Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 13:04:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Hateful Eight (2015)  (Pročitano 14769 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Tarantinova penzija će ti učiniti život lepšim ? Ali Majkl Bej može da nastavi sa remek delima, recimo ?  Smile

M.Beja niko ne shvata ozbiljno iako me je zadnjim filmom iznenadio. Nisam čak hteo ni da ga gledam.

The Taking of Pelham One Two Three (1974)

http://www.imdb.com/title/tt0072251/

Recimo da je pokupio odavde imena.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Volim Tarantina, sve sam mu gledao. Reservoir Dogs je originalan. Nadjoh neke trejlere za Osmicu.

Takodje se prica da je najavljen Kil Bil 3... Mozda ce mu to biti poslednji film  kako je najavio.. ne daj Boze.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2015, 23:39:08 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mislim da su ovi trejleri fejk
i mislim da je ovo osmi tarantinov film  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.93
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 28. Jan 2015, 23:08:06
 Petparačke priče su mi najbolje i tu nisam primetio pozajmice. Ali zato sve ostalo je daj narodu šta traži a ako nemaš ti pozajmi.
  Bregi su jednom u živom programu pustili original a odmah potom pesmu koju je obradio. Nije se zbunio, rekao je nešto kao "j...š koja na drugu ne liči".
  Pošto nemam crnu stranu internetai ne verujem mnogo IMDB-u ostaje mi da vidim film i da čekam penziju.

Зоране...ништа Тарантино није позајмљивао и плагирао. Све што је снимио су омажи његовим омиљеним филмовима, ауторима и глумцима. Мислим, сви знамо да је она песма на крају Ђанга из Тринитија. Није он мајмун па да то убаци ето тако из досаде. Он је само у Ђангу одао признање великом броју глумаца, режисера и осталих који су радили шпагети вестерне шездесетих и седамдесетих година прошлог века.

IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Recimo da je pokupio odavde imena.

Imena, i to je sve. Daleko je to od plagiranja i krađe. Ono što je najvažnije, zaplet i stil, ostaju originalni. Ovo je u domenu omaža.

Inače, Pelham je dobar film, ali nema nikakve veze sa Uličnim psima sem u tom jednom detalju.

Citat
Nadjoh neke trejlere za Osmicu.

Oba su već kačena, ovaj drugi je fejk, ovaj prvi verovatno fen-mejd.

Filming Starts for Quentin Tarantino’s The Hateful Eight

The Weinstein Company announced today that principal photography has begun in Telluride, Colorado on Academy Award winning writer/director Quentin Tarantino’s upcoming feature The Hateful Eight. TWC plans to release The Hateful Eight theatrically in 2015.

More supporting cast members have also been announced, most of whom have worked with the filmmaker in the past. James Parks (Kill Bill Vol. 1 & 2), Dana Gourrier (Django Unchained), Zoë Bell (Death Proof), Gene Jones (No Country for Old Men), Keith Jefferson (Django Unchained), Lee Horsley (Django Unchained), Craig Stark (Django Unchained) and Belinda Owino (Django Unchained) have all come on board.

The lead cast for the film will include: Samuel L. Jackson (Django Unchained), Kurt Russell (Escape From New York), Jennifer Jason Leigh (Mrs. Parker and the Vicious Circle), Walton Goggins (“Justified”), Demian Bichir (A Better Life), Tim Roth (Reservoir Dogs), Michael Madsen (Reservoir Dogs), Bruce Dern (Nebraska) and Channing Tatum (Foxcatcher). Written and directed by Tarantino, The Hateful Eight is produced by Richard N. Gladstein, Stacey Sher and Shannon McIntosh. Harvey Weinstein, Bob Weinstein and Georgia Kacandes are executive producing, and Coco Francini and William Paul Clark are associate producing.

In The Hateful Eight, set six or eight or twelve years after the Civil War, a stagecoach hurtles through the wintry Wyoming landscape. The passengers, bounty hunter John Ruth (Russell) and his fugitive Daisy Domergue (Leigh), race towards the town of Red Rock where Ruth, known in these parts as “The Hangman,” will bring Domergue to justice. Along the road, they encounter two strangers: Major Marquis Warren (Jackson), a black former union soldier turned infamous bounty hunter, and Chris Mannix (Goggins), a southern renegade who claims to be the town’s new Sheriff. Losing their lead on the blizzard, Ruth, Domergue, Warren and Mannix seek refuge at Minnie’s Haberdashery, a stagecoach stopover on a mountain pass. When they arrive at Minnie’s, they are greeted not by the proprietor but by four unfamiliar faces. Bob (Bichir), who’s taking care of Minnie’s while she’s visiting her mother, is holed up with Oswaldo Mobray (Roth), the hangman of Red Rock, cow-puncher Joe Gage (Madsen), and Confederate General Sanford Smithers (Dern). As the storm overtakes the mountainside stopover, our eight travelers come to learn they may not make it to Red Rock after all…

