlja jednog od losiji gostujucih ekipa u igru im se vratio pvi skakac i strelac K.Bos,koji nije igrao prosli duel protiv NJ.J.,a koji je tor dobio glat(pre mjesec dana).+Neigranje dva jako bitna igraca iz prve postave za ekipu koja nema klupu za pohvalit mora da se osjeti.out Krstic+R.Jeferson zajdno postizu 33 poene ,jos kada se uzme lagani pad karterove igre...
IP sačuvana
social share
тадићу , тадићу ...још једну у низу српска издајицо, смећару , улизицо..иди извини им се јос једном - уф. грррррр ! Ко се нама извинио , нама у РС...па докле тако? Докле?
 Са подметањем дупета никада неђете у европу, маму бих своју продао, уф ! Даће Бог да никада и не уђеш у Европу, па неће они издајуце у својим редовима !

Радован – Српски херој
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kosovo je srce Srbije!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 377
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70 ME
Crvena Zvezda - Mons (+14) H2  kw:1.85   7/10

Ovo igram iz razloga sto ce se ova utakmica igrati u praznom Pioniru, a svi znamo koliko Zvezdi znace navijaci, a i hendikep je preveliki (Zvezda ih je pobedila sa 11 poena razlike u gostima kada su bili u fantasticnoj formi).

Zvezda pobedjuje bez ikakve sumnje ali ne sa vise od 6-8 razlike.

Pozz svima  Smile
IP sačuvana
social share
F.K. Crvena zvezda

Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
Pada li pada kvota na Liverpool! A i mislim da ce oni pobediti. Neverujem da ce rizikovati da ostanu bez ijednog trofeja u sezoni pa ma koliko ovaj kup bio nebitan za rejting. A i tesko je u Engleskoj da za 3 dana 2x izgubite od istog tima. Koliko vidim Arsenal dolazi u nekom kombinovanom sastavu. Doduse neznam sastav Liverpula.
Po meni Liverpool - Arsenal 1  8/10
IP sačuvana
social share
Partizane, volimo te srcem svim, gde god ti da igras tu su tvoji grobari, samo tebi verni samo tebi odani !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
pi kako se iznervirah,u meridianu kod mene ne daju da se uplati singl na hokey,e sad ne znam da li je to na svaki hokey mech ili samo na ovaj sto je dao zoka,u svakom slusaju bravo Zoko care,u pravu je ovaj ortak sto je rekao da kad zoka ostavi hokey da je to 1 000 000 posto sigurno :PPP evo ostvari se i to Vitkovice vode 4-1 protiv zlina,sta reci osim zoko majstore!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kosovo je srce Srbije!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 377
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70 ME
pi kako se iznervirah,u meridianu kod mene ne daju da se uplati singl na hokey,e sad ne znam da li je to na svaki hokey mech ili samo na ovaj sto je dao zoka,u svakom slusaju bravo Zoko care,u pravu je ovaj ortak sto je rekao da kad zoka ostavi hokey da je to 1 000 000 posto sigurno :PPP evo ostvari se i to Vitkovice vode 4-1 protiv zlina,sta reci osim zoko majstore!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ni kod mene nije moglo u singlu pa sam ga stavio na tiket sa jos nekim utakmicama.

@Zoka m

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
 Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
 Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 19:18:00 od slani »
IP sačuvana
social share
F.K. Crvena zvezda

Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

u redu je :D

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k700i
Poshto nisam imao para stawio sam smao 300 dinara na Vitkovice i dobio 630 xaxaxa
Sad sam swe te pare stawio na INTER   Smile

Jbg....shta cu kad nemam paraaaa ... ipak imam samo 16 godina Wink

e da zaborawih ... ZOKA M ... B R A V O !!!
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 19:21:17 od D4cHo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
meni sad ostaje samo da upadnu ovi draxiumjanovi tipovi,kad nisam mogao u singlu vezao sam ih,piiiii.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
I ja sam vezao sa draxijevim!

Bravo, zoko! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 639 640 642 643 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.