Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 19:35:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 231143 puta)
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5b4
a gde se kupuje odeća? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E71
izasla nova verzija od razor-a koja je finalna,ova od reloadeda je bila beta,skinuo,evo se sad extractuje pa javim novosti,al citam da na ovu su ispravljeno masu bagova(npr onaj fast forward najbrzi je prespor u reloaded verziju,dodata odjeca i frizure....)
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Hvala na informaciji! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49930
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Hoce li biti Demo verzija ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Jel neko cuo za novi grad Riverview u sims 3?
Kazu da treba da se download-uje...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ne bih da budem gruba, ali prije nego što postaviš pitanje POGLEDAJ BAR JEDNOM, predhodne strane, možda tamo pronadješ odgovor.

Kad se neko potrudi da pronadje i prevede SVE dostupne informacije o Simsima 3 i to vam sve fino složi, a vi bar budite toliko korektni da bar pročitate!

Hvala!
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ova tema je zamišljena tako da svim ljubiteljima simsa i onima koji tu simulaciju života nisu nikada do sada igrali, a žele da probaju, približi novi nastavak najprodavanijeg serijala svih vremena.

Niko nikoga ne može natjerati da neku igru zavoli ako mu se ne sviđa, niti da je igra, ako ga smara.

Stoga vas molim da ako već nemate ništa konstruktivno da doprinesete temi, ono bar da se uzdržite od bespotrebnog i besmislenog prepucavanja.

Hvala!

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Jel uspeo neko da se sprijatelji sa duhom? Da ima dete? Smile

Sta ste jos novo otkrili? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ja sam malo mjenjala familije. Ne znam jel neko drugi to probao. Odeš u meni pa imaš opciju Edit Town, pa onda promjeni familiju. I tako nastaviš da igraš komšiluk u kome si i do sada igrao i koji se dosta promjenio u odnosu na onaj koji si prvo krenuo da igraš. Još nisam probala opciju sa duhom, moj komp je toliko spor da i sa živim imam muke. Inače iz opcije Edit Town moguće je raseljavati stanovništvo, a da ne morate da ih igrate.
Dovoljno je da kliknete na neku kuću, da odaberete opciju split i da iselite nepoželjne članove domaćinstva, zatim ih prebacite u neku drugu kuću ili ih spojite sa nekom drugom familijom.

I još nešto, ako vaš sims dugo vježba, a da pri tome ne koristite opciju "bez znojenja" javiće vam da vas čitav grad zove "smrda" pa ćete morati da jedno 3 sata vježbate samo u opciji "bez znojenja" ili je tako bar meni bilo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ja sam uspela da upoznam 2 duha, mozete ih naci na groblju posle ponoci! Smile Jos uvek igram samo jednu porodicu, zanimljivi su mi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 19:35:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.245 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.