Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Man from U.N.C.L.E. (2015)  (Pročitano 2309 puta)
12. Feb 2015, 22:39:57
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 35.0
    The Man from U.N.C.L.E. (2015)

>> IMDb <<

Opis Filma:

U ranim 1960-im, agent CIA-e Napoleon Solo, i KGB operativac Illya Kuryakin učestvuju u zajedničkoj misiji protiv misteriozne kriminalne organizacije, koja radi na tome da se umnoži nuklearno naoružanje…

Žanr: Action | Adventure | Comedy

Režiser: Guy Ritchie

Glavne uloge:  Henry Cavill, Alicia Vikander, Hugh Grant

Izvor teksta

filmovanje
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Još jedan bespotreban rimejk...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Beše to dobra serija...
  Nestalo mu ideja za nastavak Šerloka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Odlican film. Lepo utrosenih 2 sata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Izašao snimak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Film je preveden i kao takav i odgledan.

G.Riči me je svojim poslednjim Šerlokom razočarao i ja sam zbog toga sa dosta rezerve čekao da vidim šta će od ovog biti. Dočekao sam vanserijski film u svakom pogledu, film koji iako je čista sto procentna zabava pokazao u kakvog je majstora izrastao G.Riči jer je pored savršena rekonstrukcija epohe ponudio takođe savršen spoj akcije i humora. Zaista sam uživao gledajući saradnju i akciju američkog i sovjetskog agwnta koji su postali partneri po sllužbenoj dužnosti. Ali to nije sve, ljudi koji su odrastali na stripovima videće takođe uticaj stripa na Ričija koji se reflektovao na film. Mislim da će Rići dobiti šansu da snimi nastavak koji će možda postati serijal.

Sve u svemu ovo je više od preporuke i to ne samo zbog pomenutog Ričija već i zbog glumačke ekipe. Izuzimam H.Granta koji ionako nema neku minutažu, mislim prevashodno na dvojicu glavnih junaka i A.Vikander koja će tek pokazati šta zna.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 02. Nov 2015, 20:24:07
Dočekao sam vanserijski film u svakom pogledu, film koji iako je čista sto procentna zabava pokazao u kakvog je majstora izrastao

Da je vanserijski bih se mogao složiti, donekle.
Da je čista zabava već nikako ne mogu, pre bih rekao umetnost zabavljanja gledaoca.
Da je izrastao u mjastora svog zanata se takođe ne mogu složiti, uvek je i bio. Njegov "problem" je što nije mogao ostavljati iza sebe ideje da propadaju pa je zato bio kritikovan za snimanje sličnih filmova, ali slični su samo zato što su smeštani u kriminalni svet.

Ovog puta je prepakovao svaku scenu interesantnim detaljima, što nikako ne može biti loše, i izvlačio različite kečeve iz rediteljskog rukava što je film učinilo gledljivim u jednom dahu. Promena u pisanju scenarija u odnosu na njegove prethodne filmove poklapa se sa početkom saradnje sa producentom i koscenaristom Šerloka i ovog filma, Lionelom Vigramom. Hvala im što su učinili filmove dinamičnim i zabavnim ali meni su još uvek draži oni koje je radio potpuno sam jer za razliku od ova tri imaju dušu i pečat koji se verovatno nikada neće izbrisati.

Ovaj bih ocenio osmicom

Za razliku od Jurkovića ja nisam razočaran Šerlokovim nastavkom  i rado ću gledati treći deo kao i nastavak ovog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  U svakom slučaju je bolji od zadnjeg Šerloka od kog sam se oporavljam. Kad se samo setim onog đipanja i pucačine na vozu pri kraju filma....Čekao sam samo kad će od neke konzerve R.D.Junior da sklepa ruho za Iron Mana. Gledaću i ja nastavak ako ga bude mada nešto sumnjam da će ga biti.

Naterao si me da malo istražujem u vezi ovog filma a reuzultat svega toga je informacija da su neke čike iz Vorner Brosa planirale Klunija i Kruza ali su odustali od tog dueta. Mislim da je u pitanju ombinacija straha da se film neće isplatiti i honorar ovog dueta uticao da ne budu angažovani. Realno film je imao premijeru u godini u kojoj se gledala Nemoguća Misija dok se čeka novi Bond. Riči je sa filmom koji je rimejk stare i zaboravljene serije za pomenute čike bio rizik i dobro je da je uspeo da se izbori i za ove relativno nepoznate glumce kao i za rad na filmu. U pravu si, ovo jeste "umetnost zabave gledaoca", čistu zabavu mogu da očekujem od karantina na primer mada i to retko. Riči koji je poznat po svojim detaljima ovde je nadmašio sebe jer je pružio kompletnu audiovizuelnu rekonstrukciju epohe. Upravo ta posvećenost detaljima koju može da zapamti i primeti čovek prosečne inteligencije poput moje ili bar 70 % posvećenih gledalaca je ono što plaši čika producente a počelo je da plaši i samog Ričija koji je pri kraju počeo nepotrebno da ponavlja neke scene da bi se utvrdilo gradivo. Meni lično odgovara to njegovo zatrpavanje detaljima što ne mora da znači da odgovara i ostatku vasone.

Nisam od onih koji prate kako i koliko neki film puni blagajnu i ne znam koliko je film zaradio a to je ipak ono što presudno utiče na potencijalni nastavak ili možda serijal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 03. Nov 2015, 14:11:09
  Naterao si me da malo istražujem u vezi ovog filma a reuzultat svega toga je informacija da su neke čike iz Vorner Brosa planirale Klunija i Kruza ali su odustali od tog dueta. Mislim da je u pitanju ombinacija straha da se film neće isplatiti i honorar ovog dueta uticao da ne budu angažovani. Realno film je imao premijeru u godini u kojoj se gledala Nemoguća Misija dok se čeka novi Bond. Riči je sa filmom koji je rimejk stare i zaboravljene serije za pomenute čike bio rizik i dobro je da je uspeo da se izbori i za ove relativno nepoznate glumce kao i za rad na filmu.

Riči sa Vorner Brosom sarađuje još od Rokenrole koja je bila neuspešan projekat što se blagajne tiče a sa Šerlokom su postali uigrana ekipa koja odlično prodaje svoje proizvode tako da je teško mogao biti rizik oživljavanje još jednog poznatog naslova i to sada kada je postao mejnstrim reditelj.

A Kluni i Kruz mi nekako ne idu uz Ričija i nadam se da neće sa njima sarađivati. Na kraju krajeva on je uvek dobro selektirao glumce pa čak izvlačio iz njih pozitivne strane za koje do tada nismo znali kao što je slučaj sa Bred Pitom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Man the

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.