Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:39:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 230396 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49849
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S24
Још када би објавили шта планирају да ставе у експанзије... У првом додатку за кеца добили сте само двије нове боје за тапете и двије нове врсте посла. Рачунали људи да ће им за читаву франшизу требати стотињак доатака па нису били широке руке. Зато сам ја након првог додатка сачекао да и набавио Симсе 8 и 1, а за двојку сам баталио додатке пошто ће већина тога бити у тројци...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Tel.Me Your.Number
Pa kad je neandertalac navaljivao.. to se ide polako, nije žena mašina, čak i u igri (ipak simulacija Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
E ja sam vala umela da brinem o mojim Simicima Smile samnom se niko nije mucio osim ako ja to nisam htela! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Још када би објавили шта планирају да ставе у експанзије... У првом додатку за кеца добили сте само двије нове боје за тапете и двије нове врсте посла. Рачунали људи да ће им за читаву франшизу требати стотињак доатака па нису били широке руке. Зато сам ја након првог додатка сачекао да и набавио Симсе 8 и 1, а за двојку сам баталио додатке пошто ће већина тога бити у тројци...

Za simse 2 je bilo 18 raznoraznih nastavaka, a očekuje se da će za trojku biti i više

Očekuje se da prvih par nastavaka prate dinamiku iz simsa 2 - university, night life, open for business, pets ...

Pošto sajt EA i dalje ne daje nove informacije, možda je sad vrijeme za rekapitulaciju.

Kako vam se čini?  Hoćeli Simsi 3 biti bolji od dvojke?  Hoće li biti zanimljiviji?

Kako vam izgleda game play - hoće li biti lakše ili teže igrati Simse

Da li ima nešto što vam se mnogo dopada?

Nešto što bi izbacili?

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Tel.Me Your.Number
Definitivno će biti zanimljiviji... samim tim što ćeš moći da se šetaš po komšiluku i ukoliko sam dobro primetio možeš da špijuniraš ceo grad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Jeste li razmišljali kako će realno vrijeme da utiče na igru. U simsima 2 vaš sims je mogao da uveče oko 10 ode u grad, provede noć zabavljajući se po gradu i da se onda vrati kući. Kada bi došao bilo bi ponovo 10 sati i on bi podmirio svoje fiziološke potrebe i legao da spava. Ujutro bi ustao prav, zdrav i odmoran i otišao na posao. I tako je moglo svako veče.

Sada zahvaljujući  realnom vremenu, takve ekzibicije neće biti moguće, ko se odluči da prezuji noć, moraće da spava na poslu / školi.

Problem na koji će razvojni tim Simsa 3 sigurno naići kod proizvodnje nastavaka je što više neće biti podkomšiluka. Univerzitet sa svim zgradama koje bi isti trebalo da sadrži mora se naći u jednom dijelu grada. Isto važi i za downtown – ili centar grada u kome bi se nalazile prodavnice, restorani i kafane.

Igrači Simsa 2, su navikli da imaju veliki izbor kada su javni objekti u pitanju, ali pošto će svi oni biti smješteni u jedan grad  i samim tim stalno dostupni to će mnogo povećati zahtjevnost igre.

Još jedna mana otvorenog komšiluka je što u mnogo povećava šansu da vas otkriju u prevari. Ako izvedete ljubavnicu na romantičnu večeru u restoran u centru grada, garant će se naći tu i neka tračara koja će da odjuri do vaše žene da joj sve detaljno ispriča.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2009, 21:46:56 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Kako vam se čini?  Hoćeli Simsi 3 biti bolji od dvojke?  Hoće li biti zanimljiviji?

Sve u svemu, obecava! Bice i bolji i zanimljiviji, inace tip EA nije nista uradio! Smile

Kako vam izgleda game play - hoće li biti lakše ili teže igrati Simse

Lakse, radili su na tome da bude lakse ali komplikovanije! Smile

Da li ima nešto što vam se mnogo dopada?

Otvoren komsiluk kao i vecini! Smile

Nešto što bi izbacili?

Previse nekih glupih olaksica, one nagrade sto smo pominjali na prethodnim stranama! Smile

Još jedna mana otvorenog komšiluka je što u mnogo povećava šansu da vas otkriju u prevari. Ako izvedete ljubavnicu na romantičnu večeru u restoran u centru grada, garant će se naći tu i neka tračara koja će da odjuri do vaše žene da joj sve detaljno ispriča.

Zato pamet u glavu a ljubavnicu pod kljuc! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1419
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung GT S3650i

Igrači Simsa 2, su navikli da imaju veliki izbor kada su javni objekti u pitanju, ali pošto će svi oni biti smješteni u jedan grad  i samim tim stalno dostupni to će mnogo povećati zahtjevnost igre.

E zbog toga sam ja rekao da ce mi biti potrebna zver od kompijutera. Kad se strpaju sve te expanzije u jedan grad tesko da ce biti dovoljna konfiguracija koju su oni napisali. Procesor cu AMD Phenom X4 a za graficku jos nisam odlucio!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52

Igrači Simsa 2, su navikli da imaju veliki izbor kada su javni objekti u pitanju, ali pošto će svi oni biti smješteni u jedan grad  i samim tim stalno dostupni to će mnogo povećati zahtjevnost igre.

E zbog toga sam ja rekao da ce mi biti potrebna zver od kompijutera. Kad se strpaju sve te expanzije u jedan grad tesko da ce biti dovoljna konfiguracija koju su oni napisali. Procesor cu AMD Phenom X4 a za graficku jos nisam odlucio!  Smile

Jedan od učesnika u kampu kreatora je prokomentarisao da ono što je EA postavila kao minimalne konfiguracije:

-  "možda je to dovoljno da instalirate igru, ali da je igrate, to je već druga priča"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ili kupi pa  igraj ili ostani sa starim kompom pa ne igraj! Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2009, 23:19:40 od treshnja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:39:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.