Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: U kojoj kladionici se najcesce kladite?
Meridian
12.8%  (19)
Mozzart
48%  (71)
Maxbet
10.1%  (15)
Soccer
6.1%  (9)
Brazil
1.4%  (2)
Pinnbet
2.7%  (4)
Tas
1.4%  (2)
Nista od navedenog
17.6%  (26)
Ukupno glasova: 148
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе & Kladioničarska birtija - Vol. 03  (Pročitano 241085 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ajde neka mi neko objasni, deluje mi kao da su pogresili. U mozzartu je hendikep na paragvaj +25.5 a u maxbetu je hendikep -24.5. Meni deluje da su se u maxbetu zajebali

Jedino logicno je da pise Spanija- Paragvaj, Paragvaj-Spanija mozda je to...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
http://ibet.maxbet.rs/ibet/bets/offer.html#p2?mId=668
https://www.mozzartbet.com/#7526
Jel da rokam u maxbet 1 sa hendikepom? Mnogo se slabo razumem u te hendikepe ali mi ovo deluje savrseno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia e63
Ajde neka mi neko objasni, deluje mi kao da su pogresili. U mozzartu je hendikep na paragvaj +25.5 a u maxbetu je hendikep -24.5. Meni deluje da su se u maxbetu zajebali

Ja mislim da se nisu zajebali, u mocartu ovo + i - stavljaju na osnovu prvog tima, sto je u tvom slucaju Paragvaj, a u max bet-u stavljaju na osnovu drugog tim tj. Spanije, tako da to dodje na isto..
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
A taman sam hteo da im se najebem majke sa ovih 200 dinara sto imam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Wave II
Симоновић више 5.5
Боби више 9.5

Укупно 3.24
« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 14:50:52 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
http://ibet.maxbet.rs/ibet/bets/offer.html#p2?mId=668
https://www.mozzartbet.com/#7526
Jel da rokam u maxbet 1 sa hendikepom? Mnogo se slabo razumem u te hendikepe ali mi ovo deluje savrseno.
Bez obzira sto su napisali -/+ razlicito mislim da ti je i u maksbetu H1 poraz paragvaja do 24 razlike...

A Spanjolke nisu neki superofanzivni tim ko zna mozda i dodje tu negde oko 24,pogotovo ako rese da igraju igracice sa klupe sto bi bilo logicno...
« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 14:09:22 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Wave II
Капитени, почните са сакупљањем типова! Тикете шаљете код мене на ПП најкасније до сутра у 23:00!
« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 14:14:10 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Australija - Ceska      < 53,5     1,75
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 768
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.22

Eurolegue, 9.round:

17:45 Cska-Barcelona vise 144,5 kv.@ 1,85 (Mozzart)

Duel po meni ovog kola EL,duel izmedju dva giganta i svakako i jednih od favorita za osvajanje EL. U ovom trenutku igraju mec koji im je znacajan u borbi oko plasmana u grupi A iako im je to prvo mesto u ovom trenutku tesko dostizno,ali rivalitet je veliki sto nam svakako garantuje i vise nego zanimljiv i kvalitetan duel.

CSKA ove sezone luta u igrama ali i formi,i za to naravno krivim njihvog trenera,ali ipak u ovoj ekipi ima mnogo kvalitetnih igraca koji traze svoju formu(pre svega Teodosic,Krstic,Pargo,Khriyapa) ali ipak oni svakog trenutka mogu da eksplodiraju ali bukvalno. Barsa sa druge strane mnogo povreda je muci tokom sezone,pre svega njihvovog najboljeg igraca Navara,ali mozda zahvaljujuci toj povredi iznedreni su neki mladi igraci poput Abrinesa pre svaga,ali i Todorovica,Hozonje. Prvi mec je dobila Barsa posle velikog preokreta jer je Cska vodio 5 razlike na poluvremenu i na kraju rezultat je bio 79:70.

Veceras ce na parketu biti mnogo kvalitetnih igraca koje jednostavno i najace odbrane mnogo tesko cuvaju,obe ekipe ovakve meceve znaju i vole da igraju na kos vise jer imaju kvalitet za tako nesto,i upravo zato i igram plus poene,jer obe ekipe pokazuju zavidan nivo u igri u napadu u EL za razligu od nacionalnih sampionata,ali to treba zaboraviti jer je ovo eminetno evropsko takmicenje i zato veceras ocekuejm jedan spektakl na mecu u Moskvi kao i dosta poena obe ekipe,i zato igram da plus poene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.