Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:06:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: thelock vs. ostali  (Pročitano 9931 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
ma si smiješan..a i ja jadan..ma nečeš mene slomiti ne.. od sada brišem sve tvoje postove u automobilizmu koje nemaju veze sa temom, a ti si poznat po tome da svaku temu pokvariš spomenuvši tvoje alfe!!imaš svoju temu o alfi i tamo piši o njima..sve ljude ovdje naljutiš svojim glupim pričama,, pa ti si jedno obično djjete koje nema ni vozačku a kamoli 6 auta a još i speedstera..daj molim te..
moderator sam ovdje 1god i nikada nisam imao nikakve probleme sa nijednom osobom osim tebe..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
decko je malo ljut Smile djeciji fazoni oni najplici  Smile Smile Smile
malo bi i dosadno bilo da nema njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo
ma si smiješan..a i ja jadan..ma nečeš mene slomiti ne.. od sada brišem sve tvoje postove u automobilizmu koje nemaju veze sa temom, a ti si poznat po tome da svaku temu pokvariš spomenuvši tvoje alfe!!imaš svoju temu o alfi i tamo piši o njima..sve ljude ovdje naljutiš svojim glupim pričama,, pa ti si jedno obično djjete koje nema ni vozačku a kamoli 6 auta a još i speedstera..daj molim te..
moderator sam ovdje 1god i nikada nisam imao nikakve probleme sa nijednom osobom osim tebe..
Zašto si mod,banuj to i gotovo. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
Opustenoooo  Smile

1000hp Mitsubishi 3000GT

p.s. obavezno pojacati zvuk  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 22:45:22 od Zenit »
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6681-7710
rekao sam ti ko ima moje slike  Smile Smile

diletant auuuuuuuu plasis me  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo
rekao sam ti ko ima moje slike  Smile Smile

diletant auuuuuuuu plasis me  Smile Smile Smile Smile
Nema ja šta da te plašim,ako ne želiš ili ne možeš normalno da raspravljaš,idi radi nešto drugo,kupi 7 alfu.Druže,nema potrebe za laganjem,i svim tim sranjima,niko ti neće uzeti za zlo što ne znaš,a kad te jednom provale da si lažov više te niko ne shvata ozbiljno i bolje se lepo izloguj uzmi drugi nick i nemoj da lažeš bez potrebe i dzaba si nakucao 7000 poruka za dva-tri meseca jer ako ti piše u nicku jet set buregdžija ne znači da će te ljudi više ceniti jer si i dalje lažov.Opustio si se,šta je,počeo raspust. Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6681-7710
aha,neko nije bio dovoljno pametan da se normalno raspravlja i sta cemo onda otvoricemo temu svi protiv locka,i sta ste postiglei,napunili ste 8 stranica kretenskih komentara,ja sam samo gledao i radio ovo  Smile Smile Smile Smile Smile,kad bi malo izasli van ove drzave ne biste vidjeli ni trag golfa ili vw,zato smo mi propali,niko ne postuje cinjenice nego samo rekla kazala,a bas me boli kurac sta cete raditi,svi koji su ljubomorni i vredjaju bzvz neka puse kurac

pa pa  Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo
Sam si sebe iskompromitovao lažima i niko ti nije kriv,ja sam čak i mislio da si skapirao poentu još onda,ali danas sam čitao tvoje postove i vidim da i dalje lupaš gluposti.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
decko ima americki pasos :mrgreen:amer znaci Smile
lock,uslikaj nam te alfe pa postuj,pokazi ko je sef ove teme :mrgreen:ilegelac u tijelu strastvenog i neuhvatljivog alfiste,brzi je od murije,krije se od svijetla dana,da bi nocu izasao uz svog tajnog skrovista i vozio ilegano super napucan-300ks tezak spidster i pokazao golf-ovljubcima prasinu koja ostaje iza njega! Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
Samo mi jedna stvar nije jasno. Zasto ljudi sebi dozvoljavaju ovako nesto. Ocigledno je da covek laze. Ali sta vas ljude navodi da napucate 8 stranica. RAspravljati se sa loazovom je isto kao i lupati glavom o kineski zid i nadati se da ce izroditi kaktus.

Malo bi trebalo da isqlirate. Takodje brisanje poruka nista nece resiti. Sta vise mislim da je masovno brisanje poruka protivno pravilima foruma. Barem je tako na nekim vecim na kojima sam bio. Tako da ni to nista ne resava. Izbrisete spam. Upozorite coveka dva puta da ne truje teme glupostima (ukoliok se validno zakljuci da su gluposti) treci put ban i mirna backa. Nema niceg goreg nego videti pljuvacku temu od 8 stranica...... u najmanju ruku je tuzno.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:06:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.