Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 21:46:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 230766 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
ajooj kako ste mi simpaticne kada diskutujete o simsima  Smile

dusice male! :-*
  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Imam problem sa instaliranjem World adventura.  .  .  Cim pocnem sa instalacijom kaze mi da treba da se Sims 3 updatuje i kada to obobrim, on kaze da ja ne mogu da uddate sims3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 211
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Jel znate gde se mogu provereno skinuti custom content-i?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Evo malo utisaka i saveta iz WA. Kad kupite korpu sa zmijom nemojte se razocarati ako se zmija ne pojavljuje neko vreme pustite lika da svira,kad nauci da svira pocece da se pojavljuje neka zelena zmija nije kobra u pocetku.Posle nekog vremena mozete za 1000 simeleona zameniti tu zmiju u kobru:)Ne lutajte bezveze po grobnicama ne mozete sva vrata otvoriti neka mozete tek posto dobijete odredjeni quest.Sve sto ste jednom otvorili na vasoj poziciji ostaje trajno otvoreno.Moze se desiti da ako ste nesto uzeli i resite da igrate sa drugim likom ne mozete da pokupite npr. u Kini ima neka 'legendarna' sekira koja je potrebna svuda i za svasta ako to uzme vas 'neodgovarajuci' sims posle ce biti problema.Moj savet najbolje je drzati se zadataka.Mislim da igra ima bag neke red asassin bug ja nisam mogla da pronadjem.Tamo gde bi trebalo da budu nema ih...i mapa za njih iz igre i sa interneta se ne poklapa a helper pokazuje da ima nesto medjutim kad lik dodje do mesta ne vidi...Svaki zadatak mozete otkazati i uzeti novi taj otkazani ce se vremenom ponovo pojaviti.Eto toliko za sad:)

Nije bag za te bube, nestaju sa mape i pomeraju se, ja sam isto to mislio, jednom sam kampovao na mestu koje mi je bilo oznaceno da je buba tu 3 dana i 3 noci da bi uspeo da je uhvatim,hvala bogu uspeo sam.

EDIT: Je l ima neke najave za neku novu ekspanziju???
« Poslednja izmena: 06. Jan 2010, 02:46:54 od pedja_kg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
EDIT: Je l ima neke najave za neku novu ekspanziju???

..nista nisam uspela da nadjem Smile....ali se i ja iskreno nadam da ce biti nesto uskoro...
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 18:51:41 od goldenfish »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

No Brain - No Pain !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S III
Izasao je neki Sims 3 Create Un Sim  ...ne znam dali je to expansion ili samo Sims 3 ... Smile
IP sačuvana
social share
Ne kaži sve što znaš, ne cini sve što možeš, ne veruj sve što cuješ...

U društvu ljudi bez zdravog razuma zdrav covek se mora ponašati kao ludak. Ludost je logika preciznog mozga kad je preopterecen...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel 
Imam problem sa instaliranjem World adventura.  .  .  Cim pocnem sa instalacijom kaze mi da treba da se Sims 3 updatuje i kada to obobrim, on kaze da ja ne mogu da uddate sims3

E da, proveri koja ti je verzija taj Sims 3, jer ako je ona koja je izcurela na net neposredno pred sam izlazak igre na trziste to jest 1.0.615.00107, neces moci da updatujes Sim 3 i da instaliras Worlds Adventure.. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
nisam igrala simse ne pamtim. i danas sam htela posle nekoliko meseci da igram i vidim da je obrisano  Smile Smile. instaliran je nov windows i nemam vise simse  Smile. a vidim da imaju nove ekspanzije. da li neko moze da mi kaze gde mogu da skinem sve u kompletu.  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel 
nisam igrala simse ne pamtim. i danas sam htela posle nekoliko meseci da igram i vidim da je obrisano  Smile Smile. instaliran je nov windows i nemam vise simse  Smile. a vidim da imaju nove ekspanzije. da li neko moze da mi kaze gde mogu da skinem sve u kompletu.  Smile.

Pogledaj na torentu..

Evo upustvo kako instalirati Sims 3 Worlds Adventure za one koji imaju 1.0.615.00107 verziju Sims-a

1.Ako imate vec instaliran Sims 3 a nemoze te da ga updatujete kako bih ste instalirali Worlds Adventure, reinstaliraj te, takodje za instalaciju gledaj te da vam se instalira po defaultovanoj lokaciji C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3

2.Za region instalacije izaberite USA

3.Kad se zavrsi instalacija idite start>run i tu ukucajte regedit i enter:
za XP: idite na folder HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Sims>The Sims 3

Tu ce da vidite fajl pod imenom SKU na desnoj strani, desni klik na njega i modify videce te tu broj 7 to promenite 2, idite ok, i onda restartujte racunar.

za Vistu i Windows 7:idite folder HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Wow6432Node>Sims>The Sims 3
Isto kao i za XP, idete desni klika na fajl SKU, modify i promenite 2 u 7 i restartujte racunar

4.Sad treba da se skine malo veci patch koji ce da updatuje sa 1.0.615.00107 na 1.0.631.00002,evo i link odakle da se skine http://all4tech.net/games/pcgames/160-the-sims-3-patch-up-reload-version-to-retail.html (morace te nazalost da se registrujete da bih ste videli 7 rar fajla)

5.Kad skinete patch stavite svih 7 fajl-a u jedan folder i onda ce te mozi da ga raspakujete i instalirate, neobracaj te paznju na to sto je patch na ruskom jer radi a i lako se instalira evo i slika za one sto neznaju gde sta da kliknu.

6.Kad se instalira pacth koji dize na 1.0.631.00002, onda idete i skinete patch koji dize na 1.0.632.00002 sa ove adrese http://www16.zippyshare.com/v/93088592/file.html, kad ga skinete instaliraj te ga.

7.Onda treba da se skine fajl sa ovog linka http://nezukoshop.googlepages.com/FILESFROMRETAIL631.rar kad se skine, raspakujte sve sto je unutra u Sims 3\Game\Bin

8.Sad instaliraj te Worlds Adventure

Ako i dalje ima problema pri instalaciji javite se da sredimo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Alcatel 
Samo da dodam da link pod brojem 7. je ovaj http://www.megaupload.com/?d=NA5OZIRG posto, ovaj stari je ukinut
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 21:46:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.378 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.