Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 05:45:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 230079 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Zna li neko kada izlazi novi nastavak ( neračunajući  '' Outdoor living stuff '' koji izlazi u februaru ) ?     

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Sims.jpeg
(12.5 KB, 189x266)
« Poslednja izmena: 18. Dec 2010, 19:33:42 od ficica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Ne zna se jos kada izlazi novi nastavak ni koja ce biti tematika novog nastavka ali suska se da EA vec duze vreme sprema nastavak sa zivotinjama.. pa cemo videti..

Inace ja sam ogroman fan Simsa 2 i 3.. Imam sve nastavke i vodim veoma uspesan blog o Simsu vec 2 god Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne zna se jos kada izlazi novi nastavak ni koja ce biti tematika novog nastavka ali suska se da EA vec duze vreme sprema nastavak sa zivotinjama.. pa cemo videti..

Inace ja sam ogroman fan Simsa 2 i 3.. Imam sve nastavke i vodim veoma uspesan blog o Simsu vec 2 god Smiley

gde mozemo videti blog?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Necu da se reklamiram jer je protiv pravila foruma pa cu ti poslati na mejl Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ako imas nesto interesantno o Simsima, sto nismo pomenuli do sada slobodno napisi. Mislim da je za sve ljubitelje simsa važno da imaju što kvalitetnije informacije.

Naročito bih voljela da ispričate svoje lične priče o Simsima:

- da li se koncentrišete na gradnju, simse ili nešto treće
- da li se trudite da ispričate priču ili vas zanima da isprobate sve mogućnosti
- da li igrate jednu porodicu kroz generacije ili volite da mjenjate porodice
- koje aspekte igre najvise volite / sta vam nedostaje / sta vam smeta
- da li se trudite da provalite sve sto donose novi nastavci ili uzimate samo ono što vama odgovara
- da li i koliko varate
- koji grad vama najvise leži ...

Evo ja prva:

Volim Simse, igram ih od početka, znači mnogo godina, i najviše mi se dopada što nema zadate radnje i zadatih ciljeva nego ti igraš iz glave i pričaš svoju priču.
Volim da igram simse, obično završim sa velikim porodicama, koje igram iz generacije u generaciju. Generalno nemam živaca za gradjenje, pa su mi gradovi uglavnom originalni. Bez obzira što su često siromašni sadžajem i što ima mnogo mjesta za napredak, nikako da natjeram sebe da poradim na njima.
Kuće koje dolaze uz igru su nepraktične za igranje, pa na kraju uvijek moram da sklepam neku za sebe.
Volim da igram kroz generacije, uglavnom se koncentrišem na socijalne aspekte, pa mi nedostaju interakcije izmedju beba, male djece/ djece - izmedju sebe i sa odraslima.
Normalno voljela bih da nam daju životinje, naročito konje, da može čovjek da napravi pravu farmu. Bilo bi interesantno napraviti simse da žive kao Amiši.
Iz svega se može zaključiti da je ovaj novi nastavak za mene čist promašaj.

Eto, ja sve napisah, sad je na vas red.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
LG KU990 VIEWTY
Ajde da vam se i ja predstavim ne igram simse dugo, skoro sam ih poceo...

- Koncentrisem se na SIMSE, uvek koristim vec izgradjene kuce/stanove i to me uopste ne zanima, mozda nekad izbacim/ubacim nesto, ali najzanimljiviji su mi sami SIMSI.
- Pa trudim se da svaki clan porodice ima neku svoju pricu npr. jedan je genije i ima life goal da bude hirurg, drugi pak zeli da bude muzicar, dok treci oce da bude prvak u sahu.
- igram jednu porodicu i sad sam vec na trecoj generaciji, ne volim velike porodice pa uvek imam samo po jedno dete, koje kasnije napravi drugo dete i tako u krug.
- najzanimljivije mi je to koliko ustvari ova igra ima slicnosti sa RL i zaista se treba dobro organizovati vreme. Treba napraviti dobar balans izmedju porodice/posla, kao i izmedju zabave i posla/ucenja.
- Nikad ne varam!
- Sad ne mogu da se setim, bridgeport tako nesto, onaj iz Late night expanzije ja msm!

Inace slazem se sa tobom, mene isto nerviraju kuce dosta su ne prakticne i tesko se u njima snalazi moj SIMS, tako da uvek bude malo renoviranja od strane mene!
Inace voleo bih da dodaju, da se i u skoli/poslu moze nesto raditi, i da mi i tada njega upravljamo, da umesto da selektujemo WORK HARD mi ustvari radimo brze sve ili da pricamo sa kolegama ili da odemo da odmaramo, ili mozda da se iskrademo i odemo na pice! Bilo bi mi jako zanimljivo kad bi upravljao simse na poslu/u skoli Smiley
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kako vam se dopada ideja srednjovjekovnih simsa (da znam da ima tema)?

Ukratko da ponovimo koncept:

- imaš svoj grad/državu za koju biraš cilj
- svaki cilj možeš da ostvariš preko više načina
- imaš mogućnost da kontrolišeš nekoliko likova - kralj, vitez, sveštenik, kovač, doktor...
- svaki lik ima samo tri osobine 2 pozitivne i jednu negativnu koja je ujedno i njegova ahilova peta. Cilj putovanja je savladavanje ove mane, nakon čega slijedi katarza
- kada se jednom ostvari cilj igra je završena

Ovo pomalo po konceptu vuče na Stories - serijal koji je izlazio uz Simse 2. Meni lično to nikad nije predstavljalo zadovoljstvo da igram. Ja volim da igram simse i da im sama određujem sudbinu. Osim toga Stories su uvjek bile osiromašene, pojednostavljene i ograničene verzije Simsa.

Ova nova igra se najavljuje kao nešto sasvim novo. Na prvi pogled, čini se da je najveći pomak napravljen oko grafike koja djeluje mnogo bolje nego u Simsima.

Kako se vama čini ova nova igra? Da li vam se dopada ideja same igre? Da li planirate da igrate?
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
LG KU990 VIEWTY
planiram da probam, al ne izgleda mi primamljivo!
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jedva čekam ''Sims Medieval'' ! A što se tiče mog načina igranja , evo ga :

1.koristim šifre , ali se trudim da to radim što manje.
2.volim gradnju , ali više volim da ''živim''.
3.menjam porodicu kada mi dosadi.
4.od svih gradova , najviše mi se sviđa ''Bridgeport''.
5.smeta mi što su stanovi premali u odnosu na kuće i to što kada uselite porodicu u neku zgradu , u skoro svim slučajevima je ona jedina u njoj.Nema komšija.    Smile

Uvek se trudim da saznam šta će biti u sledećem nastavku , ali kada kažem nastavak , mislim na ''expansion pack'', a ne na ''stuff pack'' jer me oni ne zanimaju.
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 22:26:49 od ficica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Recimo ja nikad ne varam. U smislu ukucavanja sifre. Nekako mi je vise u duhu igre da koristim rupe u samoj igri.

Npr. napravis novog simsa i on nema para i nema kucu. Rjesenje - uselis ga kod nekog vec postojeceg - dobijes i fraj cimera i pare i prostor.
Taj originalni sims je obicno neko vrlo bogat ili vrlo star ili i jedno i drugo. Ti ubrzo postajes bogati nasljednik.

Tvoj sims bi da napreduje u karijeri ali nema dovoljno vjestine? Spakuj mu par knjiga u torbu i posalji ga na putovanje. Kad se vrati bice nov covjek. i sl.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 05:45:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.