Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: U kojoj kladionici se najcesce kladite?
Meridian
12.8%  (19)
Mozzart
48%  (71)
Maxbet
10.1%  (15)
Soccer
6.1%  (9)
Brazil
1.4%  (2)
Pinnbet
2.7%  (4)
Tas
1.4%  (2)
Nista od navedenog
17.6%  (26)
Ukupno glasova: 148
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе & Kladioničarska birtija - Vol. 03  (Pročitano 240450 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Krka - Tofas      gost > 71,5         1,8
Sarleroa - Sasari   <165,5            1,85
Gepingen - Flensburg    H2(-3.5)   1,85
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 845
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia Lumia 920
Ko zna koji ovakav u zadnje dve nedelje...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

WP_20131217_001.jpg
(770.05 KB, 897x1389)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1320
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Kako sam nocas sve utakmice iz svih sportova omasio...samo igrace pogodio,ali dzabe  Smile
Danas sve na jedan narodni tiket Smile

Minesota manje od 100.5
Teague vise od 15.5

Parker vise od 17.5
Indiana - Detroit H2 (+10.5)
Brooklyn - Philadelphi H2 (+10.5)
Chicago - Orlando H2 (+7.5)
Turner vise od 19.5
Wall vise do 20.5

Clipersi - San Antonio vise od 201.5
George vise od 22.5
Wall stao na granici, a Turner i Filadelfija su odigrali svoje za ovu sezonu,prestala sreca sa prvih par utakmica i oni do kraja sezone ne pobede vise od 5 puta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Motorola Fire X311
Mlada Boleslav - Most(1.tr.)       2+         @1.6

Znači ovde očekujem snažan početak. Ako Boleslav zabije jedno 4 komada u prvoj onda se može i očekivati da malo uspore, pa mi ovo djeluje ko najrealnije.

Havlučkov Brod - Beroun         h1           @1.6

Beroun je raspad, jedino gori od njega je Most. Čak su i Budejovice, najgori gost lige, uspjele da uzmu sve bodove u prošlom kolu protiv njih. Brod je malo usporio u ovih zadnjih par kola, ali i to je više nego dovoljno za klubove poput Kadana, Mosta, Berouna ili Šumperka. Beroun uglavnom trse s hendikepom u zadnjih par sezona, a imaju i da im vrate za domaći poraz na početku sezone.

Olomouc - Benatki            1          @1.4

Ne smijem hendikep, jer su i jedni i drugi igrali mečćeve sa produžecima prije manje od 2 dana, ali mislim da će i on doći. Benatki je vjerovatno malo poletio nakon pobjede nad Boleslavom i očekujem od drugog najjačeg tima lige da ih vrati na zemlju.

Šumperk - Kadan         1         @1.75

I jedni i drugi su u lošoj seriji, ali Kadanova je duža, a Šumperk je imao i teži raspored. Sad se vraćaju na svoj led, gdje ne igraju loše i mogu ovde do pobjede.

Češke Budejovice - Jihlava(1.tr.)     X         @2.4

Jebemu život mora jednom doći, kad god ne odigram dođe. Dobri su timovi i jedni i drugi. Jihlava malo bolja, ali Jihlava je otišla u produžetke u prošlom kolu pa očekujem malo umora. Dva ovosezonska meča 4 gola sveukupno, onaj u budejovicama 0-0 u regularnom.

Usti - Havirov         6+          @1.9

Gledano samo međusobne ovo teško dolazi, ali i jedni i drugi puno zabijaju u zadnje vrijeme. Usti su više napadačka ekipa i ako oni budu diktirali tempo ode ovo u over laganini.

FT 7-2 (1-0)
FT 9-2
FT 4-1

FT 1-1
FT 1-3 (0-1)

FT 7-0

Manje parova, to je izgleda jedino rešenje, kad god nagruvam preko 4 sve ode u pm. Sranje je što sam pljunuo solidnu lovu na ova prva 3, a ovi bolesnici nisu bili u stanju da nafiluju ove u prvih 10 minuta ko što nalaže razum i logika.

Ja sam vec za veceras odigrao Detroit - Baltimore 2 bezh...kvota 3,65....ako i izgube nocas mislim da nece to biti sa vise od 7 poena kolika je grana u Mozzaru na hendikep na Detroit...mislim da HC2 ne bi smeo da izostane....

