Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: U kojoj kladionici se najcesce kladite?
Meridian
12.8%  (19)
Mozzart
48%  (71)
Maxbet
10.1%  (15)
Soccer
6.1%  (9)
Brazil
1.4%  (2)
Pinnbet
2.7%  (4)
Tas
1.4%  (2)
Nista od navedenog
17.6%  (26)
Ukupno glasova: 148
Idi dole
Stranice:
1 ... 837 838 840 841 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе & Kladioničarska birtija - Vol. 03  (Pročitano 241616 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 579
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Mislim da je jedini recept za dobitak da pogodis sve sto igras.
Ja konkretno da imam sad malo vece pare sa 50 eura bih poceo da jurim kvotu minimum3 igrom 4-6 gola ili gg1.poluvreme, vremenom povecavas ulog toliko da ukoliko izadjes zaradis 100eura
uplata 50e na kvotu 3 dobitak 150e-ako ovo ne dodje ides dalje..
uplata 80e na kvotu 3 dobitak 240e- ako i ovo ne dodje ides dalje...
uplata 120e na kvotu 3 dobitak 360e i za slucaj da ovo dodje dobio si 360 na ulozenih 250, zarada 110eura
Naravno postoji mogucnost da 10 puta ne dobijes ali 11. ili 12. put moras da pogodis jer svaka cetvrta ili peta utakmica dodje 4-6gola. S obzirom da nemam pare da pocnem tako da igram stavljam po 6 utakmica na tiket i nadam se nemogucem Smiley

Postovani prijatelju, nije problem sto ti nemas 50€ ili 500€ ili 5000€ to se moze nabaviti  Smile , mnogo veci problem je kvota 3 ( u suprotnom niko nebi radio svi bi igrali kladionicu  Smile ). Za pocetak probaj to da izvedes sa 200 din (to je najmanji ulog na singl u Mozzartu, u nekim mozes mozda i sa manjim ulogom ) pa ukoliko ti to ide brzo ces doci do vecih para  Smile !
« Poslednja izmena: 11. Mar 2014, 13:17:14 od mozzart_n »
IP sačuvana
social share
BESPLATNI BITCOINI    https://freebitco.in/?r=5263734
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ja konkretno da imam sad malo vece pare sa 50 eura bih poceo da jurim kvotu minimum3 igrom 4-6 gola ili gg1.poluvreme, vremenom povecavas ulog toliko da ukoliko izadjes zaradis 100eura
uplata 120e na kvotu 3 dobitak 360e i za slucaj da ovo dodje dobio si 360 na ulozenih 250, zarada 110eura
Naravno postoji mogucnost da 10 puta ne dobijes ali 11. ili 12. put moras da pogodis jer svaka cetvrta ili peta utakmica dodje 4-6gola. S obzirom da nemam pare da pocnem tako da igram stavljam po 6 utakmica na tiket i nadam se nemogucem Smiley

Postovani prijatelju, nije problem sto ti nemas 50€ ili 500€ ili 5000€ to se moze nabaviti  Smile , mnogo veci problem je kvota 3 ( u suprotnom niko nebi radio svi bi igrali kladionicu  Smile ). Za pocetak probaj to da izvedes sa 200 din (to je najmanji ulog na singl u Mozzartu, u nekim mozes mozda i sa manjim ulogom ) pa ukoliko ti to ide brzo ces doci do vecih para  Smile !
Nemam razloga da se ubedjujem sa tobom jer je to siguran dobitak, u ostalom vise puta sam nedeljno bio dobar i po vise od 1000eura, samo je stvar pocetnog kapitala. Nadji 5000e i ja ti garantujem dobitak minimum 1000e za mesec dana!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146

Ти си бре дечко глуп. Слушај, узме нпр јури неку екипу која нема нерешен исход, узме да их јури Х, и само повећава улог сразмерно, они кад тад морају да дођу и он ако буде имао пара да испрати биће добар на крају, просто и једноставно, то нисмо ни он ни ја измислили, то је прастар начин и једини сигуран, ако имаш кеша.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 33.0.1750.146
mob
Samsung 
E legendo, slusaj ovo... Ja sam krajem 90-tih radio u kladionici... jedan od vidjenijijh kockara u gradu krene sa 20 dojce maraka da juri x na Gilingem u drugom kolu, u prvom je bio x... i znas kad ga je uhvatio, i to u kombinaciji, jer singl nije mogao vise da isprati.... U 17 KOLU  Smile Smile Smile u medjuvremenu znam da je prodao Opel Astru, u to vreme staru 2-3 godine da bi se poklopio  Smile Smile Smile

a da je pratio do kraja ...

