Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 907
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе & Kladioničarska birtija - Vol. 02  (Pročitano 546335 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ludogorec -Bazel

Bice to veoma neizvestan dvomec gde sa sigurnoscu mozemo da tipujemo da Bazel ide dalje Smile jer se ovo takmicenje zvano "Liga Sampiona" vodi pod pokroviteljstvom uefa-MAFIJE koje se usudilo da jedan strasni Metalist Harkov,jedan suvereni i veoma snazni Metalist Harkov,jedan tako tehnicki potkovan,zalaganjem superioran,brzinom nedostizan,voljom i zeljom doraslom svim ostalim uefa-miljenicima..jedan Metalist Harkov izbaci iz daljeg takmicenja na osnovu nekog navodnog namestanja rezultata iz 2008  Smile
Pa mrtvu im majku jebem i sediste u Nyonu i kip slobode i ajfelovu kulu i reku temzu..pokvarenu,trulu lazljivu,potkupljivu zapadnjacku Smile
Koja je to banda,zlotvori,olos.
Pa onaj fener(strateski partner zapada na polit.planu) je uspeo na vreme da potkupi stoku pa mu "oprostili namestanje" a Metalist izbacili jer im "dodje malo mnogo 3 Ukrajinca u LS-u" a verujte mi na rec da bi Metalist bez problema pobedio i real i junajted i juventus jer ljudi igraju savrsen fudbal..to je cudo,gledao sam ih protiv Paoka u revansu,tako su pokriveni na svakoj poziciji da im ne mozes nista..
i mnogo sam i tuzan i besan zbog izbacivanja Metalista,dabogda im Ronaldo slomio nogu a Mesi neku zescu upalu pluca..

Elem,da se vratimo vecerasnjem mecu gde bi veoma lako mogao da uleti 1 na Ludogorec:
Ludogorec je u veoma dobroj formi za razliku od Bazela koji je:
-Izgubio napadaca Bobadilu(transfer u Nemacku)
-Izgubio odlicnog defanzivca ,naseg Aleksandra Dragovica(transfer u Dinamo Kijev,njega su zamenili sa Ivanovim ali pitanje je koliko je vremena Ivanov imao da se uklopi u ekipu)
-Prvi napadac i kapiten Streler nije ni otputovao u Bugarsku zbog povrede

Kvote: 3.30...3.30...2.40
Iskustvo mi govori kad se tako poklope kvote na 1 i X...da tu dvojke nema.
Verujem da ce trenutno odlicna forma Ludogoreca odneti prevagu u ovom susretu.
Bice i golova.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Bacite neke teniske tipove  Smile

21.08. 21:30   7646   MONACO J.   DOLGOPOLOV A.   bezh 1   
1.85
   Fiks

- Igram na kartu Dolgopolovove glave. Dobra kvota na obojicu, al verujem u Monaka, koji je dosta popravio igru na betonu.
    21.08. 21:30   7647   LU YE.   JOHNSON S.   bezh 1   
1.85
   Fiks

- Džonson je serator. Juče je odigrao težak meč sa Sepijem i mnogo dug, a Lu je jedan od žilavijih tenisera koji itekako ume tuđe serve da uzima. Istina da je Džonson u formi, al mislim da mu je pobeda nad Sepijem dosta za ovaj turnir.
    22.08. 01:05   7648   MONFILS G.   ROBREDO T.   bezh 1   
1.65
   Fiks

- Monfis sinoć nije ni potrčao valjano kako bi pobedio Palju. Robredo je uspeo da izgubi set od Rufina i propisno se namuči. Mnogo sigurno je Monfis odigrao, bez puno grešaka sa jakim udarcima. Verujem u Robredovu lošu prvu servu i tu je pola posla rešeno za Monfisa.
    21.08. 20:05   7644   VERDASCO F.   HAASE R.   ugm > 22.5   
1.85
   Fiks

- Igram više jer sam siguran da ide ovo u 3 seta. Čak prednost dajem Haseu u ovom meču, kvota 2.00. Šmicek je juče lagano mogao da dobije Verdaska, da se nije glupirao i gubio servu odmah kad je uzme, i obrnuto. Imam utisak da se Verdasku na betonu uopšte ne igra tenis.
    21.08. 20:50   7645   TURSUNOV D.   BOGOMOLOV A.   ki 1 (-1.5)   
2.05
   Fiks

