Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 893 894 896 897 ... 907
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе & Kladioničarska birtija - Vol. 02  (Pročitano 543153 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung S4
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mrs!.jpg
(80.8 KB, 944x271)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
@aleksandar

salji nam ranije te ikseve jebote ćevap  Smile

Ocu ako bas buden u neki 100% siguran  Smile Smile 

Tesko da ovako nesto mogu poslat prije, evo tipa, jucer sam odigra tri utakmice X i igrace over, na kraju je prosa jedan listic... Moze se dogodit da sljedeci put upadne tek za misec dana  Smile

Evo, za danas su u ponudi dvi utakmice (Okc-LAC, Den-Chi) i obe cu odigrati X + igrace over, jer su tvrde ekipe i moglo bi se dogodit da ponovno prode....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Motorola Fire X311
Hokej, KHL

Lok. Jaroslav - Atlant          1           @1.75

Domaćini u naletu, 3 čiste pobjede zaredom nakon ove pauze, od toga 2 protiv SKA. U ta 2 meča primili samo 1 gol, a igrali su protiv najefikasnije ekipe lige (uz Baris) i trenutnog lidera Zapadne konferencije. Odbrana im je i od ranije štimala, ali eto sad su počeli i nešto u napadu da pokazuju. U pitanju je mlad i borben tim i kako vidim sad su uhvatili ritam, ne mogu naći jedan loš komentar o igri koju pokazuju u zadnje vrijeme. Trenutno su na poslednjem mjestu koje vodi u plej of, a Atlant im je jedan od konkurenata tako da je pobjeda ovde još značajnija. Atlant jako loš u zadnje vrijeme, u zadnjih 6 mečeva samo 1 pobjeda i to nakon produžetaka protiv Čerepoveca, jedne od najgorih gostujućih ekipa lige. U zadnjem meču im se povrijedio i prvi golman Stanislav Galimov, tako da danas brani rezervni koji jedva ima 6 startova ove sezone. Iz Lokomotive su najavili da ovde hoće pobjedu, a mislim da je realno i da je ostvare.
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 125
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Samo da upozorim sve one koji se klade na mozzartu online:

uplatio sam 5 000 na par koji je pocinjao u 19h, tacno u 18:56, tiket je stajao na verifikaciji do 19:09 (!!!) , kada je rezultat bio 5:7 za gostujucu ekipu, a ja igrao H1. Inace, u pitanju je rukomet.
Na moj mejl koji kaze kako to nije u skladu sa pravilima, oni su odgovorili da ce ispitati situaciju. Medjutim, jutros su mi poslali mejl koji glasi ovako:
"Postovani *******,

Detaljnim analizama zakljucili smo da je Vas tiket je odobren 11 sekundi posle trenutka kada se desila uplata.

Hvala Vam na razumevanju.

S postovanjem,
SK Mozzart"

Ovo je vrhunski bezobrazluk, a refreshovao sam stranicu svakih 30 sekundi da vidim da li je tiket postao aktivan, tj "odobren" . Posle nekoliko problema ne ovoliko ozbiljne prirode sa njihovim online kladjenjem, ne preporucujem nikome da se kladi vecim novcem preko njihovog sajta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1320
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Drugari,ja sam zaplakao nocas  Smile

http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B0E8C1B94-52CD-4D33-81EC-B358126ADDAE%7D

Znam da ili Minesota-Klipersi ili Dalas-Hjuston ide u minus poena,velike su to granice od po 215.5 i naravno izaberem pogresnu Smile

13 utakmica nocas treba ispostovati i nesto smuljati  Smile

New York - Indiana 2 @ 1.40
Milwaukee - Portland (-3.5) H2 @ 1.90
San Antonio - Boston / San Antonio vise od 102.5  @ 1.90
Golden State - Memphis (+3.5) H2 @ 1.90
Cleveland - Washington manje od 192.5 @ 1.90
K. Thompson vise od 17.5 @ 1.80
M. Ellis vise od 21.5 @ 1.70
K. Martin vise od 21.5 @ 1.80
K. Walker vise od 13.5 @ 1.85

D. West vise od 12.5 @ 1.70
A. Bargnani manje od 15.5 @ 1.90
« Poslednja izmena: 21. Nov 2013, 14:52:42 od vucicevicg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.19
mob
LG Optimus L3
штета брате, штета  Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 579
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Samo da upozorim sve one koji se klade na mozzartu online:

uplatio sam 5 000 na par koji je pocinjao u 19h, tacno u 18:56, tiket je stajao na verifikaciji do 19:09 (!!!) , kada je rezultat bio 5:7 za gostujucu ekipu, a ja igrao H1. Inace, u pitanju je rukomet.
Na moj mejl koji kaze kako to nije u skladu sa pravilima, oni su odgovorili da ce ispitati situaciju. Medjutim, jutros su mi poslali mejl koji glasi ovako:
"Postovani *******,

Detaljnim analizama zakljucili smo da je Vas tiket je odobren 11 sekundi posle trenutka kada se desila uplata.

Hvala Vam na razumevanju.

S postovanjem,
SK Mozzart"

Ovo je vrhunski bezobrazluk, a refreshovao sam stranicu svakih 30 sekundi da vidim da li je tiket postao aktivan, tj "odobren" . Posle nekoliko problema ne ovoliko ozbiljne prirode sa njihovim online kladjenjem, ne preporucujem nikome da se kladi vecim novcem preko njihovog sajta.

To da im je sajt katastrofa tu se slazem, medjuti ima i gore  Smile meni blokirali karticu tako da nemogu da igram preko sajta  Smile Na moj upit zasto odgovorili mi : Citat Postovani xxxxxxx,

SK Mozzart ima diskreciono pravo da ne primi uplatu igraca po clanu 18. koje glasi: "Priredivac zadrzava pravo da u svakom momentu, delimicno ili potpuno, bez davanja posebnog obrazloženja, ne prihvati kladenje ucesniku u igri."

Hvala Vam na izdvojenom vremenu.

S postovanjem,
SK Mozzart

Ovde se ne radi o jednoj uplati vec o trajnoj zabrani koriscenja sajta bez ikakvog razloga ( ukoliko zanemarim neku manju kolicinu para koju sam im uzeo ). Ukoliko neko ima slicno iskustvo ili zna kome bih mogao da se obratim da bih zastitio svoja prava molim da mi se javi . Hvala unapred !
IP sačuvana
social share
BESPLATNI BITCOINI    https://freebitco.in/?r=5263734
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cuvam noc od budnih

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5418
Zastava Kasmir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.71
mob
LG L70
 Smile

IP sačuvana
social share
"Kad malo bolje razmislim - JEBITE SE SVI." - Čarls Bukovski.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
SonyEricsson k750i
bogdanovic vise od 12.5
IP sačuvana
social share
Michael Tyson: Mogao bi da napunim Madison Square Garden da me gledaju kako drkam
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Partizan - Barselona  Barselona vise od 75

Ko ide u plus Bogdanovic ili Milosavljevic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 893 894 896 897 ... 907
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.