Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 16:58:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tibet: Protesti protiv Kine  (Pročitano 41811 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Svako ko želi smrt bilo kome-ne može biti moj prijatelj.Zato i ne idem na proteste jer deo naroda čiji sam pripadnik misli zlo nekom drugom narodu čija vlada misli loše mom.Ustvari mi ni nemamo pojma više šta da mislimo čim nismo u jednom frontu i duboko smo ogrezli u podele.. Smile
 Nek su nam nebesa u pomoći,sve je pogrešno 
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svaki neprijatelj Amerike je nas prijatelj
Ne bih se složio! Muslimani nam nisu prijatelji!

Evo ga "patriJota" Smile

Znaci, covek otpise milijardu i sedamsto miliona ljudi na planeti, samo zato sto su muslimani, zatim jos i Amere oko 450 miliona (da ne spominjem njihov uticaj vojni i ekonomski Smile ), pa EU, pa Australiju, pa Severni i Juzni pol, zatim potvrdi da Ameri nikad nisu sleteli na Mesec Smile Smile ... i ko nam ostaje? Azija!? Sta da radimo sa njima? Jabuke, paradjZ i te fore ... najjace mi je bilo kad sam cula juce da smo prosle godine uvozili psenicu iz EU ....  Smile Al' imamo jabuke  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Skoknite ovde,ima dva videa koje vredi odgledati... Smile
http://forum.burek.com/index.php/topic,324025.0.html
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Јел је неко од вас чуо за барем један злочин Тибетанаца над Кинезима???

Убијати сваког ко се затекне на улици, а друге је нације ми делује као поприличан злочин. Што се тиче "ликовања" већ сам објаснио. Тибетанци траже помоћ од Светског Сатане Smile

sad mi pade na pamet ovo : zamislite da mi ubijemo ne 10-15 ,nego 1 (i slovima jednog biznismena iz npr EU ili ne daj boze ... jevrejina .... Smile

odmah bi tadic uveo vandredno stanje , CNN i BBC bi nas satanizovali ... Smile .. mozda bi nas i bombardovali ... Smile

Да, ово је занимљив поглед на свет. И показује нечије двоструке стандарде. Јер ови су убијали Кинезе који су се затекли. Ти протести у Ласи били су мирни колико паљење америчке амбасаде у Београду. Јеидно не знам да су убили неког бизнисмена, то је иначе релативан појам...
Него, јеси прочитао мој текст где се помињу везе Тибетанаца са нацистима. Занимљива тема иначе, и не осуђујем их... Само кажем да је Кина имала већа права да 1950. нападне Тибет него Америка 2003. Ирак. И то кад би апстраховали да је Тибет већ био део Кине.

Муслимана има разних. Баасистички режими Сирије и Ирака (Садам) нам нису учинили ништа лоше. Либија нам је осведочени пријатељ. Ови вахабити који се рокају по ирачким пијацама су били жешћи непријатељи Срба и Руса, али кад се већ рокају са Америма... Грицкамо семенке и уживамо, зар не Smile Smile

Evo ga "patriJota" Smile

Znaci, covek otpise milijardu i sedamsto miliona ljudi na planeti, samo zato sto su muslimani, zatim jos i Amere oko 450 miliona

А ево га испрани мозак! Видим да ти смета отписивање Амера чак и кад их нико не помиње. Узгред, тих пролетера у приколицама има око 300 милиона, узми неку књигу у шаке, образуј се... Smile
а смета ти "отписивање" муслимана. Добро да знамо... И користимо убудуће.
Само четири муслиманске земље су признале "Kosova".

Nemojte se sladiti tudjom nesrtećom.Lično ne volim kineski režim-idu mi na nerve te komunjare ali da se ovo njima dešava-da ih upucavaju u ovom momentu,takodje bih stao na njihovu stranu.Molim vas,budimo civilizovani,ubili su dosta ljudi-nema smisla opravdavati te brutalnosti ili porediti.
 Ja znam da Dalaj Lama promoviše saosećanje i nenasilje.

Зар ниси чуо да су тибетански "демонстранти" убијали и палили све кинеско нашта наиђу?
Зашто Далај Лама није осудио насиље својих сународника кад је толико за ненасиље?!?

u pitanju je Ana! btw odgovorija je: 100% sam Srpkinja  Smile

'ђа ми се тај одговор Smile
Ана је преслатка и понос нације. Само би била још јача фора да је одговорила к'о Ноле: То је исти ку*ац Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Trebalo mi je malo vremena da formiram svoj stav o događajima na Tibetu.

Ono što mi je odmah bilo jasno je da Tibetanci sprovode akcije pod patronatom SAD u cilju destabilizacije i umanjivanja ugleda Kine pred Olimpijadu 08. Znači tu jei minus za Tibetance.

