Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:45:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 230755 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
I dok većina igrača još istražuje šta sve ima u svijetu Avantura, EA se ne smiruje.
5-tog februara 2010 svijet će ugledati prvi komplet stvari za Sims 3 - Design & Hightech Stuff.
Ovim paketom EA želi da proslavi 10-ogodišnjicu izlaska Simsa pa će se u kompletu naći i neki simpatični predmeti iz Simsa i Simsa 2 - vibrirajući bračni krevet u obliku srca, električna gitara i akvarijum.
Naravno preduslov koji morate ispuniti prije nego što instalirate novi nastavak je da imate predhodno instaliranu bar osnovnu verziju Simsa 3.

Iskreno se nadam da će u akvarijum moći da stane vise od jedne vrste ribe. Redjanje 30-ak tegli po kući je stvarno dosadno, mada se ja i dalje zalažem za ideju puštanja ajkule u akvarijum - naročito ako vam dolaze gosti ili imate malu djecu  Smile

@Taca1269 - Hvala na komentarima. Uvijek je lijepo znati da ove moje pisanije neko i cita. Dosadi covjeku da stalno drži monolog. Ako ti nije problem napiši još malo tvojih utisaka o WA. Ako si slučajno stariji igrač, pa si upoznata sa Sims 2 - Bone Voyage - zanima me kako ti se čini poredjenje ova dva.

Da li ti je zanimljivo da istražuješ grobnice, rješavaš zagonetke ili ti je to smor? Šta ti se najviše svidja u WA?
Da li i koliko ti igrica sada radi sporije nakon što si instalirala ovaj nastavak?
Da li ima nešto što nema u igri, a što ti misliš da bi bilo dobro da bude?

« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 19:19:46 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Stari sam igrac simsa mada iskreno priznajem sims 2 sam imala sve naravno ali nisam nesto puno igrala. . . ali bar ono koliko sam za sad primetila puno je zanimljivija 3:) U Bone Voyage smo uglavno samo trazili iteme dok u 3 uzimamo questove i resavamo zadatke.  Neki su zaista laki, ali ima i onih za koje treba mozgati (jako slabo stojim sa engleskim. . mozda je meni i to problem) .  Istrazivanje grobnica mi je zanimljivo zapravo sve mi je jos jako zanimljivo:)). Postoji mogucnost da se samo ode na godisnji odmor bez resavanja bilo kakvih zadataka tako da ni oni kojima se ne svidja ova varijanta avanture mogu uzivati u staroj varijanti igranja. . . jedino sto tada mogu ostati samo 3 sims dana a resavanjem zadataka mogucnost duzeg boravka se produzava. Za sad istrazujem Egipat u Francuskoj i Kini sam bila sam kratko cisto da vidim. U Egiptu je stanovnistvo ok mada malo zanovetaju kad treba da daju neke informacije pa morate caskati sa njima:)Dobro je napomenuti da ima jako puno skrivenih prostorija ,tunela i ko zna cega sve ne na mapi tako da nije sve bas onako kako izgleda npr udjete u neku privatnu kucu kad ono iz nje nadjete ulaz u neku tajnu bazu ili biblioteku. . . . .
Sto se samog igranja tice nisam primetila da nesto mnogo sporije radi. Mape ucitava duze ali i dalje igra kao igra radi lepo. Jako mi nedostaju promene godisnjih doba a volela bi da ima lavova,tigrova. . . . :)))Sve u svemu  jako mi se svidja . Raduje me sad taj stuff u februaru bice lepo videti onaj krevet i prisetiti se 1. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG KG-800
evo moja sestra igra simse keca posto ona ima stari dosta slabiji kop Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49878
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24

Кец није ништа лошији од двојке или тројке. Нарочито ако набавиш 8 у 1 издање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

e pa sad ga bas pretera  Smile ..... ja sam obozavala sims1 ali ne moze da se poredi sa dvojkom ili trojkom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49878
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24

e pa sad ga bas pretera  Smile ..... ja sam obozavala sims1 ali ne moze da se poredi sa dvojkom ili trojkom...

Али двојка и тројка сигурно могу да се упореде.  Smile

Мени није јасно шта су програмери радили читавих 5 година (од 2004. до 2009.) Овакви Симси какве смо добили у тројци, требали (морали) су да изађу далеко раније...
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 10:14:03 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
cekali da padne cijena hardvera da bi takva aplikacija mogla da bude siroko rasprostranjena

oni su odavno znali sta hoce i napravili prognozu kakve bi zahtjeve ta aplikacija zahtjevala, ali im je tad bilo jasno da nebi imali kome da je prodaju

zato su napravili sims 2, zaradili brdo para, i cekali povoljnu priliku za sims 3

inace svi ocekuju da ce se simsi i simcity spojiti, ali je i to na dugom stapu. Alatka Create - a - World je korak na tom putu. Ali trebace jos 4-5 godina dok nasi PC-iji ne postignu dovoljnu snagu da bi to moglo biti dobro odradjeno, mozda i vise
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Али двојка и тројка сигурно могу да се упореде.  Smile

Мени није јасно шта су програмери радили читавих 5 година (од 2004. до 2009.) Овакви Симси какве смо добили у тројци, требали (морали) су да изађу далеко раније...

da svakako dvojka i trojka mogu da se uporede jer nije doslo do nekih grandioznih promena vec su sims 2 doterali i nastao sims 3 Smile....ali skok sa jedinice na dvojku je bio veliki.....i mislim da takvu neku promenu necemo vise videti...
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

S*A*NJ*A

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
zauzima puno memorije  Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 14:50:48 od coolsanja96 »
IP sačuvana
social share
<3
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
inace svi ocekuju da ce se simsi i simcity spojiti
Тешко.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:45:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.