Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:32:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Witcher 3  (Pročitano 77178 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Pa dobro , sve je stvar ukusa. Jesi li igrao prvi dio?
Prvo moras biti ljubitelj RPG igara, pa kad ti dosade raznorazne u kojima ti sam pravis lika, koji najcesce nema nikakav karakter...bum! Odjednom igras sa prezajebanim vješcem i ulazis u taj kompletan svijet. Meni, iskreno, nista nije bilo jasno prvu trecinu prvog dijela igrice. Smile Jos jedan od bitnih razloga popularnosti igre je i to sto je u moru smeca od RPG naslova, pa i svih ostalih, izasla igrica koja ima i odlicnu pricu pored svih drugih prednosti.

Edit: Htio sam i ja dvojku ponovo krenuti prije par dana, ali sam je, mislim 3 puta presao dosad, znam da bi se smorio brzo, jewr ima bas teskih questova.

Играо сам и први... отприлике исто колико и други Smile не знам, не свиђају ми се кретње, борба... па ме нервира рецимо што кад убијеш човека он нестане. Углавном главни проблем ми прави тај систем борбе. Мислим оно вртење, они колутови... безвезе ми је то... мачем да би се одбранио од оног са леђа, мораш да се окренеш... ајд то... окренеш се иза... али кад те салете њих четворица, треба ти безмало 200 прстију Smile

Мени се иначе свиђају овакве игрице... поготово ако је смештено у овај период.
gde bre nestane sta pricas ti  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Код мене нестане. Убијем га, лежи тако неких 20 секунди и нестане.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2405.0
mob
Motorola 
Oba teksta možete naći na sledećem linku :

http://wccftech.com/amd-announces-witcher-3-hairworks-performance-fix-catalyst-control-center-driver-coming-boost-tessellation-performance/

New 15.5 Driver Coming For Witcher 3

" AMD’s statement :

AMD is committed to improving performance for the recently-released Project CARS and The Witcher 3: Wild Hunt.  To that end, we are creating AMD Catalyst™ 15.5 Beta to optimize performance for these titles, and we will continue to work closely with their developers to improve quality and performance.  We will release AMD Catalyst™ 15.5 Beta on our website as soon as it is available. "

A Simple Fix For AMD Users To Boost HairWorks Performance

« Poslednja izmena: 22. Maj 2015, 21:12:52 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2405.0
mob
Motorola 
Dubliram post,jer ne želim da ovim na šta naleteh gledajući gejmpleje kvarim gornje zvanične informacije.Verovali,ili ne - čak je i Veštac-franšiza postala "politički korektna" , povinujući se idiotskim trendovima.Priznajem da sam razočaran.   Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

@#%ßaaarghhhh !!!.jpg
(222.16 KB, 1444x924)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
pederastija  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Samsung Galaxy S4
Ljudi, sta treba da uradim da pokrenem igru? Nabavio sam GOG preload verziju. Trebam li nesto dodatno skinuti?
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2405.0
mob
Motorola 

Ljudi, sta treba da uradim da pokrenem igru? Nabavio sam GOG preload verziju. Trebam li nesto dodatno skinuti?

Koliko shvatih , GOG-preload je stigao nekompletan (bez pravog play.exe-fajla) ,pa su ti potrebne prva ( witcher3_patch_1.01 GOG ) , eventualno i druga ( TW3WH update 1.01 to 1.03 GOG ) zvanična zakrpa.Ovu drugu prijavljuju kao problematičnu za  većinu sistema osim za vlasnike Radeon R9 290X i novih nVidia kartica , zato nju i ne moraš odmah skidati.
  Zakrpi moraš podesiti putanju instalacije da se poklopi sa igrom...većina je to radila editujući putanje u reg-fajlu koga okačih niže.
  Postoje i 2 DLC-a koja se mogu "kupiti".Drugoga od njih (mada je,navodno,bezazlen) neki AV-i tretiraju kao malicioznog (Eset ne,ali QVM endžin 360 TS-ja da ; dalje ne proveravah ,jer igru ne mogu da igram).
  Ako nekoga zanimaju web-rip Prima-Games guide,eventualno i Bonus Content (težak > 2 Gb) , neka potraži i to u "radnjama".
Dodatna pomoć :

http://pcgamingwiki.com/wiki/The_Witcher_3:_Wild_Hunt

http://guides.gamepressure.com/thewitcher3/

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Samsung Galaxy S4
Hvala, uspio sam. Igra radi odlicno, za sada mi se svidja. Prvi put me sad izbacilo, a igram cijeli dan skoro.  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2405.0
mob
Motorola 
Hvala, uspio sam.

Navedi način na koji ti je uspelo,ako nije problem.Najbitnija su lična iskustva kod pokretanja problematičnih igara.Zatrebaće nam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Samsung Galaxy S4
Instalirao gog verziju, skinuo patch 1.01, pokrenuo instalaciju istog i nije mi trazio da mijenjam stazu instalacije, iako sam citao o tome i u komentarima na TPB-u. Pokrenuo sa ikonice koju je igra napravila na desktopu i to je to. Ja dalje patcheve rijetko apliciram, samo kad naidjem na problem koji ne mogu drugacije rijesiti.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:32:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.