S druge strane znamo da je narod Tibeta autohton i da odavno iskazuje svoju želju za samostalnošću. To je plus za Tibet.

Znamo međutim i da politika Kine sa velikim ptravima lokalnih zajednica vrlo dobro uspeva u Hong Kongu, Unutrašnjoj Mongoliji, i mnogim drugim oblastima. Postavlja se onda pitanje zašto Tibetanci nisu krenuli da prvo iskoriste mogućnosti koje im pruža sistem? Po meni to je još jedan minus za Tibetance.

Kao turistička atrakcijo Tibet može da se razvija bez sputavalja. Kina je omogućila izgradnju pruge, aerodroma, infrastrukture, obnove budističkih hranmova, dolazak velikog broja stranih turista svake godine. Ovim neredima Tibetanci su sami sebi odsekli turističke prihode, što dokazuje da je protest protiv naroda Tibeta. Još jedan minus.

Ubijanje Kineza na ulicama, lupanje i paljenje njihovih radnji jako me je podsetilo na Kristalnu noć. A ta asocijacija je dalje nastavila da se produbljuje sećanjem na 200 Hitlerovih lamaista, na čvrstu spregu nacizma i lamaizma. Neko ko zagovara vrednosti mira, trpeljivosti, humanizma jednostavno ne može biti iskren ako se petlja sa nacizmom. Još jedan minus.

Sve u svemu čak i ako ne vučemo paralelu da našim problemima na Balkanu jasno je da Tibetanci ne mogu da dobiju moju podršku za ovo što se desilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
jasno je da Tibetanci ne mogu da dobiju moju podršku za ovo što se desilo.

Ово ће знатно погоршати њихове изгледе!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ono što mi je odmah bilo jasno je da Tibetanci sprovode akcije pod patronatom SAD u cilju destabilizacije i umanjivanja ugleda Kine pred Olimpijadu 08. Znači tu jei minus za Tibetance.

То је јасно. Лукав потез од стране Кинеза би био да се позове Далај Лама на разговор и тако избију аргументи онима који позивају на бојкот. Али, мислим да је још рано за то, ако бојкоташка прича постане за нијансу озбиљнија, онда да. Наравно, то после не обавезује. После ОИ сваки договор погазити, а и напад на Тајван не би био лош. Америка је заузета Ираком, Авганистаном, рецесијом и изборима.
Иначе, нису сви Американци против ОИ. Многе компаније ту предвиђају сасвим добру зараду, и то минира сваку озбиљнију причу. Видим и Астерикс иде на Олимпијаду. Све је то дубоко комерцијализована прича.

Citat
Ubijanje Kineza na ulicama, lupanje i paljenje njihovih radnji jako me je podsetilo na Kristalnu noć.

А неки виде Кристалну ноћ у Београду, а не виде тамо. Па што Далај Лама и Ричард Гир не оду у Северну Митровицу да саде цвеће испред НАТО тенкова?!? Smile
Мука ми је од тог "хуманизма" Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Citat

То је јасно. Лукав потез од стране Кинеза би био да се позове Далај Лама на разговор и тако избију аргументи онима који позивају на бојкот. Али, мислим да је још рано за то, ако бојкоташка прича постане за нијансу озбиљнија, онда да. Наравно, то после не обавезује. После ОИ сваки договор погазити, а и напад на Тајван не би био лош. Америка је заузета Ираком, Авганистаном, рецесијом и изборима.
Иначе, нису сви Американци против ОИ. Многе компаније ту предвиђају сасвим добру зараду, и то минира сваку озбиљнију причу. Видим и Астерикс иде на Олимпијаду. Све је то дубоко комерцијализована прича.

Citat
Ubijanje Kineza na ulicama, lupanje i paljenje njihovih radnji jako me je podsetilo na Kristalnu noć.

А неки виде Кристалну ноћ у Београду, а не виде тамо. Па што Далај Лама и Ричард Гир не оду у Северну Митровицу да саде цвеће испред НАТО тенкова?!? Smile
Мука ми је од тог "хуманизма" Smile
Ovaj lama je već prilično star i najbolje je zamajavati dok ne umre a u međuvremenu praviti savezništvo sa nekim ko je skloniji saradnji. I tako u samoj Kini smatraju da je on nelegitiman i da postoji drugi lama.

O moralnim atruibutoma holivudskih egzibicionista ne mislim ništa dobro.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Skoknite ovde,ima dva videa koje vredi odgledati... Smile
http://forum.burek.com/index.php/topic,324025.0.html
Jel neko pogledao? Vidite i sami koliko Američka administracija voli Dalaj Lamu i Tibet uopšte... Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

A zasto nam Muslimani to jest arapi nisu prijatelju Jel Gadafi izjavio juce da nece priznati nezavisno Kosovo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 16:58:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.