Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:53:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 231414 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Životni cilj može se mjenjati sve dok ga ne ostvarite, nakon čega gubite tu mogućnost.  Moguće je za simsa da stigne do vrha više karijera u svom životu, ali svaki sims ima samo jedan životni cilj.

Svaka karijera nosi sa sobom neke povoljnosti:

1.   Policajac
-   Dobije automobil i pejdžer kada dostigne 5 nivo u svojoj karijeri
-   Ako izabere forenzičku stranu dobije laptop
-   Postoji opcija da koristi vježbaonicu na poslu, čime povećava svoju atletsku vještinu + se sliže sa kolegama

2.   Doktor
-   Ne primjetih da je dobio išta od svoje profesije
-   U medicini nema grananja
-   Ima mogućnost da priđe trudnici i da porazgovara sa njom o njenom zdravstvenom stanju, da posluša i porazgovara sa stomakom i utvrdi pol nerodjenog djeteta
-   Postoji opcija da spava na poslu, što zna biti vrlo korisno

Sad  vi dopunite svojim zapažanjima

Bonusi:
Za ostvarivanje životnog cilja možete izabrati neke nagrade. One najskuplje su obično spravice koje mogu da se prenose iz generacije u generaciju, tako da mogu svi u porodici da imaju koristi od njih.

Osobine:
-   Prvi put imate pravo da izaberete osobine kada se beba rodi. Beba dobija 2 osobine kada se rodi. Ako ste bili dobri prema mami vi ih birate, ako ste bili loši bira ih računar. Ako ste na pola puta, jednu birate vi, jednu on.
-   Kada beba poraste u uzrast malog djeteta, ne dobija ni jednu osobinu. To u teoriji znači da možete komotno da zlostavljate bebe, nema efekta na karakter.
-   Kada malo dijete poraste do uzrasta osnovno školca, dobija još jednu osobinu.
-   Kada postane tinejdžer dobija četvrtu osobinu
-   I na kraju odiseje kao mladji odrasli dobija i svoju petu osobinu. Da li osobine birate vi ili računar zavisi od toga kakav je život vodilo vaše dijete i kakav je bilo đak u školi.
-   Ono što sam primjetila je da ne dobijaš sve osobine u startu.  Npr. nije moguće bebi dati da bude zla ili luda. Takođe djete  može da bude ribolovac, ali nemože da dobije osobinu baštovanstva zato što ne može da radi u bašti, pa tu osobinu dobijate ponudjenu u uzrastu tinejdžera ili mladjeg odraslog.

Zapažanja:
-   Naljutilo me što nisam mogla da pošaljem ženu na posao, zato što ima bebu, iako je njen muž bio u kući i imao slobodan dan.
-   Žena koja je rodila troje djece, provela je čitav svoj odrasli život na bolovanju
-   Iako sam ja stavila svojim simsima da žive standardnih 90 dana, većina živi par dana duže
-   Simsi čija je logika 10 mogu da podučavaju druge simse u logici, ali i u drugim vještinama, tako sam ja slala dedicu da obilazi djecu u komšiluku i da ih masira sa privatnim časovima
-   Bilo bi pametno natjerati vašeg simsa da nauči svaku vještinu bar prvi stepen, jer kad to uradite, on može da razvija osobine dalje sam. Npr. neko sa harizmom jedan, razvija harizmu kada da nekom kompliment i sl. Ili neko ko ima kuvanje na prvom nivou razvijaće isto kada gleda kanal za kuvare...
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Voće i povrće

Voće i povrće moguće je nabaviti u radnji, a zatim ga možete iskoristiti za pripremu hrane, pojesti ga  sirovog ili ga posaditi u bašti.

Svo voće i povrće dijeli se u tri kategorije: Common, Uncommon i Rare ili obično, ne tako često i rijetko / egzotično. Svi simsi mogu da gaje Common biljke. Kada nivo baštovanske vještine dostigne nivo 5 dobijaju mogućnost da gaje Uncommon biljke, a sa nivoom 7 i rijetke biljke. Od 3 nivoa baštovanske vještine simsi imaju mogućnost da đubre svoje biljke drugim biljkama ili ribom.

Moguće je pronaći i sjemena biljaka svuda po komšiluku. Vaš sims može da pokupi to sjeme i da ga kasnije zasadi u bašti. Simsi mogu da uberu plodove i sa tuđih biljaka ili sa drveća koje je na javnim površinama.

Neke biljke imaju efekta na simse npr.  ako pojedu luk ili bijeli luk imaće „otrovan“ zadah i to im daje negativno raspoloženje. Tri jabuke u trudnoći garantovano daju muškog potomka, a vjerovatno postoji i kombinacija koja daje djevojčicu ili blizance.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ribolov

Svaki sims od uzrasta djeteta može se baviti pecanjem u bilo kom jezeru ili moru. Može se pecati na udicu ili na mamac. Pecanje je zabavna aktivnost, koja vam može donijeti lijepu zaradu. U knjižari je moguće pronadji veliki broj specijalizovanih knjiga vezanih za pecanje iz kojih možete da naučite koje vrste mamaca najbolje pale kod koje vrste ribe i kako je najbolje spremiti određene vrste ribe.

Na sajtu snootysims možete naći sve vrste riba koje se javljaju u igri, nivo vještine neophodan da bi je uhvatili, objašnjenje o kakvoj vrsti ribe se radi (Common, Uncommon i Rare), da li je slatkovodna ili morska i cijenu koju možete dobiti za nju.

http://www.snootysims.com/thesims3index.php?id=fishing
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 07:10:40 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Voće i povrće

Tri jabuke u trudnoći garantovano daju muškog potomka, a vjerovatno postoji i kombinacija koja daje djevojčicu ili blizance.

za devojcicu je tri lubenice  Smile.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Moj Sims je napravio vanbracno dete. Kako to dete moze da uzme kod sebe, da li postoji neka opcija ali bez "majke" uhvatio je u prevari pa su im odnosi sada grozni..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Moj Sims je napravio vanbracno dete. Kako to dete moze da uzme kod sebe, da li postoji neka opcija ali bez "majke" uhvatio je u prevari pa su im odnosi sada grozni..

I u simsima izgleda važi pravilo da djete pripada majci  Smile

Mislim da on nema nikakve šanse da dobije starateljstvo. Probaj da odeš u edit town - nadješ kuću gdje živi majka i probaj da izvedeš split i da onda dijete prebaciš kod oca.

Ako to ne upali, možeš da iseliš i majku i dijete i da ih prebaciš kod oca, a zatim, da se ona sama iz te kuce iseli.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 18:43:00 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Prvo sam morala i majku i dete, pa sam majku posle vratila u staru kucu a dete je kod oca.
Tnx  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49943
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24

Jel vi tjerate Sisme da to rade ili oni sami ?  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2009, 18:31:11 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Na sta mislis? Smile
Zna li neko do kog nivoa mora da se dodje u bastovanstvu da bi se dobila ona biljka sto smanjuje starenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Na sta mislis? Smile
Zna li neko do kog nivoa mora da se dodje u bastovanstvu da bi se dobila ona biljka sto smanjuje starenje?

Nisam sigurna, ja mislim do kraja, moj sims je samo jednom osvanuo sa istom u rancu, ali svejedno treba ti i neko sa visokim nivoom kuvanja, ko je pročitao recept za ambroziju da spremi "napitak života"

Inače moji simsi žive 90+ dana i to im je sasvim dovoljno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:53:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.