Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:14:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Neon Demon (2016)  (Pročitano 2039 puta)
17. Apr 2016, 23:00:10
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 45.0
      The Neon Demon (2016) 

>> IMDb <<

Opis Filma:

Film prikazuje tamnu i opasnu stranu modne industrije u kome se ne biraju sredstva da se dođe do cilja i bude na vrhu. Mlada perspektivna manekenka Jesse (Elle Fanning) iz provincije stiže u Los Angeles i brzo postaje devojka koju agencija žele, a kojoj ostale devojke zavide. No ko bi mogao pomisliti da se umesto ostvarenja sna u svetu modne industrije u Los Angelesu, sve ono nedosanjano može pretvoriti i u pravi životni horor. Grupa, lepotom opsednutih žena, pokušaće, po svaku cenu, da dobije ono što ona ima. Puno šljokica, sjaja, bliskih, ali razočaravajućih odnosa između kolega, krvi, glamura, noževa …

Žanr : Horror, Thriller

Režiser: Nicolas Winding Refn

Glavne uloge: Jena Malone, Keanu Reeves, Christina Hendricks

Izvor teksta

filmopis

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Nicolas Winding Refn bez goslinga pfffffffff
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Izašao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
  Odgledao sam poslednji Refnov film iz holivudske faze koja mi se sve manje dopada. Refn je u ovoj enigmatičnoj, ultra-stilizovanoj drami sa primesama horora okultnog ao svoj komentar o lepoti i konkurenciji. I to je zaista najbplje u filmu čija se radnja može opisati za manje od minuta i to samo bačvanskim naglaskom. Smile

Lepo je videti E.Fening koja se izdvaja svojom prirodnom lepotom u svetu gde haraju generičke manekenke koje skalpelom menjaju fizički izgled. Lepo je bilo videti i njenu transformaciju koja se od nesigurnog devojčurka transformiše u ženu koja je svesna svoje lepote i moći koju spoznaje kada se na svojoj prvoj reviji sretne sa neonskim deomonom koji na kraju filma pokazuje kako to izgleda kada se proždire konkurencija. To nije bilo lepo za videti kao što nije bila ni nekrofilna scena u mrtvačnici. Jedini koji je ostao imun na svetlo neona je K.Rivs koji zbog svoje surovosti i iskrenosti izgleda kao negativac. Daleko je on od toga, on je samo surovo realan kada između ostakog govori u kojoj se motelskoj sobi nalaze devojčice od trinaest leta.

Sve u svemu film nije za svakog zbog scena nekrofilije i kanibalizma koje ne traju dugo. Zanimljivo je da nema golotinje i da mi je ovaj Refnov film bolji od prethodnog. Art filmovi nisu baš omiljeni kod publike i nešto mi govori da če i ovaj imati sličnu sudbinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:14:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Neon Demon

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.