Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u zastupnickom domu parlamenta F BiH  (Pročitano 28284 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mora se priznati da je Thompson veoma harizmatičan i po stilu je nalik našim "Pinkerima", na koje se loži toliko srpske omladine. Uz to, slast zabranjenog privlači hrvatske tinejdžere na njegove koncerte u velikom broju, jer tamo je atmosfera, kako nam je objasnio @umorni  - "jebena". Ja uopšte ne krivim te klince koje svakodnevno bombarduju ustašlukom sa hrvatskih medija. Na koji drugi način oni da razmišljaju, već dobro podmazani hrvatskim šovinizmom i klerikalnim primitivizmom, nego da je to što im serviraju sa svih strana samo deo istine, a da Marko Perković, eto ima muda da im otpeva celu-celcatu. Što se Thompsona tiče, tu se radi samo o pukoj koreografiji njegovog operetskog nastupa, a "Evo zore evo dana", "Sjajna zvezdo iznad Metkovića", "Jasenovac i Gradiška Stara" i slično, već su odavno deo hrvatskog folklora i nezaobilazne potštapalice svakog "pučkog" veselja. Zato malom Domagoju ostaje samo da kupi ustašku kapu i ulaznicu za koncert, jer sve drugo su ga već naučili kući, u školi, u crkvi i sa TV-a. Thompson je osoben samo po najeksplicitnijim izlivima ustašluka i zato oficijelnoj hrvatskoj politici (bar javno) smeta, jer se oni metodološki potpuno razlikuju, ali ne i ideološki. Naime, hrvatski političari taj ustašluk valjaju "ispod žita", pa im taj "Vlaj" iz Dalmatinske Zagore otima rejting i "kruh"! Najgluplje je kada uz Thompsonovo ime dopišu ono "kontraverzan", iako on svojim nastupima nikoga ne ostavlja u nedoumici. Uzgred, Thompson radi ono što srpski političari ne znaju ili neće, pa mu pre treba slati poslaničku platu iz Srbije nego deliti  batine. A što se tiče batina, treba prvo nalupati našu vladu, koja u ime "dobrosusedskih odnosa" (ili je to samo izgovor?) ne čini ono što se od nje očekuje i što naše nadležne institucije ne respektuju tragičnu prošlost naroda od čijeg novca (luksuzno) žive. Zašto nije podignuta optužnica protiv Ive Rojnice - ustaškog logornika u Dubrovniku, Dinka Šakića zapovednika logora Jasenovac,  Šandora Kepira - kapetana mađarske žandarmerije i učesnika "Novosadske racije"?! Da nema Thompsona, mnogi mladi Srbi ne bi ni znali da su ustaše postojale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
koliko se samo ljudi bavi kvazipsihologijom iz hobija

pametnom čovjeku je dosta dva puta reći ali izgleda da je tu malo takvih, te pjesme što si naveo ne pjeva thompson

šakić je osuđen, rojnica je u argentini

jadan si i dosadan, teorija ti je glupa, pročitaj pjesme pa onda komentiraj
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
te pjesme što si naveo ne pjeva thompson

Da,da, ne peva. A svi smo mi u jednom dzinovskom matriksu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
izgooglaj nađi i objavi, nađi gdje to thompson pjeva? na kojem su njegovom albumu te pjesme ili koncertu?

svi, ali svi smo mi tako nešto pjevali na tulumima i oblokavanjima, i ustaške i cajke i dječije pa jesmo li onda ustaše, narodnjaci ili djeca?

jednostavno zar ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koliko se samo ljudi bavi kvazipsihologijom iz hobija

pametnom čovjeku je dosta dva puta reći ali izgleda da je tu malo takvih, te pjesme što si naveo ne pjeva thompson

šakić je osuđen, rojnica je u argentini

jadan si i dosadan, teorija ti je glupa, pročitaj pjesme pa onda komentiraj

Znaš li razliku između "pjeva" i "interpretira". Ne znam ko je autor pomenutih "hitova" ali ih oduševljeno pevaju samo tvoji Hrvati, što znači da te nardone "umotvorine" možemo smatrati - folklorom. Ante Đapić se nedavno na pitanje voditeljke sa NOVE TV, "što vam treba da pjevate ustaške pjesme?", branio tvrdnjom, da se "Jura i Boban" i tako pevaju na svakoj hrvatskoj svadbi, te da je i ona sama sigurno tome "nazočila". Voditeljka se branila: "Nazočila jesam, ali moram priznat', nisam pjevala." Ja sam čuo kako Thompson peva "Jasenovac i Gradiška Stara" u emisiji "Latinica" a sličan prilog je prikazan i na BK i na NOVOJ TV. Zato relax! Nemoj se ti meni nervirat'! Hoćeš da te udari kap pa da se ovi "Srboćetnici" po Bureku smiju?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ja ne znam di si ti bio ovih mjesec dana ali smo već davno na raznoraznim temama zaključili da je thompson jednom davno na nekom tulumu u sisku pjevao tu pjesmu koju je zapravo napisao i skladao joško tomičić a ne thompson

ja te pitam za pjesme koje on javno izvodi, koje potpisuje i koje objavljuje na svojim albumima?

i šta je tu čudno što samo hrvati pjevaju te pjesme? pa neće ih valjda srbi pjevati isto ko što ja neću pjevati "kralju petre šalji nam salate"????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti prilozi gde Thompson peva su bili pravi performansi, na bini i uz prateće rekvizite @umorni. Neće biti da su to kadrovi sa "davnog" tuluma u Sisku. A da mi je čudno što pevate ustaške pesme - nije. Što se tiče ostalog Thompsonovog repertoara, ne interesuje me, ja ni srpski šund ne slušam a ni pod razno ne bih ostao u društvu "salatara" koje spominješ. Dakle, još sam "neviniji" od novinarke sa NOVE: niti sam pjevao - niti nazočio ćetnićkim pijankama.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa da o tome ti cijelo vrijeme, i tebi i ostalima pričam

raspravljate o thompsonu  a nemate pojma o njemu i njegovom repertoaru jer kad te pitam za njega ti kažeš "ne interesuje me" pa ako te ne interesuje znači da se nisi interesirao o njemu a ako se nisi interesirao kako to da znaš o čemu pričaš??? Smile

nikako jel da? bitno je da se priča, da se optužuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
 Smile

ma meni je bitno samo da se preko save pjevaju domoljubne pjesme, zabrinucu se kad se pojavi cro-djordje balasevic i pocne da kenjka o oprastanju, zaboravu, bratstvu i ostalim patetikama modernog balkana...

dok je ovako, bice super. najvaznije je da se znamo, zar ne?  Smile (ovaj cvijet ne znaci da sam vam ponudio muslimane, to je obicni smajli)  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
sa mojim djedom su 45. bili i četnici u koloni i jedni i drugi su gledali kako da zajebu partizane

sa neprijateljem znaš na čemu si i poštujete se međusobno ali kvazi prijatelji, raznorazni dušebrižnici, demokrate i borci za ljudska prava, znači ekipa koja voli čovjeka ali mrzi narod, e njih se treba bojati

rašo uvenulo je to naše cvijeće, pretvorilo se u kaktuse i sad nas pika Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.