Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: U kojoj kladionici se najcesce kladite?
Meridian
12.8%  (19)
Mozzart
48%  (71)
Maxbet
10.1%  (15)
Soccer
6.1%  (9)
Brazil
1.4%  (2)
Pinnbet
2.7%  (4)
Tas
1.4%  (2)
Nista od navedenog
17.6%  (26)
Ukupno glasova: 148
Idi dole
Stranice:
1 ... 731 732 734 735 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе & Kladioničarska birtija - Vol. 03  (Pročitano 243582 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
zenit - dortmund 0-2 @ 2.2
olympiacos - manchester united 2-3 @ 1.92

uk.koef. 4.2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Samsung galaxy s3
Stari znanci:

Seul - Mariners 2-1 da probamo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Motorola Fire X311
homer analiziras cehe?

Evo gledam šta ima, biće za jedno sat-dva.
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
SonyEricsson C 902
Sutjeska-Zeta...3+ (2,05),     2+ p.p. (3,15)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cuvam noc od budnih

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5418
Zastava Kasmir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
LG L70
Imam osecaj da ce Olympiakos da dobije Manchester Utd...ali za svaki slucaj,ovako tm1 2+  3.10
IP sačuvana
social share
"Kad malo bolje razmislim - JEBITE SE SVI." - Čarls Bukovski.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Po maxbetu basket ekaterinburg-ktp pocinje u 14, a on poceo jos u 10:30 i ja strcim dole i uplatim poene na poluvremenu. Plus dodam neki tenis i jos jedan basket, bilo bi dobro da ih zajebem a da oni ne provale Smiley
Sad vidim sklonili ga iz ponude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 768
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76

Eurochallenge, 2.round:

18:00 Krka-Regio Emillia vise 143,5  kv.@ 1,85 (Soccer)

Veceras nas u Novom mestu svakako ocekuje jedan zaniljiv duel jer je trenutna situacija u ovoj grupi takva da su cak tri ekipe u igri za prolaz dalje jer sve tri ekipe imaju isto skor od 3/2. Krka je ranije vazila za nesto defanzivniju ekipu pre svega zbog njihovog trenera Dzikica koji voli dobru defanzivnu kosarku,medjutim ovo se menja vremenom tako da je Krka u poslednjih par meceva igrala veoma dobru napadacku kosarku kako u ABA ligi tako i u Eurochallenge kupu,ali cinimi se da u EC kupu ipak igraju nesto opustenija i sa nesto vecim brojem poena u odnosu na ABA ligu. Regio Emillia sa druge strane kao i sve italijanske ekipe igraju run&gun kosarku i isto bih mogao raci kao i za Krku,nesto veci broj poena pada u Eurochallenge kupu nego u nacionalnom prvenstvu kad igraju.

U obe ekipe ima par zanimljivih pojedinaca koji mogu svojim potezima da mecevima a tu pre svega mislim na par veterana poput Troy Bella,Rimantasa Kaukenasa,Chrisa Bookera. Prvi mec je zavrsen resultatom 82:71 za Regio Emilliu,veceras ocekujem mozda nesto ujednaceniji mec,ali ono sto svakako ocekujem jeste da broj poena ide iznad ove granice,jos ako dodamo i vaznosti meca,broj faulova na mecu i slobodnih bacanja,igra da ce pasti vise od 144 poena mi je definitivno najbolji izbor za ovaj mec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Motorola Fire X311
Uvijek je malo nezgodno prognozirati hokej nakon ovih reprezentativnih pauza, jer timovi ispadnu iz ritma, pa je onda pitanje kako će opet krenuti. Nisam posebno zadovoljan ni parovima, ali može se nešta probrati.

