Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: U kojoj kladionici se najcesce kladite?
Meridian
12.8%  (19)
Mozzart
48%  (71)
Maxbet
10.1%  (15)
Soccer
6.1%  (9)
Brazil
1.4%  (2)
Pinnbet
2.7%  (4)
Tas
1.4%  (2)
Nista od navedenog
17.6%  (26)
Ukupno glasova: 148
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе & Kladioničarska birtija - Vol. 03  (Pročitano 240883 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Nisam sumnjao u tebe, poslao si mi tip minut pre pocetka meca. Ja ne sedim u kladionici ceo dan pa da stignem da uplatim odmah...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Није у томе проблем.
Проблем је што си ти мени пожелела да ми тип не прође.
Ми то овде НИКАД један другом не желимо...чак ни у шали.
Пошто си релативно нов(а),прими то к знању,молио бих.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
ono je strasno saljem liku par u 21:30 a treba do 23h i oni me ladno izbacuju iz takmicenja,a svaki dan sam na forumu i pratim ga,strasnooo

Ako si redovan onda si trebao da znaš da se šalju parovi za vikend kao i do kad je rok (to sam ti ja posle rekao putem pp). Nisi ažuran ali nisam nikome rekao da te izbaci. A evo i po tom pitanju se oglašavaš tek nakon 24h.
Taj meč koji se igrao u petak si poslao pola sata pre početka  Smile Od tog trenutka bio sam na forumu cela 4 ipo sata i nisi ništa poslao, izvini ali ne mogu da blejim non stop ovde. Otišo sam da spavam jer nisam spavao duže od 30 sati jer sam bio na slavi u drugom gradu. Tražio sam Starbaku još jedan tip da bismo imali 4 do roka i poslao grobaru.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
A to sto si ti mene proglasio zenskom osobom to nikom nista? To sto nemam puno postova ne znaci da sam nov. Moje zelje sumnjam da mogu promeniti tok i rezultat utakmice, tvoj post za utakmicu koja pocinje za 54 sekunde mi malo vise deluje kao neka vrsta podjebavanja pa sam ti u skladu sa tim odgovorio. Ovde zavrsavam dalje prepucavanje ali sam siguran da imas neki "mnogo pametan" odgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Za sport sam uvek raspolozen!!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 78
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung s5830
ono je strasno saljem liku par u 21:30 a treba do 23h i oni me ladno izbacuju iz takmicenja,a svaki dan sam na forumu i pratim ga,strasnooo

Ako si redovan onda si trebao da znaš da se šalju parovi za vikend kao i do kad je rok (to sam ti ja posle rekao putem pp). Nisi ažuran ali nisam nikome rekao da te izbaci. A evo i po tom pitanju se oglašavaš tek nakon 24h.
Taj meč koji se igrao u petak si poslao pola sata pre početka  Smile Od tog trenutka bio sam na forumu cela 4 ipo sata i nisi ništa poslao, izvini ali ne mogu da blejim non stop ovde. Otišo sam da spavam jer nisam spavao duže od 30 sati jer sam bio na slavi u drugom gradu. Tražio sam Starbaku još jedan tip da bismo imali 4 do roka i poslao grobaru.  

nisam znao da se za vikend salje tip,bio si na forumu tih 4 sata kada ja nisam bio kuci,nmg ni ja da blejim non stop
kad sam rtekao da sam aktivan nisam milio na ceo forum,nego na kladzu i filmove,vama na cast puca mi mnogo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac

nisam znao da se za vikend salje tip,bio si na forumu tih 4 sata kada ja nisam bio kuci,nmg ni ja da blejim non stop
kad sam rtekao da sam aktivan nisam milio na ceo forum,nego na kladzu i filmove,vama na cast puca mi mnogo

Trebao si da se oglasiš ovde na temi sinoć kad si došao kao što si večeras uradio, kad si video da nema tvog tipa. Neko bi već sredio to. Grobar je znao o čemu se radi. Ali te nije bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Samsung Wave II
Momci, ajde bre opusteno, bilo sta bilo, narednog vikenda nastavljamo gde smo stali, kao da nista nije bilo... Zamolio bih sve samo za malo vise odgovornosti i nece biti nikakvih problema!  Smile

@ruffo

Pripazi malo sta pises, za 5 godina koliko sam ovde moderaror i jos 5 koliko pratim forum nikad ovde nisam procitao nesto tipa "da Bog da ti ne prodje tip" i slicno pa ne zelim ni od tebe!
« Poslednja izmena: 23. Nov 2013, 21:27:47 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Мени је инсајд рекао да си послао тип који је већ почео, мени касније ништа није стигло. Дошло је до забуне, ништа намерно нисам урадио нити сам намеравао, али кад већ није стигло ништа од тебе ја сам убацио играча чија екипа није комплетирана. Кад сам ја могао као магарац да блејим 3-4 сата на сред сопствене славе константно да би све исцимо који нису послали и да би све испало таман, не разумем што неко не може да пошаље мени лепо све на време и да види када се то игра, и ако се већ прати онда је опште познато да никад парови са термином од петка нису скупљани за викенд тикет. Стелекс и Разјарени су много окаснили и лепо се извинили и сходно томе да нико не бих извисио и њихове парове сам поставио и организоваће се и ту нека екипа. Извињавам се филкаја ако сам само ја крив.
Иначе ово да се некоме пише дабогда ти пар не дошао то се овде никад није толерисало, превасходно није имало потребе јер се није дешавало често али ако се овде направи љубоморна атмосфера и нездрава лако ћемо ударити катанац и све низ канал.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
и желео бих да се најебем гамади из каталоније онако редом, алава ми гузица нећу играм чист минус на 1.85 него оћу 2& минус на 2.20, јебала ме та разлика милион пута
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ajde onda da i ja uputim pozdrave igracima Napolija sto su mi izbili zadnjih 1500 dinara iz dzepa i omogucili mi da ovo subotnje vece provedem kuci uz komp i tv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.