Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за то да се врати такмичење по екипама ?
Да
80%  (16)
Не
20%  (4)
Ukupno glasova: 20
Idi dole
Stranice:
1 ... 969 970 972 973 ... 1006
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе & Kladioničarska birtija - Vol. 05  (Pročitano 570504 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Kako kome odgovara. Ali dva sata pre prvog para mora se postavi tiket, sad ne mogu uticem na to dal ce neko igra nemce ili sta vec. Kod mene npr u ekipi sem skele niko fudbal ni ne postavlja
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson C 902
Trebalo bi odrediti neki vremenski limit. Subotom su Nemci od pola 4, znaci tiketi do pola 3 najkasnije.....takav neki sistem.....ja sam svoj tip poslao kapitenu, valjda ce i ostali uskoro.... Smile
Ma Cobra burazere, vremenski rok je odredjen, nije da nije. Ne kenjam ja onome ko je odredio ta pravila, znao sam pre nego sto sam se prijavio. Nego, osim ljudi koji djuskaju amerikanske sportove gde se stvarno desavaju promene pola sata pre meca sta se to recimo promenilo u sastavu Salkea u odnosu na sredu, recimo? Znas i povredjene, i uvredjee i kaznjene.... Valjda je cilj da se skupimo i zajedno surimo.

Jasno sve to, nego kazem da npr. ceo svet igra Engleze od 16h. Zato treba postaviti tiket bar sat ranije, ali ko ce mu ga znati ko ce sta da postavi? Mozda se potrefi da ekipa tipuje vecernje tekme, mozda bi neko Spance u 12 nedeljom....ja cesto sastavim tiket od svih predloga koje ekipe postave, proberem naravno! Ali cesto to ne mogu cekajuci da se tiketi objave...Zato sam za to da se tiketi objave do podne, recimo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson C 902
Ajmo, Le Havre, hocu goloveeee  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pošteno mu sudite, pa da ga streljamo!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2108
Zastava Indjija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
Nokia Lumia 630
Ajmo, Le Havre, hocu goloveeee  Smile Smile Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Волим пијане ноћи,мрзим мамурна јутра !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Videcemo da od naredne nedelje prekombinujemo ekipe malo zbog sportova da uklopimo fudbal i ostale sportove
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson C 902
Idemo dalje, ne zaustavljamo se! Ajdeee  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson C 902
Zna li neko sta se dogadja na mecu Minster-Erfirt? Jos poluvreme, a na ostalim mecevima vec 60. min..... Smile

Sjebase me ovi Francuzi ko tudji tudjeg.... Smile Smile Smile ccccc.... Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2016, 15:43:44 od cobraman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.83
mob
Nokia krntija
Ej sad tiketi do 12, pa jebiga bas. Ja sam sinoc izginuo, ustao sam u 1. Imajte razumevanja...

Uostalom, kakve veze ima dal smo postavili tiket u 12 ili 6 popodne, ionako svi igramo popravni uvece kad neizbezno popadamo engleze. Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pošteno mu sudite, pa da ga streljamo!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2108
Zastava Indjija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
Nokia Lumia 630
ајде бре блекпул-гилингем ,где су голови јебени
IP sačuvana
social share
Волим пијане ноћи,мрзим мамурна јутра !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Mi smo nas tiket skupili. Nego tempiramo da ga postavimo da bude u centru paznje Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 969 970 972 973 ... 1006
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.