Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:01:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 231005 puta)
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Ja ne mogu da skinem Riverview,jer mi ne prihvata ni jedan serial code   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Zna li neko da li se moze kontrolisati vise porodica?

Može se kontrolisati samo jedna porodica. Ti možeš da promjeniš koju porodicu želiš da kontrolišeš, ali ne možeš u isto vrijeme da kontrolišeš više porodica. To nije nikad ni bilo moguće. Inače prvi nastavak na Simse 3 biće objavljen u Novembru. Do tada igrači koji imaju legalne kopije mogu kupovati na sajtu EA

Kako da promenim? Moglo je u Sims 2. Kada udjes izaberes koji porodicu hoces da igras ovako igras samo jedu a ako iselis nekog mozes da se slikas sa njim, jer stari a nemas nikakvu kontrolu. To sam htela da pitam. Znaci hocu da i taj Sims sto sam ga iselila isto napreduje. E, kako je to moguce?

Ja doista ne razumijem tvoje pitanje.

U simsima 3 imaš mogućnost da uključiš ili isključiš starenje i story progression. Ako je story progression uključen, dok ti igraš svoju porodicu, druge porodice u komšiluku će da žive svoj život - da se udaju, razvode, imaju djecu i sl. Ako je isključen oni će samo tako da životare kao zombiji i neće donosti nikakve važne životne odluke.
Možeš i da isključiš starenje ako ti to smeta.

Poenta simsa 3 je da tvoj sims živi u komšiluku koji se mjenja, koji evoluira.

Evo da ti objasnim na primjeru:

- imam lika koji je postao mladi odrasli. Odlučila sam da mu kupim kuću pored kuće njegovih roditelja. U narednih 7 sims dana, njegova majka je umrla, otac se oženio ponovo i dobio ćerku. Moj sims je svaki dan odlazio u kuću svog oca i igrao se sa bebom / djevojčicom i njih dvoje su postali najbolji prijatelji.
- ovo se može desiti kada je story progression uključen. Da je bio isključen, njegovi roditelji bi živjeli u istoj kući do njihove smrti. Ne bi se ženili, udavali, mjenjali poslove i sl.

Ako hoćeš da sačuvaš neku porodicu možeš da napraviš njenu kopiju i da je sačuvaš. Npr. ja želim da dvoje budu par. Ali ona je trenutno tinejdzerka, a on je beba. Ja napravim kopiju njene porodice i sačuvam je u family bin, a igram njegovu porodicu. Kad on poraste i postane tinejdžer, ja odem u Edit town, izbršem njenu familiju (njeni roditelji su do tada možda već umrli a ona je odrasla) i umjesto te porodice iz family bin-a vratim u komšiluk tu istu familiju koja je ostala smrznuta u momentu kada je ona tinejdžerka i tako sad moja dva tinejdžera mogu biti par.

Takodje imaš mogućnost da snimiš do 4 igre. Tako na primjer ja i moja sestričina igramo isti komšiluk. U mom komšiluku Mortimer Goth ima 3 djece iz vambračnih zajednica, a u njenom on je umro sam bez nasljednika. Svaki put kad pokreneš Simse i kreneš da igraš komšiluk od početka dobićeš različite sudbine za sve likove, ako je story progression uključen i to je za mene najveća vrijednost novih simsa.

Nadam se da ti je ovo malo pomoglo, ako nije pokušaj da pitaš ponovo
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Naravno da je story progression ukljucen. Radi se o tome sto mi je puna kuca htela bi neke da iselim ali i dalje ove koji ostaju u toj kuci da kontrolisem.Razumes? Znaci kada krene igrica da izaberem koju porodicu hocu da igram. Da li je to moguce? Ja igram vec duze vreme, nisam daleko dogurala jer ne igram svaki dan ali roditelje sam im iselila i jednog brata. Roditelji su umrli a brat ima dete sa nekom zenom i zao mi je sto ne mogu i njega da kontrolisem jer kad pokrenem igricu samo se pojavi ova porodica. A kako da ga vratim sa zenom i detetom bilo bi ih nemoguce kontrolisati. Sada igram  2 sestre i njihovu decu. Htela bi da podelim porodicu da jedna sestra zivi sa svojom decom a druga sa svojom ali da izaberem sta hocu da igram. Nadam se da si razumela ili ja ne znam da objasnim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Kada odes u Edit town kliknes na kucu koju zelis da raselis. Izaberes opciju Split houshold i izaberes ko ostaje u kuci, a ko ide. Takođe tu izaberes koje od ta 2 domacinstva ce ti biti Aktivno, tj. koje ces ti da igras. To moze da bude bilo koje od ta dva. Takođe ćeš moći da smjestiš drugu porodicu sama gdje ti želiš. Možeš da ih staviš da žive sami ili da ih prikačiš već postojećem domacinstvu.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
A da li mogu da igram oba? To je moje pitanje. Da menjam. Nekad ove sto ostaju nekad te sto idu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ma mozes da igras sve samo ne u isto vrijeme. Igras 2 dana jedno domacinstvo. Onda odes u Edit town i kliknes na change active houshold i izaberes da igras drugu familiju i kad ti oni dosade ti opet promjenis. Caka je u tome sto ni jedna porodica ne prestaje da zivi ako je ti neigras. Znaci dok ti igras jednu, ova druga moze da se znacajno izmjeni - da dobiju jos djece, da se razvedu i sl. Ako to ne zelis moras da iskljucis story progression
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
koji su zahtevi?(i minimum i recomended)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone
THE SIMS 3 MINIMUM HARDWARE REQUIREMENTS

FOR WINDOWS XP
* Windows XP (Service Pack 2)
* 2.0 GHz P4 processor or equivalent
* 1 GB RAM
* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0

FOR WINDOWS VISTA
* Windows Vista (Service Pack 1)
* 2.4 GHz P4 processor or equivalent
* 1.5 GB RAM
* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0

For computers using built-in graphics chipsets, the game requires at least:
* Intel Integrated Chipset, GMA X3000 or above.
* 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent
* 0.5 GB additional RAM

SUPPORTED VIDEO CARDS
NVIDIA GeForce series
FX 5900, FX 5950
6200, 6500, 6600, 6800,
7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
8400, 8500, 8600, 8800
9600, 9800, GTX 260, GTX 280

ATI Radeon™ series
9500, 9600, 9800
X300, X600, X700, X800, X850
X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
2400, 2600, 2900
3450, 3650, 3850, 3870,
4850, 4870
Intel® Extreme Graphics
GMA X3x00 series
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
pa,dobro,i nije mnogo.  Smile
mislim,kazem to tako,jer uvek anavedeni zahtevi malo odstupaju od pravog stanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ma mozes da igras sve samo ne u isto vrijeme. Igras 2 dana jedno domacinstvo. Onda odes u Edit town i kliknes na change active houshold i izaberes da igras drugu familiju i kad ti oni dosade ti opet promjenis. Caka je u tome sto ni jedna porodica ne prestaje da zivi ako je ti neigras. Znaci dok ti igras jednu, ova druga moze da se znacajno izmjeni - da dobiju jos djece, da se razvedu i sl. Ako to ne zelis moras da iskljucis story progression

E to sam mislila. Napokon sam uspela da objasnim. Hvala ti puno, namucih te. Necu da iskljucujem story progression u tome je poenta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:01:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.488 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.