Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u zastupnickom domu parlamenta F BiH  (Pročitano 28346 puta)
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
To zvuci cinicno i jadno Smile Smile´......Ja ne mogu,ne zelim,i necu niti jednog Srbina porediti sa cetnicima,Ratkom ili genocidom osim one koji mi to iskreno kazu ili one koje vidim sa ti obiljezjem........Razum i razum  Smile Smile...Ne demokratija nego razum  Smile Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
To zvuci cinicno i jadno Smile Smile´......Ja ne mogu,ne zelim,i necu niti jednog Srbina porediti sa cetnicima,Ratkom ili genocidom osim one koji mi to iskreno kazu ili one koje vidim sa ti obiljezjem........Razum i razum  Smile Smile...Ne demokratija nego razum  Smile Smile
Sto se pozivas na nesto sto ne posjedujes... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sad mi je jasno što ne komentarišeš Anto Kovačevića,još jedan ustaša!
Citat
To zvuci cinicno i jadno  ´......Ja ne mogu,ne zelim,i necu niti jednog Srbina porediti sa cetnicima,Ratkom ili genocidom osim one koji mi to iskreno kazu ili one koje vidim sa ti obiljezjem........Razum i razum   ...Ne demokratija nego razum  
Ja cinican i jadan,ja ?Kada sam ja to rekao apriore za Hrvate da su Ustaše,ti opet u nedostatku dokaza posegnuo za uvredama.Thompson je ustaša i ko god se poistovecuje s njim u najmanju ruku je simpatizer ako ne i sam Ustaša!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
To zvuci cinicno i jadno Smile Smile´......Ja ne mogu,ne zelim,i necu niti jednog Srbina porediti sa cetnicima,Ratkom ili genocidom osim one koji mi to iskreno kazu ili one koje vidim sa ti obiljezjem........Razum i razum  Smile Smile...Ne demokratija nego razum  Smile Smile
a ko kaze da su svi hrvati ustase?

vi imate ustasa koliko mi cetnika i svako u evropi ima u svojoj drzavi neki minimalni broj takvih ekstremista...mozda na ovim prostorima ima malo vise takvih zgubidana nego sto treba,ali...vreme ide...treba se nadati boljem
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
@rinaka..   Nisi ti takav,nego tvoj post  Smile....On generalizira  Smile Smile....Odgovori si na dio mog posta a ostatak si ignorirao....
...mrgec... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 22:16:06 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
a ko kaze da su svi hrvati ustase?

vi imate ustasa koliko mi cetnika i svako u evropi ima u svojoj drzavi neki minimalni broj takvih ekstremista...mozda na ovim prostorima ima malo vise takvih zgubidana nego sto treba,ali...vreme ide...treba se nadati boljem
Smile Smile

Svaka cast...

evo tekst jedan..

New York Times: Blaga i dobra osoba

Nedavno je Marko Perković Thompson dao intervju za New York Times. Novinar Nicholas Wood rekao je poslije razgovora Thompsonovu producentu da je imao osjećaj da ide k ekstremistu. No iznenadio se jer je Thompsona doživio kao blagu i dobru osobu koja se bori za svoja uvjerenja. U studiju Croatije Recordsa Thompson mu je pokazao snimku koncerta s Maksimira.

Kad sve pročitam što se o meni i mom koncertu piše ovih dana, nameće mi se zaključak da svima njima smeta Hrvatska kaže Thompson.

J. Jurčević: Etiketiraju ga
U Thompsonovim tekstovima nema nijedan stih koji ne poziva na opće dobro, domoljublje i ljubav. Sve su to vrijednosti. Pozadina napada na njega može se gledati i kroz činjenicu da je on društveni fenomen koji može okupiti mnoštvo.

Napadaju ga oni kojima ne odgovara njegov utjecaj i poruke pjesama, pa ga etiketiraju na stari komunistički način – prozivati ga i potom isključiti iz javnog života. Vjerujem da će i to proći, kaže sociolog dr. Josip Jurčević.

(vecernji list)
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Nisi ti takav,nego tvoj post 
Koji citiraj,pa da vidim šta je tu glupo i slicno!

Citat
Naravno da nije svaki normalni Hrvat Ustaša!
Jeli ovo cinicno i jadno?
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 22:21:04 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Bum te pital nest dado, ak se ne protivis?
Ak je Thompson istinski "domoljub" i on nije fasist, zasto daje publici ikakav razlog da na njegov koncert dolaze kao sa prve linije fronta i nose fasisticka obiljezja?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Bum te pital nest dado, ak se ne protivis?
Ak je Thompson istinski "domoljub" i on nije fasist, zasto daje publici ikakav razlog da na njegov koncert dolaze kao sa prve linije fronta i nose fasisticka obiljezja?

To je interesantno pitanje...jer sa jedne strane neki ljudi mozda u Srbiji Ravenu misle ako se voli svoju zemlju i ako covijek voli svoj narod mora biti sto veci Hrvat a neki misle da su Ustase najveci hrvati koji mogu biti...jedino to ja mislim da je razlog...jednostavno bolesni ljudi!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
To rinaka,generaliziras nas sve  i osjecas se nadmocnim jer smo tu gdje jesmo, ali ti ne zamjerim jer te smatram ok likom  Smile
Raven....Citiraj mi mjesto gdje doticnog nazivam "domoljubom" "NE fasistom" i "dobrim covjekom" .... Smile...
Obiljezja nose klinci bez pameti da bi provocirali one koji se daju provocirati  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 22:26:11 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.