Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2024, 21:34:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tibet: Protesti protiv Kine  (Pročitano 36438 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
znao sam sta ce se dogoditi odma se tema povezala sa kosovom,pa sad nek mi neko prica ko spamuje i ne drzi se teme,za Tibet postoji takvo ime da su se zvali i prekineskog,koji su se zvali po dinastijama
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo :)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
znao sam sta ce se dogoditi odma se tema povezala sa kosovom,pa sad nek mi neko prica ko spamuje i ne drzi se teme,za Tibet postoji takvo ime da su se zvali i prekineskog,koji su se zvali po dinastijama

Upravo tako a 1950 je kina dosla u Tibet i zauzela opet taj dio, a zatim opet pocela masovno kineze naseljavati, prije toga je Tibet jedno vrijeme bila nezavisna drzava, a jos prije toga kolonija Britanije...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Super, a sada da malo jeftinu patetiku i nacionalni zanos Tibetanaca stavimo u stranu i kazemo sta je kineska drzava uradila za razvoj najneprohodnijeg dijela svijeta. Nedavno su izgradili prugu na najvecoj nadmorskoj visini, to je bio jedan od najvecih gradevinskih poduhvata u novijoj kineskoj istoriji. Ta pruga je Tibet koliko-toliko uljudila.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
a jos prije toga kolonija Britanije...
Znaci i Britanci imaju pravo na taj deo.Da li po vama treba svaka zemlja koja je okupirna da se buni i da trazi ne zavisnost?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
ja koliko znam (a gledo sam jedan film o tome  8-[ ) kinezi su okupirali tibet.
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
a jos prije toga kolonija Britanije...
Znaci i Britanci imaju pravo na taj deo.Da li po vama treba svaka zemlja koja je okupirna da se buni i da trazi ne zavisnost?
Nezavisnost traze one drzave koje znaju da ce biti samoodrzive. Tibet ne da nije odrziv, nego je osuden na umiranje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Super, a sada da malo jeftinu patetiku i nacionalni zanos Tibetanaca stavimo u stranu i kazemo sta je kineska drzava uradila za razvoj najneprohodnijeg dijela svijeta. Nedavno su izgradili prugu na najvecoj nadmorskoj visini, to je bio jedan od najvecih gradevinskih poduhvata u novijoj kineskoj istoriji. Ta pruga je Tibet koliko-toliko uljudila.

Jeste Raven, istina je to, sa tim vlakom kada ides i kada se na jednu nadmorsku razinu popne moras i masku za kisik da stavis, to je stvarno fascinantno i to je ok, ali tko je pitao te tibetance dali je njima to trebalo...prije je to mirno mijesto bilo a tibetanci su zivjeli onako kako su odgojeni vijekovima...
Sa tim vlakovima sto si ti naveo doslo je i masa kineza, koji su poceli da se na tom mijestu prosiriju i da potiskaju narod koji je tu zivio tu vijekovno...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
ja koliko znam (a gledo sam jedan film o tome  8-[ ) kinezi su okupirali tibet.
a ja koliko znam(a gdedao sam dosta filmova) ameri su okupirali celu tu zemlju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Tiger, Pored Han Kineza koji su vecina, 20% stanovnika cine mjesanci Han Kineza, Mongolaca i Tibetanaca, tako da je do mjesanja davno doslo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Stvarno nemogu da se načudim.Kao da čitam izjave iz hitler jugenda!
  Tibetanci su zli?Kinezi su super?Tibet je Kina?Fuj!!! :evil:
 Kina ima najrepresivniji režim koji ako zatreba puca na gradjane i izvodi tenkove na ulice i vojsku pod punom ratnom opremom i sa bojevom municijom :!: Nema gumenih metaka i policije koja razbija demonstracije nego je to vojska,alo bre-vojska  ](*,) Zna se kad vojska izlazi na ulice:onda kada je zemlja u opasnosti i kad vojska izadje tu nema mrdanja,nema cile mile tu se puca u živo meso!A ovi nesrećnici su bili goloruki protestanti! S R A M O T A !!!
 I onda dodjem ovde i vidim mlade ljude kako lupetaju kao nevidjene budale i po stoti put kažem sebi-pa jbem ti sve,da li je moguće da većina nema sopstvene misli i ličnost nego se ponašaju kao retardirani roboti!? Uh...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2024, 21:34:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.