Detroit - Baltimore 16:18  Smile
I ja odigrao čistu dvojku, ali vez'o sa jebenim javorovim lišćem i na kraju ništa.
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Zastava Dusseldorf
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Listic
23:30 Atl. Nacional-Dep. Cali  dp 1 kv 4,40
21:00 Trujillanos-Tucanes 1-1 kv.2.55
21:30 U. de Deportes   -Garcilaso 1 kv 1.55
ukupna kvota:17.39
veliki koeficient
BOLIVIJA: Liga de Futbol Prof - Apertura
20:30 Real Potosi   -   Sport Boys 1.55 3.70 5.20
tip: 2 kv 5.20
Danas ste se nacekali ali nadam se da je vredno i da cem vam se dopasti. Neki koi ni sum bili strplivi mozda su izgubile pare evo vam mogucnos da zaradite.Pozdrav Idamo dalje viken nije bio bogat sa utkamicaam nase kalibra.Ne igramo zicer oni su za one koi neznaju sto je tipovanje.Igramo rizicno za da dobitak bude velik. Pozdrav

23:30 Atl. Nacional-Dep. Cali  dp 1 kv 4,40 (10)20
21:00 Trujillanos-Tucanes 1-1  kv.2.55 (11)22
21:30 U. de Deportes   -Garcilaso 1 kv 1.55 (20)30
ukupna kvota:17.39
veliki koeficient
BOLIVIJA: Liga de Futbol Prof - Apertura
20:30 Real Potosi   -   Sport Boys 1.55 3.70 5.20
tip: 2 kv 5.20 (10)21
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ne znam da li si i gledao utakmicu, pobedio tim bez TD, jos ludi kiker Taker za pobedu zvizne ssut od 61 jarde u poslednjem minutu....za danas jedan singl

Sv.Grodig - Admira    1&3+
kw.2.45
Na 20 utakmica koje je Grodig odigrao palo preko 80 golova, na Admirinih 20 preko 60 golova....kada je Grodig domacin u njihovim duelima pada preko 4 gola u proseku, samo jednom je bilo manje i tada je bilo 1:1....ove godine u 2 odigrane bilo 7:1 i 4:0 (tada su bili gosti) za Grodig....
GG3+  po kvoti 1,82 je kao kuca, a mozda treba i probati
1tm2 1+ po kvoti 2,25.....u svakom slucaju, od njih ocekujem golove
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Zastava Dusseldorf
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
20:30 Grodig-Admira   2  kv.3.50
20:55 Nantes-Auxerre dp1 kv 4.20
18:30 Sakhnin-B. Jerusalem 2 i 2+vp kv 3.60 i 2.25
20:00 Levante-Huelva  1 kv. 1.55
22:00Granada-Alcorcon dp1 i 1-1 kv. 4.20 i 2.40
min kvota  123
max kvota  344.50

visoki koeficient
AUSTRIJA: tipp3-Bundesliga
20:30 Grodig-Admira tacni rezultat 1:3  kv 26

obicno medzukola neigram ali dans je bila ponuda kao za nas. Pozdrav svima.Pobede su nasa svakodnevica.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2013, 13:31:49 od oskarmak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
20:30 Grodig-Admira   2  kv.3.50
20:55 Nantes-Auxerre dp1 kv 4.20
18:30 Sakhnin-B. Jerusalem 2 i 2+vp kv 3.60 i 2.25
20:00 Levante-Huelva  1 kv. 1.55
22:00Granada-Alcorcon dp1 i 1-1 kv. 4.20 i 2.40
min kvota  123
max kvota  344.50

visoki koeficient
AUSTRIJA: tipp3-Bundesliga
20:30 Grodig-Admira tacni rezultat 1:3  kv 26

obicno medzukola neigram ali dans je bila ponuda kao za nas. Pozdrav svima.Pobede su nasa svakodnevica.
Ovo Djogani jebote  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ma makedonac, prosli put hteo da nas nalozi da igramo tacan rezultat za neku tekmu i doslo totalno suprotno. Trol!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Soccer-Srbija

Molim ako neko ima iskustva sa ovom nasom kladionicom,a posebno sa onlajn igranjem da mi pomogne.
Interesuju me sledece stvari:
Koliko dugo se obradjuje tiket kod onlajna(pitam zbog odigravanja pred sam pocetak) ?
Koliko daju da se igra u singlu u kladionici,a koliko onlajn(interesuje me ima li neko konkretno iskustvo sa 3000din onlajn ili nesto slicno)?
Kakav vam je generalni utisak o ovoj  kladionici?
Hvala

Ja sam pre par dana napravio nalog kod njih,bas da bih video kako radi.
Nisam uplacivao singlove,vec sam za minimum tih 500 kinti bacio 2 tiketa (puko oba),cisto posto prvi put onlajn igram pa da vidim kako i sta Smile
Tiket se uplati za sekund,cim kliknes na "uplati",odma samo dobijes poruku da je tiket uspesno uplacen.
Imaju skroz dobre kvote po meni, i nemam primedbi nikakvih (mada kazem,samo sam 2 tiketa igrao).
Jedine zamerke su,sto ne moze da se igra nista iz dopune (poeni igraca recimo),i za hokej ima jako malo igara (samo 1,X,2,duple sanse i vise/manje golova).
I to sto moze da se uplati tiket onlajn samo do 23h koliko i radi kladionica.
Najbolje ti je da pitas njih lepo to vezano sa singlove i za detalje koji te zanimaju,a mozes i da probas pa ako ti se ne svidja ne uplacujes vise,ne gubis nista  Smile
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.382 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.