1 kolo 20
2 kolo 40
3 kolo 80
4 kolo 160
5 kolo 320
6 kolo 640
7 kolo 1280
8 kolo 2560
9 kolo 5120
10 kolo 10240
11 kolo 20480
12 kolo 40960
13 kolo 81920
14 kolo 163840
15 kolo 327680
16 kolo 655360  Smile Smile Smile Smile Smile DEM

Ovaj lik da je ispostovao ovo do kraja imao bi UKUPAN ULOG od oko 1.300.000 dem a DOBITAK bi bio oko 1.950.000, ZNACI DOBAR oko 600.000 DEM  Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2014, 13:54:51 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0

Ти си бре дечко глуп. Слушај, узме нпр јури неку екипу која нема нерешен исход, узме да их јури Х, и само повећава улог сразмерно, они кад тад морају да дођу и он ако буде имао пара да испрати биће добар на крају, просто и једноставно, то нисмо ни он ни ја измислили, то је прастар начин и једини сигуран, ако имаш кеша.
Ne zna covek, ne treba da se juri x, daleko bilo da si uhvatio barselonu "koja nikad ne gubi" a izgubila je od luzera sad za vikend.
Koliko samo utakmica tvrdis da dolazi 3+, odigras ih 3+ a dodje 5+, jednu od 6 da uhvatis i ti si bogat. Ima bar 20 nacina da uzmes pare sa dobrom bankom iliti pocetnim kapitalom..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
E legendo, slusaj ovo... Ja sam krajem 90-tih radio u kladionici... jedan od vidjenijijh kockara u gradu krene sa 20 dojce maraka da juri x na Gilingem u drugom kolu, u prvom je bio x... i znas kad ga je uhvatio, i to u kombinaciji, jer singl nije mogao vise da isprati.... U 17 KOLU  Smile Smile Smile u medjuvremenu znam da je prodao Opel Astru, u to vreme staru 2-3 godine da bi se poklopio  Smile Smile Smile

Мајсторе мој ћале је својевремено чекао Стразбура од 15-16 кола до 32-33 и није имао кеша више и он дође пар кола касније, па је чекао Хетафе од 10. до 34. пре пар година и није имао довољно да испрати, па својевремено Вимблдон није цело првенство дошао Х, то је био једини случај у свету да екипа за цело првенство не одигра Х.  Smile Али ти наставиш да их пратиш идаље, значи само кеш да имаш и кад тад морају доћи. Ћале јесте имао ту тих пар промашаја кад није имао више пара али то је било давно, постоје та 3-4 примера а постоји још 50ак кад је сачекао лепо.

Руфо, питај све озбиљније коцкаре које знаш, који исход су најчешће јурили у прогресији, сви ће ти рећи Х, и та Барселона дође Х, дође пре многих, обично неки папани не дођу дуго. Голови не ваљају јер квота ту може да варира пуно. Једино сад ГГ прво да се јури

И поента је да не јуриш тако од 2. кола ко тај буразер, већ да сачекаш и на више од пола првенства видиш ко нема Х, и поента је касније кад постане већи кеш да играш у више кладионица, а сад је избор огроман, тако да ни уплата од 500-600 сома не би била проблем.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2014, 13:48:28 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
Gleda sam sada malo statistiku ovih engleza, pa brate po statistici svaku utakmicu bi moga igrat gg3+ ili 3+  Smile  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 579
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146

Nemam razloga da se ubedjujem sa tobom jer je to siguran dobitak, u ostalom vise puta sam nedeljno bio dobar i po vise od 1000eura, samo je stvar pocetnog kapitala. Nadji 5000e i ja ti garantujem dobitak minimum 1000e za mesec dana!

Imam 5000 € , ajd objavljuj tipove  Smile , pa gde su ti ti € ako si nedeljno uzimao 1000 € . Jedino da si Bil G. jer 5000 je malo , brzo se stize do te cifre , a sta posle kucu i bubrege (mislim da 1000 € nisi nikada ulozio i neznas koji je to osecaj  Smiley 1 Smile )!
IP sačuvana
social share
BESPLATNI BITCOINI    https://freebitco.in/?r=5263734
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Wave II
Port Vale - Leyton O.   1   3.2
Torquay - Rochdale   1   3.3

Укупно 10.56

Ја данас пичим овај дубл Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1114
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
(mislim da 1000 € nisi nikada ulozio i neznas koji je to osecaj  Smiley 1 Smile )!
Citat
Hahahaha, to je dovoljno sto se toga tice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 837 838 840 841 ... 897
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.