Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 07:52:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Infiltrator (2016)  (Pročitano 1531 puta)
21. Apr 2016, 21:06:41
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 45.0
      The Infiltrator (2016)

>> IMDb <<

Opis Filma:

Film je adaptaciji istoimene autobiografije Roberta Mazura za koju je zaslužan scenarista Ellen Brown Furman. U glavnim ulogama pojavljuju se dobitnik Emmya i Zlatnog Globusa Bryan Cranston, te John Leguizamo, Benjamin Bratt, Yul Vazquez i za Oscara nominovana Amy Ryan. Donosi nam istinitu priču o o uticajnom i neustrašivom agentu Robertu Mazuru, koji se tokom osamdesetih godina pod pseudonimom Bob Musella infiltrirao u narko kartel Pabla Escobara. S vremenom je stekao poverenje Escobarove desne ruke, Roberta Alcaina (Benjamin Bratt), a njegov rad rezultirao je podizanjem 85 optužnica protiv narko bosova i korumpiranih bankara koji su prali novac za Escobarov kartel.

https://www.youtube.com/watch?v=7cnUI_ryp2w

Žanr: Biography, Crime, Drama

Režija : Brad Furman

Glavne uloge:  Bryan Cranston, John Leguizamo, Diane Kruger

Izvor teksta

filmopis
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Izašao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
  Infiltrator je solidan film o ćoveku koji je između ostalog prvi predstavnik američke vlasti koji je lično upoznao P.Eskobara. Podrazumeva se da je preživeo susret kao što je preživeo i niz opasnih ali i bizarnih situacija koje su mogle da mu dođu glave. Ne ulazim u istinitost viđenog osim teksta na kraju filma koji je javna tajna već godinama.

B.Krenston koji je u svojim zrelim godinama pokazuje šta zna i ume filmovima u kojima glumi. Tako je i u Infiltratoru u kom igra agenta na svomposlednjem zadatku koji je mogao da eskivira. Na zadatku mu nisu pomogli samo izvanredni refleksi, dobri živcxi i sreća koju imaju oni koji prežive ruski rulet. Veliku podršku imao je od agencije i krimosi koji je odabrao da mu asistiraju. Tempo filma je malo usporen i sve ovo nije moralo ovoliko dugo da traje i to je moja glavna zamerka.

Sve u svemu zadovoljan sam B.Krenstonom ali krajem filma koji je delimično objasnio odakle reganu pare za tajne i crrne operacije od kojih je jedna bila stvaranje radikalnih muskimana u Avganistanu koji su izazvali rat sa SSSR-om. Ono što nedostaje je da je regan od kongresa zvaničnim putem tražio pare za pomenute operacije. Kada ih nije dobio udario je na Eskobara, Norijegu i druge velike narko bosove. Ne samo da je vlada sjedinjenih država preuzela njihovo tržište već i banke koje se spominju u filmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 07:52:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Infiltrator

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.