Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u zastupnickom domu parlamenta F BiH  (Pročitano 28639 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
@tiger

a ti znas kako je ovde posto vidim da zivis u njemackoj???? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tiger, izgledas mi kao razuman (barem razumniji od umornog i dada81), stvarno mi nije jasno kako neko, ako ima imalo ljudskog i razuma moze da slusa ili hvali Thompona. Pa covjek je sagradio kule i gradove zahvaljujuci lakovjerno publici, zadovoljavajuci njihove animalne porive. Boli njega za ustastvo i ostalo. Da je Tito ziv, pjevao bi on i Internacionalu za pare. Stvarno jadna pojava.

Pa jeste ja nista to nekazem Ravenu..i za mene je on jadan jer jos uvijek covijek sere za mene....volim neke pjesme od njega ali nevolim njegov karakter ono  za ono sto je se zalagao i na sta Markovic Thompson puca a to je ustastvo....ali Ravenu,taj covijek zna da zaradi novac on dira jednu zicu kod Hrvata i tako ti je tu se nista nemoze raditi...ali nisu svi Hrvati tako,niti ga svi slusaju a ni vole...a pogotovo se nemoze na jednim pjevacem osuditi cijeli narod...pa  sta bi mi ili svijet trebao da misli o Srbiji kada ona glasa za toliko za radikale,kada se skriva Mladic,Karadzic ...pa nisu svi Srbi bili Milosevic i covijek ne smije nikada da generalizuje jedan narod...a ovaj zadnji koncert se ovdje osudjuje samo zbog kapa i macija koji ih je bilo na koncertu ali pjesama kao prije nije bilo i ove koje je pjevao nisu bile protiv Srba ili drugih naroda.barem ja nisam cuo...

Samo sto je se trebalo to je kazniti svakog pojedinca koji je nosio te majice i kape!

@Bannnnnjac....cuj jesi mi smijesan,vidis ja sam sigurno vise puta od tebe u Srbiji nego ti u Hrvatskoj,pa zato  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 19:28:45 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
super vidim da je tebi vise stalo do srba nego meni do hrvata.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tiger, izgledas mi kao razuman (barem razumniji od umornog i dada81), stvarno mi nije jasno kako neko, ako ima imalo ljudskog i razuma moze da slusa ili hvali Thompona. Pa covjek je sagradio kule i gradove zahvaljujuci lakovjerno publici, zadovoljavajuci njihove animalne porive. Boli njega za ustastvo i ostalo. Da je Tito ziv, pjevao bi on i Internacionalu za pare. Stvarno jadna pojava.

Pa jeste ja nista to nekazem Ravenu..i za mene je on jadan jer jos uvijek covijek sere za mene....volim neke pjesme od njega ali nevolim njegov karakter ono  za ono sto je se zalagao i na sta Markovic Thompson puca a to je ustastvo....ali Ravenu,taj covijek zna da zaradi novac on dira jednu zicu kod Hrvata i tako ti je tu se nista nemoze raditi...ali nisu svi Hrvati tako,niti ga svi slusaju a ni vole...a pogotovo se nemoze na jednim pjevacem osuditi cijeli narod...pa  sta bi mi ili svijet trebao da misli o Srbiji kada ona glasa za toliko za radikale,kada se skriva Mladic,Karadzic ...pa nisu svi Srbi bili Milosevic i covijek ne smije nikada da generalizuje jedan narod...a ovaj zadnji koncert se ovdje osudjuje samo zbog kapa i macija koji ih je bilo na koncertu ali pjesama kao prije nije bilo i ove koje se spominju jedino o cemu pjevaju to je o ljubavi za svom narodu...

@Bannnnnjac....cuj jesi mi smijesan,vidis ja sam sigurno vise puta od tebe u Srbiji nego ti u Hrvatskoj,pa zato  Smile
Zar se kod vas ljubav prema domovini izrazava na tako vulgaran nacin. Zar se slava tvoje zemlje uzdize  time sto ponizavas drugu. Zar  ljubav prema zemlji ne moze da iskaze neko pout Olivera Dragojevica ili neko drugi, vec samo ovjereni sovinista Thompson. Zar slavu zemlje ne mogu da velicaju pisci, a ne neko kao Thompson. Niko ovdje ne okrivljuje cijeli narod, pa nismo u XV vijeku, ali moramo da znamo zasto je hrvatska drzava stala uz njega.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 19:41:59 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
super vidim da je tebi vise stalo do srba nego meni do hrvata.....

Pa to sigurno...budi uvjeren!

@Raven...pa on pjeva o domovini i izrazava tako svoje osijecaje svoje,tu nema nicega sto je strasno,dok nepocne pozivati na napade ili na mrznju!Onda postaje da bude krivicno dijelo.A za ono sto je pjevao za to se nemoze sada pred sud suditi...ima ljudi koji ga slusaju,i to je to...neznam koja je slava moje zemlje da ponizava drugu,i meni vise iskaziva osjecaje koje imam Oliver Dragojevic nego jedan Thompson...nas nigdje u svijetu nepredstavlja Thompson i HR njega u nijednim reklamama nepredstavlja kao neki brend ili put Hrvatske,uvijek cujes dalmatinske pjesme,vidis otoke,sunce more...nigdje tu nema Thompsona...

A daj ti meni reci Ravenu,zar nije zalosno da na jednom okupu kao sto je to Ravna Gora,koja je ozivio jedan politicar vanjske politike iz Srbije,nose majice Mladica,Karadzica,da se pisa na Americke zastave..zar nije sramotno za jednu zemlju kada se seta po gradu i vidi svugdje izljepljeni plakati od Mladica kao heroja...a on je defnitivno gori od Thompsona...zar to nije jadno i kada jedan politicar kao Vucic izadje na ulicu da stavi tablu ceste Ratka Mladica . Daj mi reci kako to na tebe izgleda...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 19:40:27 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile Smile

samo se nadam da to nije klasicni hrvatski kompleks prema srbima!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Smile Smile Smile Smile

samo se nadam da to nije klasicni hrvatski kompleks prema srbima!!!! Smile

Nije to kompleks druze...neka klasicnog kompleksa...o kompleksu se vidi koliko se hajka dize oko izvinjenja Tadica u Srbiji!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ Tiger2005
Ali na Ravnoj Gori ne mozemo da vidimo ministre i slicno kako kod vas. Iza Ravne Gore ne stoji drzava, to je skup na koji dode nekoliko stotina ljudi koji ne nose oznake SS divizija i svastike na reverima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
@ Tiger2005
Ali na Ravnoj Gori ne mozemo da vidimo ministre i slicno kako kod vas. Iza Ravne Gore ne stoji drzava, to je skup na koji dode nekoliko stotina ljudi koji ne nose oznake SS divizija i svastike na reverima.

Cekaj tko je Ravnu goru osnovao i potegao opet u zivot zar nije Vuk Draskovic koji je tamo svake godine....i iza koncerta Thompsona nestoji drzava....i Ravenu sam znas da na Ravnoj gori svaki drugi nosi majice Mladica i Karadzica a da se siroko prodavaju na standovima...ali nema veze to sve tako se mora zabraniti...i ja bi takve ljude kaznjavao novcano ili zatvorskim pritvorima kao ovdje u njemackoj..slazes li se samnom!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma jedino sto se propagira na Ravnoj Gori je Uber seljastvo. Sto se tice Vuka, on je bio i ostao beznacajna politicka licnost. Ma udari ih po dzepu pa da vidis kad ce opet da se prave budale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.