Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 22:28:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 2  (Pročitano 34817 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung D600
Ljudi problem je u kreku ja sam imo isti problem sa gradnjom kuca , zidova itd. pa sam nabavio drugi krek i sve mi je tada pocelo da rad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
tstvar je najcesce u primerku igrice...zacisi najvise KAD je kupljeno-koda nas su mngi u pocetku imali te probeleme sa Simsima,ali kada su se pojavili novi primerci i jos na DVDovima,bilo je mnogo lakse...ja sam kupio bio piratski DVD i odma je radilo,a pre toga nije telo...znaci-proveriti primerak.ako nece-moze se skinuti patch ili krek...(morao bih malo da se podsetim-javicu ako se setim necega...) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Don`t touch this !

Zodijak
Pol
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tstvar je najcesce u primerku igrice...zacisi najvise KAD je kupljeno-koda nas su mngi u pocetku imali te probeleme sa Simsima,ali kada su se pojavili novi primerci i jos na DVDovima,bilo je mnogo lakse...ja sam kupio bio piratski DVD i odma je radilo,a pre toga nije telo...znaci-proveriti primerak.ako nece-moze se skinuti patch ili krek...(morao bih malo da se podsetim-javicu ako se setim necega...) Smile
Jel si saznao nesto novo u vezi Simsa ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
hteo sam da te ne razocaram jos i da ne odgovorim,pa da ti posle odmah kazem u jednom postu neko od resenja,ali,ajde,da ne bi bio tako u depresiji,odgovoricu ti:
dosad,znaci:17:26 nisam nasao nista,a i mislio sam da si vec resio to...ali,pogledacu evo,vec odma na netu,ali se strpi malo...znaci,ja jesam imao taj problem,ali sam ga resio potpuno...potpuno...lako,da kazem...znaci kupio sam samo DVD i odma je proradilo,tako da nisam imao bas neki ulozeni rad u to...ALI,!!! sam upoznat sa tim problemom,kao i uzrocnicima(fajlovima) i neki moji ortaci su isto imali te gluposti,tako da cu videti da ti pomognem sto pre...znaci,samo treba da nadjem KOJE je najbolje resenje-Download,ceprkanje,izmene,patch...
ali,JA-hkj(usput-da znas-nisam zeleo ovaj nick...al,eto... Smile Smile Smile) ti nista ne garantujem...ali verovatno je moguce resenje bez kupovine DVDa...probacu, a ti svrati veceras/sutra da vidis jesam li nasao nesto...znam kako je...jos se i raspust blizi... Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
znaci: potrudicu se ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Don`t touch this !

Zodijak
Pol
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
O.K. samo te molim da mi napises ako mozes komplet kratko uputstvo od same instalacije igre sta dalje raditi.Znaci kad se instalira igrica da li treba ostaviti osnovni EXE fajl ili ga treba prekopirati sa tim patchom ili vec sta drugo ? Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
SonyEricsson k810
jludi vidim da se mucite evo link sa koga mozesh da downlodujes creck koji sigurno radi  :                                                                                     

[Edit by cg_ac: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]   
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 11:46:22 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
SonyEricsson k810
klikni na malu ikonicu da bi downlodovo, ona se nalanzi pored opisa kako da creckujes. onda updatuj sa pachom ,zavisno da li imas 4 cd ili dvd . a jedna pomoc za mene da li neko zna kako da ubacim svoju muziku u sims 2 ? i jos nesto zaboravi sam reci da se creck copera u  TSBin folderu.       
« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 11:47:40 od dejan79vp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Motorola G6
Uzmes Sims 2 instaliras,skines update sa sajta instaliras (ne krekujes nista),uzmes svih 6 ekspanzija instaliras i ubacis crack samo za sestu ekspanziju i voala Sims 2 radi sa svim dodacima,mozes da gradis i da cinis cuda!!

Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2007, 02:27:58 od hoolio100 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
Mislim da je najbolje da uzmesh od ortaka ili kupis novi disk .....Ja imam neki piratski i nikad nisam imao problema .... briso sam ga i installirao jedno 1o X najmanje i nikad nije bilo problem ... samo next next next install .... posle toga crack i to je to ,., jedino mozda nisi lepo krekovao , jer se ne krekuje u onaj folder Sims2 nego u TSbin tako se nesh zove .. nemam trenutno na kompu pa ne mogu ni da ti kazem .,...
@ Dejan... muziku ubacujesh tako sto je samo iskopirash u My Documents pa Sims2 i onda imashj sounds music ili tako nesh probaj malo ali je sigurno u my doc sims 2 pa neki od tih vezano za zvuk i posle ti ide redom u igrici ... a ako imas odredjenu muzicku zelju ti idesh next song i onda dodjesh do nje Smile to mi se svijda sto su uradili , bash je realno .... e da zaboravio sma i mozesh da razvrstash muziku na RMB rock dzez i tako nesh vise ne secam sta sve ima .....
Ako ne uspesh reci , pa cu da pogledam imam na nekom papiru sa siframa i tako nekim podesavaljima i to za muzu ... srecno
 Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k810
hvala fman, interesuje me kako mogu da koristim "mesh" u igrici valjda ima neki program za korishcenje. skinuo sam mts 2 = mash tools sims 2, ali nesto nece da mi ucita ni jedan folder ili ne znam bas najbolje da ga koristim? ako neko zna neka javi , " ovo mogu da mi odgovore samo oni koji se bas razumeju u sims 2 " i ako moze neko da napise jos neki koristan tools za sims 2 . Smile ja znam za jos neke tools ali bolje neko ako se vise razume da napise nego ja , ako ne, ja cu da opisem barem jedan kasnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 22:28:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.