Trinec - Kladno (-1.5)          1           @1.65        

Još pet kola do kraja regularnog dijela Ekstralige i neke su stvari jasne. Trinec i da izgubi svih 5 će biti među prvih 6 i ići direktno u četvrtfinale, Kladno i da kojim čudom dobiju sve ne gine im plej-aut. Češka prva funkcioniše po sistemu da prvih 6 idu direktno u četvrt finale, timovi od 4-og do 10-og mjesta igraju dodatne mečeve da bi popunili preostala plej-of mjesta, a ostali idu u plej-aut. U plej-autu bodovi iz regularnog se prenose i svi igraju između sebe da bi onda na kraju zadnja 2 tima igrala sa prva 2 tima Češke druge lige za konačan opstanak ili ispadanje. Prilično je vjerovatno da će uz Čomutov taj drugi tim koji će se čupati na kraju biti Kladno. Trinec je od Nove godine u fantastičnoj formi, dobili su zadnjih 8 domaćih mečeva i trenutno su treći, 3 boda iza Plzena. U tih 8 domaćih mečeva u prosjeku su davali oko 3.87 gola po meču, a u zadnja 3 čak 16. Kladno je ko i obično užas, od zadnja 4 meča na 3 čak nisu ni dali gola. Pored toga danas će im faliti u odbrani reprezentativac Kaberle i  još jedan bitan bek Černošek. Izgubili su oba prijateljska meča na ovoj pauzi (Trinec je svoj dobio) i kolko vidim stvarno im se loše piše danas.

Litvinov - Karlove Vari        1&0-5              @2.31

Nedavno sam otkrio i kladžu kod mene koja pruža ovu opciju kombinovanja ko i meridijan, pa rekoh da probam. Litvinov se načazi u plej of zoni sa 7 bodova više u odnosu na današnje protivnike. Trener Radulov je izjavio da ako hoće i da ostanu u toj zoni moraju dobiti oba preostala meča kući (ovo danas i Kladno u nedelju). Litvinov je tipična domaćinska ekipa koja teško osvaja bodove na gostovanjima, ali im je težko i uzeti bodove kući. Golman prvi im je Pavel Francouz i on igra prilično dobro u zadnje vrijeme. karlove Vari su nestalan tim ove sezone, ali neka zadržavajuća osobina im je loša igra u gostima. Danas će im faliti napadač Hovorka za koga je sezona gotova (ligamenti). nijedan od ova 2 tima nije poznat po golovima, pogotovo ne u međusobnim i u ovako bitnom meču pred kraj ih ne očekujem, pa je najsigurnije igrati minus na golove. Ja ipak mislim i da Litvinov ovde može othrvati i 3 boda, pa ću kombinovati to dvoje.

Sparta - Kometa Brno         x2         @2.2

I da probamo jedno iznenađenje za kraj. Danas Sparti prije početka meča treba da uruče Predsednički kup, nagradu za prvo mjesto u regularnom dijelu sezone. Pretpostavljam da će biti naroda i da se očekuje pobjeda, ali mislim da bi mogli dobiti šamar danas. Glavni razlog je to što najvjerovatnije neće igrati ni kapiten Rolinek (veliki minus), ni prvi golman Poperle (još veći minus). Kolko vidim mišićni problemi za obojicu. U nedostatku Poperlea, na golu će biti ili Novotni (koji se ove sezone dovoljno nabrukao) ili vjerovatnije Malek koga su doveli iz Vitkovica ove sezone i koji baš i nije u nekoj formi. Ovo je derbi jer postoji veliko rivalstvo između ova 2 tima i 2 grada, ali Brno ima veći motiv jer još nisu osigurali s koje će pozicije u plej-of, a i dobili su zadnja 3 meča prije pauze i to jake mečeve protiv Vitkovica, Plzena i Hradec Kralovih. Mislim da bi danas mogli bar do boda, ako ništa bar da pokvare Sparti slavlje.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2014, 12:00:10 od homer666 »
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0

Anan Athletic - Queen's Park
pk 1-1
2.15
Airdrie - Stenhousemuir
ki 1
2.45
Albion - Clyde
ki 1
2.20
Bordeaux - Lorient
pk 1-1
3.80
Ukupna kvota 44.04
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Nokia 
u zadnje vrijeme stvarno šugavo dobijam pare  Smile Smile

http://www.youtube.com/watch?v=BAe7r65EJIY

hvala novicki buraz ni ti ne znas kako je uslo.

olimpijakos kec.katastrofalni mancester dolazi u pakao.usrat ce se
« Poslednja izmena: 25. Feb 2014, 12:10:49 od godfucker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 731 732 734 735 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.