Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 22:20:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 230464 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
izasao je generation... jel ima neko da je vec poceo da igra? kakvi su utisci?

zar ne izlazi 31og maja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0

ne znam dal je trebao tad, ali ocigledno je iskliznuo ranije. (nije prvi put da se neka ekspanzija pojavi dan dva ranije). Ja ga upravo instaliram pa cu ti javim kakvi su utisci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

ne znam dal je trebao tad, ali ocigledno je iskliznuo ranije. (nije prvi put da se neka ekspanzija pojavi dan dva ranije). Ja ga upravo instaliram pa cu ti javim kakvi su utisci.

eeee superrrrr.......obavezno javi sta ima zanimljivo Smile da li da se nadamo necemu ili ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
jos nisam poceo aktivno da igram, instalirao sam i usao da pogledam sta ima zanimljivo.
-Sto se tice stvari nista posebno novo nije dodato. Za oko su mi zapale tri stvari: Kolica za bebe,krevet na sprat,stap za hodanje. Dodata je i video kamera,da se snimaju simsici i da posle gledaju
-nema novi grad

Takodje sam pogledao u onoj sekciji 'lessons' sta ima novo i sledece je:
-matursko vece, na koje vase dete ide kad se zavrsi period skole, moze da pozove nekog da mu bude pratnja,takodje moze da bude pozvan.
-od sada mozete da kaznite svoju decu kada prave gluposti. (koliko sam shvatio mozete ih poslati u cose,ili im dati obavezu da ociste kuhinju itd...)
- nesto po fazonu day care,koliko sam shvatio to je nova profesija kojom se bavi sims, cuva tudju decu dok su roditelji na poslu.
-midle age crisis (desava se izmedju prelaska iz tinejdzera u adulta, vas sims pocinje da ima neke hirove i da ludi,moze i u bolnici da zavrsi zbog toga).

Sve u svemu i nije nesto kao sto su ga navijali,sad cu malo da uzmem da igram da vidim kakve novine u toku igre imaju.

Ovako na prvi pogled i nisam bas nesto zadovoljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
jos nisam poceo aktivno da igram, instalirao sam i usao da pogledam sta ima zanimljivo.
-Sto se tice stvari nista posebno novo nije dodato. Za oko su mi zapale tri stvari: Kolica za bebe,krevet na sprat,stap za hodanje. Dodata je i video kamera,da se snimaju simsici i da posle gledaju
-nema novi grad

Takodje sam pogledao u onoj sekciji 'lessons' sta ima novo i sledece je:
-matursko vece, na koje vase dete ide kad se zavrsi period skole, moze da pozove nekog da mu bude pratnja,takodje moze da bude pozvan.
-od sada mozete da kaznite svoju decu kada prave gluposti. (koliko sam shvatio mozete ih poslati u cose,ili im dati obavezu da ociste kuhinju itd...)
- nesto po fazonu day care,koliko sam shvatio to je nova profesija kojom se bavi sims, cuva tudju decu dok su roditelji na poslu.
-midle age crisis (desava se izmedju prelaska iz tinejdzera u adulta, vas sims pocinje da ima neke hirove i da ludi,moze i u bolnici da zavrsi zbog toga).

Sve u svemu i nije nesto kao sto su ga navijali,sad cu malo da uzmem da igram da vidim kakve novine u toku igre imaju.

Ovako na prvi pogled i nisam bas nesto zadovoljan.

kao i ostali ep .... sve na pola uradjeno . Smile.. svakako cu ga isprobati... kolica za bebe su cool dodatak... hvala puno sto si brzo napisao utiske !!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia E72
Ne znam zašto, ali mene izbacuje iz igre na svakih 10-15 minuta... Body hair neće da sačuva na simsu... Ne znam šta nije u redu... Ovako izgleda super.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Meni se dodatak uglavnom sviđa.Jedino što su potpuno promašili je zamišljeni prijatelj.Stvarno?Nisu mogli ništa pametnije da smisle?Imali smo vampire,mumije i robote , a sada ovu glupost.Ne mogu da verujem !!!    Stvari koje su po mom mišljenju super su : nova odeća , kućica na drvetu , ''mislife crisis'' ...ima tu još...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
od kad sam instalirala generations igra mi se sama gasi ponekad, a decu kad posaljem u skolu uopste ne odu  Smile ...nego bleje po kuci a pise im kao da su u skoli i kad porastu nikad ne mogu da im biram osobinu jer kao nisu bili dobri u skoli  Smile ....uzas....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Jedva čekam kućne ljubimce u oktobru !  Smile

http://www.youtube.com/watch?v=Q2qDluiIzys

« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 21:03:19 od ficica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 4
Novi nastavak Town Life

Enhance your Sims’ neighborhoods and homes with new venues and items!

With exciting content never seen before in a Stuff Pack, The Sims™ 3 Town Life Stuff* introduces new venues to give your Sims’ entire town a makeover – complete with objects just as perfect for their homes. Build a chic new library, create an exclusive, high-tech gym, design a fun playground, or make chores a pleasure with a fresh new laundry room. The Sims 3 Town Life Stuff not only gives you loads of new inspired design to use at home, but includes new community places, like Scrumptious Nibbles Café, for your Sims to visit too!
* Requires The Sims 3 to play

FEATURES
Pre-Built Venues and Lots—Give your Sims’ town a new look with spectacular ready-to-go venues and community lots—or construct your own cool setting.
Fit and Fresh—Work out with the latest high-tech gym equipment, then clean your sweaty gym clothes in the new state-of-the-art washer and dryer set.
Time to Unwind—Kids will love the new Sunny Bungalow jungle gym, slide, and sandbox, while grown-ups can play chess by the new fountain.
Study Time or Story Time—Update the library with an elegant array of accessories, build your own study, or create cubicles with specialized sectional seating.
New Casual Outfits and Hairstyles—Clothes for running errands, hanging out, or working out—there are lots of styles for all your Sims’ fashion needs.

SLIKE http://www.thesims3.com/game/sp4/screenshots
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 22:20:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.