Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:48:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 230220 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Znam ja da neće biti ekspanzija , ali neće biti ni Sims 4 nego posebna igra.   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG KU990 VIEWTY
Ne koristi se isti endzin i nece imati veze sa Sims 3, jer ce biti questova i nece vise biti da se samo dosadujes i nista ne radis, nego ce cak biti i ratovanja!
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Po mom misljenju simsi su trebali da ostanu simsi. Tvorci treba da razvijaju simulaciju, a ne da dodaju nastavke koji nisu u duhu orginala. Meni je padalo napamet milion ideja koje bi mogle da se implementiraju... a da igra ne izgubi na orginalnosti, vec da naprotiv svijet simova sve vise lici na nas stvarni svijet!
« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 00:10:43 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple iPhone 4
Po mom misljenju simsi su trebali da ostanu simsi. Tvorci treba da razvijaju simulaciju, a ne da dodaju nastavke koji nisu u duhu orginala. Meni je padalo napamet milion ideja koje bi mogle da se implementiraju... a da igra ne izgubi na orginalnosti, vec da naprotiv svijet simova sve vise lici na nas stvarni svijet!
Tacno tako. Ja sam protiv vampira i vukodlaka u simsima, ali sam za vestice ili vracara (jer njih ima u stvarnom zivotu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Meni je kec bio univerzalan. Dvojka, a pogoto trojka su potpuno amerikanizirane. U kecu smo se borili da sims prezivi, kupovli frizider, trazili posao, imali zivu borbu da podignemo bebu, platimo racune.... Nailazili na mali milion drugih problema... A takvi simsi su me mnogo vise podsjecali izmedju ostalog i na nase drustvo u tranziciji, nego sto ce to biti slucaj sa docnijim nastavcima. Dvojka i trojka vec nemaju fokus na obicnog covjeka koji moze da bude sa bilo kog podneblja, vec se vidno ogranicavaju na bogate amere. Uvodi se skala srece i postavlja ogroman broj "luksuznih" sadrzaja. Mene to vec ne privlaci. Jednostavno mi nije interesantno da citavo igranje posvetim vjecitom zadavoljavanju simovih prohtijeva i zelja. Fale mi nepredvidive, realne(!) situacije koje mnogo mogu da zakomplikuju zivot, koje se u stvarnom ziotu periodicno desavaju, a kojima je za divno cudo kec bio odlicno izbalansiran. U zivotu postoji period kada vam ide dobro, ali imaju i oni kada vam ide lose,bez obzira koliko se trudili da ista promjenite. U novijim nastavicma simova to jednostavno ne postoji. Sve se svodi na stalno napredovanje. Nema nikakvih izazoa sa strane. Orginalni sims je bio dosta siromasniji i imao daleko slabije uslove u startu, ali je bio i pametniji i imao smisla za rjesavanje problema. Savremen sims je obezbjedjen. U igri njim, sve se svodi da podignete njegov emotivni i duhovni nivo i da ga zadovoljite materijalnim proizvodima. Slazem se ja da je tim uvedena jedna potpuno nova dimenzija u igru, ali je nazalost izgubljena i stara koja je po meni daleko znacajnija: sims koliko god mi radili na njemu treba da ostane obicni, nesavrseni covjek. On treba da se buni na nasu teznju da ga beskonacno unapredjujemo. Igra ni ne treba da nam obezbjedi perfekciju, jer stvarni ljudi nisu takvi. Realni ljudi imaju mnogo perifernih problema i stresova koji novim sistemom nisu na dovoljno dobar nacin iskazani. Stari simsi su za svoje vrijeme bili pravi "boom" na igrackoj sceni... Nastavci nisu donjeli nista novo u pogledu same srzi fransize.... a mogli su.             
« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 01:53:17 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple iPhone 4
Meni je kec bio univerzalan. Dvojka, a pogoto trojka su potpuno amerikanizirane. U kecu smo se borili da sims prezivi, kupovli frizider, trazili posao, imali zivu borbu da podignemo bebu, platimo racune.... Nailazili na mali milion drugih problema... A takvi simsi su me mnogo vise podsjecali izmedju ostalog i na nase drustvo u tranziciji, nego sto ce to biti slucaj sa docnijim nastavcima. Dvojka i trojka vec nemaju fokus na obicnog covjeka koji moze da bude sa bilo koje planete, ves se vidno ogranicavaju na bogate amere. Uvodi se skala srece i postavlja ogroman broj "luksuznih" sadrzaja. Mene to vec ne privlaci. Jednostavno mi nije interesantno da citavo igranje posvetim vjecitom zadavoljavanju simovih prohtijeva i zelja. Fale mi nepredvidive, realne(!) situacije koje mnogo mogu da zakomplikuju zivot, koje se u stvarnom ziotu periodicno desavaju, a kojima je za divno cudo kec bio odlicno izbalansiran. U zivotu postoji period kada vam ide dobro, ali imaju i oni kada vam ide lose,bez obzira koliko se trudili da ista promjenite. U novijim nastavicma simova to jednostavno ne postoji. Sve se svodi na stalno napredovanje. Nema nikakvih izazoa sa strane. Orginalni sims je bio dosta siromasniji i imao daleko slabije uslove u startu, ali je bio i pametniji i imao smisla za rjesavanje problema. Savremen sims je obezbjedjen u igri sa njim sve se svodi da podignete njegov emotivni i duhovni nivo, i da ga zadovoljite materijalnim proizvodima. Slazem se ja da je tim uvedena jedna potpuno nova dimenzija u igru, ali nazalost izgubljena i stara koja je po meni daleko znacajnija: sims koliko god mi radili na njemu treba da ostane obicni, nesavrseni covjek. On treba da se buni na nasu teznju da ga na svaki nacin unapredimo. Igra ni ne treba da nam obezbjedi perfekciju, jer stvarni ljudi nisu takvi. Realni ljudi imaju mnogo perifernih, sitnih problema i stresova koji novim sistemom nisu na dovoljno dobar nacin iskazani. Stari simsisu za svoje vrijeme bili pravi Boom na igrackoj sceni... nastavci nisu donjeli nista novo u pogledu same srzi fransize.... a mogli su.             
Jos jedan morbidan igrac koji ne daje svojim simsima luxuzan namestaj i krpice Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Jos jedan morbidan igrac koji ne daje svojim simsima luxuzan namestaj i krpice Smile Smile Smile

Brate, u kecu jednostavno nemas para da ih kupis. Jer cak i kada radis i zaradis ili te lopov opljacka ili dobijes nesrazmjerno visoke racune ili bude nesto trece. Ono sto je meni bio izazov jeste kako najlakse sacuvati lovu. Smile Zato je kod njih i bilo populano korisnjenje sifri. Igra (u svoje vrijeme!) nije bila ni jednostavna ni laka.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 02:01:01 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Gde da kupim vatromet u Kini ?    Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

images.jpeg
(13.35 KB, 275x183)
« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 10:42:01 od ficica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple iPhone 4
Nema ga, valjda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da li je neko uspeo da se registruje na  ''Sims 3''  sajtu ? Meni ne žele da prihvate registraciju.  Smile Smile Smile   

« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 13:26:23 od ficica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:48:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.