- Tursunov ovo dobija, ali sam išao na veću kvotu i hendikep. Bogomolov ima još slabiji servis od Gofana. Pa on je od jebenog Davidenka izgubio mislim 4 svoje serve, pa kapiram da će brat da ga olupa u 2 seta. Jeste Tursunov možda malo umorniji, ali njemu samopouzdanja pred bilo koji meč nikada ne manjka.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 15:48:33 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Zaboravio sam i na ovog brata
   21.08. 18:05   7641   BAUTISTA R.   BERANKIS R.   bezh 2   
2.50
   Fiks

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson C 902
Fener 3+
Celzi 3+

@ 2.55

Jedna od kombinacija. Htedoh da predlozim Mariehamn gg @ 1.80 ali ujedno se setih da sam se zakleo da pare na Fince vise necu bacati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1320
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Niko da spomene laganu dvojku na Barcelonu danas a skroz lepa kvota? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Два меча се игра, није лагана.

Мој главни за данас:

Челзи 1
Динамо 1
Барса даје гол у оба полувремена
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Ima neko da ne igra Dinama i Celsija?  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cuvam noc od budnih

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5418
Zastava Kasmir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.71
mob
LG L70
Ja  Smile
IP sačuvana
social share
"Kad malo bolje razmislim - JEBITE SE SVI." - Čarls Bukovski.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
HTC Sensation
MAlopre se probudih  Smile

Sinoc bejzbol polovican...vidim da VikTik ima sanse opasne da pozeleni skroz,a od bejzbola veceras...aj probacu sa  nekim mini analizama

Detroit-Minesota 1H (-1.5)
Da mu jebem 100 majki vise i Detroitu,ja ne znam kako oni sebi mogu da dozvole da gube kuci od Minesote vrljave. Iskreno se nadam da veceras nece da izdaju i da otresu ove kurcopacenike sa makar 2 razlike. Jebiga,sinoc sam rekao i naglasio da onaj Porcello jeste bambus al bas ga je preterao. Veceras je situacija ozbiljnija,tu je Abidal macka Sancez  Smile i on je svojih zadnjih 7 pobeda a 5 uzastopnih dobijao makar sa 2 razlike...tako da ono  Smile

Sinsinati-Arizona 1bh

Siinoc sam bas gledao i uzivao kako Korbin i Cigrani pikaju ovaj sport dok se Cingrani nazalost nije sjebo. Kako god,velika je razlika veceras u kvalitetu bacaca tako da je kec skoro pa siguran. Znam da nema sigurnog para u bejzbolu ali ovo mi je bas zicer...

Majami-LA Dodzers 2bh
Iako pored Fenandeza veceras nastupa verovatno najbolji picer za Majami,Eovaldi koji ima odlicnu statistiku i koji se neobjasnjivo u pretodnoj tekmi bukvalno raspao,mislim da ce odigrati veceras na nivou. Ipak,lose po njega je to sto ce mu portivnik biti Grenke koji je mozda trenutno u top 3 po formi u celoj ligi i ocekujem da i ovo veceras dobije,jer ako je znao da St Luis u gostim azadrzi na 2 poena a posle dve tekme nije dozvolio ni jedan,ovo veceras ne bi trebao da mu bude tezak zadatak. Ako imate i onu opciju na X prvi ining obavezno iskoristite,jer je zicer

Oukland-Sijetl 2H (+1.5)
Nije samo zbog toga sto mi veceras nastupa burazer po strini Iwakuma,vec jednostavno sto iz nekih neobjasnjivih razloga momci igraju dobar bejzbol,a razlike u picerima nije bas toliko na strani Grifina iz Ouklanda tako da mislim da nece pobediti uopste,al aj da se osiguramo da Sijetl nece izgubiti sa vise od 2 razlike..

Texas 1bh...ono,boranija

La Angels-Klivlend 2bh
Masterson burazer u naletu mislim da veceras gazi crnju iz LA,ali mi je ovo bas klimav tip jer su u ovom duelu dobili vec 2 za redom i ne znam da li LA moze sebi da dopusti da ih ovi bas pociste sa 0-3..razlika jeste na strani Klivlenda ali obratite paznju i oprezno sa ovim...

Baltimor-Tampa 1bh
Slicna situacija kao ovo iznad samo sto mislim da je Baltimor isuvise iskusna ekipa da dozvoli ciscenje...i ovo nije najsigurnije al cu ja odigrati

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson xperia m2
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 907
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.