Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Strain (2014– ) - Серија  (Pročitano 31302 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
i realno odradjenu periku 

Eno ga celav u Houmlendu, izuse ga Pakistanci u prvoj epizodi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
veliki plus su vasili rus koji je genijalan lik i car
Украјинац  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
malo su skrenuli od knjige, pitam se kome se naguzila ona hakerka da njen lik ubace u seriju pošto se u knige ne spominje, pas mater i olivud
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 6220 Classic
malo su skrenuli od knjige, pitam se kome se naguzila ona hakerka da njen lik ubace u seriju pošto se u knige ne spominje, pas mater i olivud
prije premijere serije del toro i karlton kjuz su najavili da ce bit odstupanja od knjige i novih likova. ima promjena ali bar po meni nijesu velike i bas su ispratili prvu knjigu. npr. norina majka je zavrsila svoje tek u trecoj knjizi i ti djelovi sa njih dvoje su mi i najslabiji u zavrsnom dijelu trilogije. ja sam zadovoljan prvom sezonom. ima mana, ali koliko su mogli zajebat ovo ispade sasvim ok. naravno, moram pomenut katastrofalan izgled the mastera, stvarno bruka. 3 drevna vampira su super odradili, ko je citao stripove vjerovatno ce se slozit sa mnom. druga sezona ce, nadam se pokrit ocido lumen knjigu jer je to i najbolji dio drugog dijela.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 6220 Classic
hahahahaahha, super je kevin durand odradio ulogu. ali ipak, apsolutni pobjednik sezone ricard samel  - ajkohorst. 10x jeziviji i od same epidemije. the master je nula za njega.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
Ja se smaram sa ovom serijom. Nisam jos odgledala finale.....imam kupljeno. Cekam da se namolim i da pogledam kraj.
Nisam zadovoljna.
Smaraju sa detaljima, smaraju sa pricom, kad sam videla Mastera (prvi put kad je skinuo kapuljacu) toliko sam se smejala da su mi sve suze isle. Mislim da bih ja strasno netalentovana napravila strasniju masku kakva prilici jednom Masteru. I to verovatno u kucnoj radinosti sa sve bojicama i nalepnicama.....
Razocaranje.
Elf lik koji drzi sina u podrumu, izlazi svake noci, ubija vampire a u isto vreme ne govori sinu da mu je majka najverovatnije zarazena....I da ga spreci da poleti ka njoj ako je i kad je ugleda. A keva ce doci po njega.
Naucnica, nisam imala nameru da joj zapamtim ime, kao da je spala sa Marsa. Dobro...koliko joj treba da shvati gde se nalazi i sta se desava...a kao inteligentna je -naucnik jel...pfffff
Dijalozi izmedju onog zubatog i one kretenke sto je sjebala net - uzasno zamarajuci, preskacem sve.
Ova druga ekipa vampira i onaj Hispano lik - prolaze, oni su mi jedino interesantni.
Lik je skontao  o cas posla sta mu je keva postala ali zato "naucnica" drami u svakoj epizodi....
Matori Setrakian bi mogao uskoro da pandrkne, ispricao je sta je imao, i moze da pali.
I tako...sve u svemu 3-.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
Finale mlako i bezveze  Smile Apsolutno mi je iritantan onaj ukrainac sa nacrtanom bradom,ubedljivo svi likovi lose odglumljeni ako vec treba da kazem sta je najbolje onda riba hakerka ubedljivo al ona nije bila u knjizi,koju normalno nisam citao  Smile Neko je napisao
Da se razumemo prethodni komentari su bili nedeljni a ovaj sad je na kraju.Nastavicu da pratim i dalje seriju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.124
ljudi citajte knjigu, mnogo je mocniji dozivljaj, prvi put sam se susreo sa knjiga - film obrada sa VODOM ili ti PLOOTUN, nebo i zemlja, u knjizi sam stvaras neke delove price, zavolis lika do koske ili ga zamrzizis do srzi
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Naucnica, nisam imala nameru da joj zapamtim ime, kao da je spala sa Marsa. Dobro...koliko joj treba da shvati gde se nalazi i sta se desava...a kao inteligentna je -naucnik jel...pfffff

Шта ћеш...жене... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Нора, лоша глума нема шта, ал опроштено јој је након што је показала мало коже.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Strain the

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.