Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:30:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 230893 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49896
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S24

Ово више личи "Zombies Ate My Neighbors"... Зашто су упропастили старе добре Симсе, те од симулације почели да праве авантуру ?  Smile

« Poslednja izmena: 14. Sep 2009, 18:50:59 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
U simsima je oduvjek bilo cudovista, vukodlaka, vampira, zombija, vjestica...

Moj omiljeni like je kostur - sprmacica, koja je izlazila iz kovcega i spremala kucu, kad dva puta pokucas na poklopac njenog sanduka - to su simsi 1, za ove mladje.

Ono sto ja volim je sto te puste da igras ono sto hoces. Ako neces da tvoj sims ide u avanturu nece morati, moze i da ide i na "normalan" odmor.

Na kraju krajeva, niko te ne goni da instaliras nesto sto ti se ne dopada, jednostavno sacekaj novi nastavak, koji ce vjerovatno izaci negdje u periodu februar - april 2010.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49896
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S24

Није их било све до осмог наставка за кеца, до тога наставка игра је била релативно реална симулација, са животом сличним нашим. Ја сам се, играјући Симсе, често запиткивао шта ли још има да нису успјели симулирати... Сигурно се нисам надао вукодлацима већ што реалнијем приказу људског живота.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2009, 19:20:55 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Није их било све до осмог наставка за кеца, до тога наставка игра је била релативно реална симулација, са животом сличним нашим. Ја сам се, играјући Симсе, често запиткивао шта ли још има да нису успјели симулирати... Сигурно се нисам надао вукодлацима већ што реалнијем приказу људског живота.

pa da..i ja sam vise za jos vise realniji zivot nego za vukodlake i vampire...ali jbg. pokusavaju se svideti sto vecem broju ljudi a ne samo ljubiteljima "proste" simulacije......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49896
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
The Sims (1) је мени била савршена игра без и једног наставка. Једноставно, уживао сам у Симсима, тј у (скоро) реалној симулацији људског живота. Каснији наставци су доносили веома мало новог садржаја у поређењу са базом. Временом сам набавио специјални пакет "8 у 1"... и зачудио се како су ствари које заправо стају у један до два наставка, распарчали на толико дјелова... Сваки наставак појединачно је углавном доносио ситнице. Тако да, иако сам инсталирао први наставак готово уопште нисм користио његове благодети, или сам то веома ријетко чинио ...
« Poslednja izmena: 16. Sep 2009, 01:20:43 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG KG-800
skinoi sam ih iam vec dosta vremena al su mi dosadili relativno brzo zapravo, ono igro sam do faze sa svojim unucima i postane jednolicno, posto sam vlasnik ili partner u skoro svim firmama u gradu tak da vise nemam izazova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Krenes da igras jednu porodicu, nabacis im sve dobre osobine, i za genereciju-dvije, oni su vlasnici svega u gradu + imas sve bonuse. Naravno da je dosadno.

Zato mjenjas. Probas da igras zenu sa troje djece, svako dijete drugi otac, raspad kuca i nema para na racunu.

ili

Probas da covjeku koju mrzi djecu, ima eksplozivnu narav i stalno je mrzovoljan uvalis bebu.

ili

Probas ono sto su neki drugi probali. Kupis prazan plac, namjestis ga da izgleda, kao park, pa probas da zivis kao skvoter. Prosis hranu od drugih, zaradjujes tako sto sviras gitaru parku, molis nepoznate ljude da se okupas u njihovoj kuci, zivis od pecanja ribe i branja voca koje raste divlje.

itd.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
dok sam igrala drugu porodicu sims mi se iselio i sad nema sanse da ga vratim. prvo pristane, zatim se predomisli.
Smile Smile Smile a nisam planirala da ga selim jos uvek.. a u super su odnosima. majka i sin..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Mozes da prihvatis da ti je dijete odraslo  i  da ne zeli vise da zivi sa mamom  Smile
ili
mozes jednostavno da odes u Edit Town i da na silu prebacis sina kod mame. Onda ucinis tu porodicu tvojom aktivnom, tako da on nema izbora nego da zivi sa mamom, jer mu ti neces dati da se iseli.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Htela sam ja njega da iselim samo da ostvari svoj san. Imao je zelju da se useli se devojkom. Htela sam da ih uselim negde zajedno. Ali eto sam je pobegao.  Smile Radi se o tome sto ne mogu da ga nadjem nigde, vratila bi ja njega vec.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:30:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.