Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 401384 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 753
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 70
 Smile    Smile   Smile    Smile   Smile
Svaka cast go_down, jocker77,zoka i ostali...
 Ja danas ne stigoh da ostavim nesto a bio je sasvim dobar dan, ali bice nesto i sjutra...   Smile
IP sačuvana
social share
Ne ostavljaj za sjutra ono sto mozes danas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Jbt, pravi filmski zaplet! Smile

Zoko, hvala na cestitkama i tebi i svim ljudima zelim sretno Badnje Vece i Bozicne praznike!

Hristos se rodi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
znao sam od samog momenta kad su poceli da se cackaju da ce biti tuche,ali ocekivao sam vise,ali trebali ste da cujete kako je ovo komentarisao crnogorski komentator-sjajan krose,kako dobra utakmica,a ni box nije bio los,odlican udarac naravno u bradu...xaxaxaxaxa Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 639
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
diogo vs luis fabiano  Smile lep udarac dioga Smile

go_down svaka cast na svim tipovima Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Bravo, go down, careeee!!! Smile Smile Smile

Svaka ti cast!

Nemam reci, fenomenalno!

Hristos se rodi, dobri ljudi! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
i molim vas oprostite jer saljem vise komentara zajedno,stvarno sam morao da ovdojim ove dvije poruke,svim forumashima pravoslavne veroispovesti cestitam bozic,MIR BOZJI,HRISTOS SE RODI Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 753
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 70
Aman, pa svi spavaju ! hajd da ja pocnem jutro sa analizom jednog majstora. copy/paste

Mallorca - Bilbao 1   

Susret dvaju protivnika koji će ove sezone grebati za ostanak u ligi. Mallorca je izvan forme - naslagali su 3 uzastopna poraza i dobro im je došla ova stanka; dok je Bilbao bio u vrlo dobrom nizu od 2 pobjede i jednog remija u zadnje 3 utakmice, i njima je stanka sasvim sigurno manje pogodovala. Što se sastava tiče - Mallorci se u pogon vraća najbolji igrač i glavni pokretač svih akcija Ariel Ibagaza, a u paketu s njim od ozljede se oporavio i desni bočni Ramis. Zbog ozljede i suspenzije kod domaćina će izostati Kome, Pischulichi i stoper iz prve postave Ballesterros. Kod Bilbaa je problematika malo opširnija jer su im ozljeđena oba defanzivna vezna igrača iz startne jedanaestorice - ponajbolji igrač momčadi Gurpegui, te Orbaiz. Osim njih ozljeđeni su i prvi golman Lafuente,te stoper Ustariz i vezni Tiko. Prošlih sezona rezultati međusobnih utakmica na Mallorci su bili dosta šareni, ali s obzirom na okolnosti ovaj puta prednost dajem Mallorci !

Mallorca - Bilbao 1 @ 2,35

A i ja mislim da je 1 na redu u njihovim mutljavinama... Nadam se da ce go_down nesto dobiti u vezi ove tekme !!!

E ovo mi nije nikako jasno: Poprad - Žilina 1 @ 1,55  ?! Otkud ovolika kvota na Poprad kada su u izvarednoj formi dobili su tri zadnje utakmice(Mikulaš,Slovan i Martin) i to na gostovanju sve tri. A Zilina je izgubila sve 3 zadnje utakmice(Trenčin 0:3, Mikulaš 1:6, Slovan 3:6). )... Hmm odigracu mada se bojim da nije navlakusa...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2007, 10:30:40 od Kriminallac »
IP sačuvana
social share
Ne ostavljaj za sjutra ono sto mozes danas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Mallorca - Bilbao 2 7/10 kw 3.1
Betis - Celta 1 7/10 kw 2.4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 452
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sagem mlp321
nesto me privlaci kw na getafe 1x 2.12
sta mislite Smile
IP sačuvana
social share
тадићу , тадићу ...још једну у низу српска издајицо, смећару , улизицо..иди извини им се јос једном - уф. грррррр ! Ко се нама извинио , нама у РС...па докле тако? Докле?
 Са подметањем дупета никада неђете у европу, маму бих своју продао, уф ! Даће Бог да никада и не уђеш у Европу, па неће они издајуце у својим редовима !

Радован – Српски херој
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Za njega zivot cu da dam... Racunajte na nas...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 360
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
SonyEricsson k700i
Aman, pa svi spavaju ! hajd da ja pocnem jutro sa analizom jednog majstora. copy/paste

Mallorca - Bilbao 1   

Susret dvaju protivnika koji će ove sezone grebati za ostanak u ligi. Mallorca je izvan forme - naslagali su 3 uzastopna poraza i dobro im je došla ova stanka; dok je Bilbao bio u vrlo dobrom nizu od 2 pobjede i jednog remija u zadnje 3 utakmice, i njima je stanka sasvim sigurno manje pogodovala. Što se sastava tiče - Mallorci se u pogon vraća najbolji igrač i glavni pokretač svih akcija Ariel Ibagaza, a u paketu s njim od ozljede se oporavio i desni bočni Ramis. Zbog ozljede i suspenzije kod domaćina će izostati Kome, Pischulichi i stoper iz prve postave Ballesterros. Kod Bilbaa je problematika malo opširnija jer su im ozljeđena oba defanzivna vezna igrača iz startne jedanaestorice - ponajbolji igrač momčadi Gurpegui, te Orbaiz. Osim njih ozljeđeni su i prvi golman Lafuente,te stoper Ustariz i vezni Tiko. Prošlih sezona rezultati međusobnih utakmica na Mallorci su bili dosta šareni, ali s obzirom na okolnosti ovaj puta prednost dajem Mallorci !

Mallorca - Bilbao 1 @ 2,35

A i ja mislim da je 1 na redu u njihovim mutljavinama... Nadam se da ce go_down nesto dobiti u vezi ove tekme !!!

E ovo mi nije nikako jasno: Poprad - Žilina 1 @ 1,55  ?! Otkud ovolika kvota na Poprad kada su u izvarednoj formi dobili su tri zadnje utakmice(Mikulaš,Slovan i Martin) i to na gostovanju sve tri. A Zilina je izgubila sve 3 zadnje utakmice(Trenčin 0:3, Mikulaš 1:6, Slovan 3:6). )... Hmm odigracu mada se bojim da nije navlakusa.
Mallorca - Bilbao 2 7/10 kw 3.1
..

Hmmmmm.....
Da li mi ovo lici na bozicni duel... Smile Smile Smile
Menager brate daj neko obrazlozenje obojica ste dobri sa tipovima pa bih voleo da cujem i tvoje misljenje

Svaka cast go_down  Smile Smile Smile

Nadam se da niko nije zaboravio i zoku
66'   Perth Glory   2-0   Melbourne Victory   Smile Smile Smile
dolazi kao kec na desetku. Cini mi se da ce danas biti veoma lep dan...

Umalo da zaboravim......

Sretan bozic svima puno srece, zdravlja, ljubavi i para naravno, da budemo u plusu i danas kao i juce.

Mir bozji Hristos se rodi
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.