Presented in glorious 70mm, The Hateful Eight marks a continuation of the long-standing relationship between the celebrated filmmaker and the Weinsteins, who have collaborated on all of Tarantino’s films from Reservoir Dogs through Django Unchained.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2015, 16:27:18 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 28. Jan 2015, 23:08:06
 Petparačke priče su mi najbolje i tu nisam primetio pozajmice. Ali zato sve ostalo je daj narodu šta traži a ako nemaš ti pozajmi.
  Bregi su jednom u živom programu pustili original a odmah potom pesmu koju je obradio. Nije se zbunio, rekao je nešto kao "j...š koja na drugu ne liči".
  Pošto nemam crnu stranu internetai ne verujem mnogo IMDB-u ostaje mi da vidim film i da čekam penziju.

Зоране...ништа Тарантино није позајмљивао и плагирао. Све што је снимио су омажи његовим омиљеним филмовима, ауторима и глумцима. Мислим, сви знамо да је она песма на крају Ђанга из Тринитија. Није он мајмун па да то убаци ето тако из досаде. Он је само у Ђангу одао признање великом броју глумаца, режисера и осталих који су радили шпагети вестерне шездесетих и седамдесетих година прошлог века.

Nikad nisam tvrdio da je dotični majmun ili glupan, samo ovde sam nekoliko puta napisao da se radi o inteligentnom i sračunatom čoveku koji zna šta radi. Najsvežiji primer je Đango u kom je napravio gomilu kompromisa od kojih je svima znan onaj o dodeli glavne uloge Dž.Foksu jer neko želi da od njega napravi glumca. Jedini omaž Đangu je Franko Nero koji ima epizodnu ulogu, sve ostalo je sračunato a ponešto i pozajmljeno počev od imena i muzike koja je okačena.
  Zašto se film zove Đango a ne Mandingo čiji lik u svemu odgovara radnji film ?
  Odgovor koji se nameće je da je Đango (belac) poznatiji od Mandinga(oslobođen rob) crnca.
  Sad šta je omaž a šta pozajmica i plagijat je stvar ličnog stava i uverenja. Goran Marković je u svojim filmovima imao i omaže i čist plagijat o kom se ne govori baš mnogo, Naveo sam ovaj slučaj zbog ljudi koji ne gledaju baš filmove jer mislim da nema ovde čoveka koji nije gledao nešto od.G.Markovića.
  Ono što zovem i što mislim da je pravi omaž je malo poznati  Berberian Sound Studio (2012) P.Striklenda koji ni od kog nije ništa uzeo a ipak se na svoj način zahvalio rediteljima italo horora. Za razliku od tarantina on nije "pozajmio" čak ni muziku već je sam uradio nešto što najviše liči na đalo. Što bi se reklo, savršena rekonstrukcija tog filmskog doba urađena vlastitim snagama i znanjem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Objavljen službeni sinopsis za `The Hateful Eight´

Produkcija Tarantinovog novog filma The Hateful Eight počela je u januaru a sada imamo dve vesti vezane uz radnju i glumačku postavu budućeg vesterna. Objavljen je službeni sinopsis filma, kao i imena nekih novih glumaca koji će se pridružiti glumačkoj postavi. Radi se o Channingu Tatumu i Demianu Bichiru.

Prva verzija sinopsisa objavljena je kada je došlo do curenja scenarija na internet, a druga nedugo zatim kada je reditelj organizovao čitanje scenarija uživo. Tarantino je u međuvremenu odlučio da doda treći čin, ali osnovna premisa priče nije se menjala. U filmu se pojavljuju Samul L. Jackson, Kurt Russel, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen i Bruce Dern.

U filmu The Hateful Eight koji se odvija šest, osam ili dvanaest godina nakon završetka Američkog građanskog rata, jedna poštanska kočija juri kroz ledeni krajolik Wyominga. Putnici, lovac na glave John Ruth (Russell) i njegova begunka Daisy Domergue (Leigh), kreću se prema gradu Red Rock u kome Ruth, u ovim krajevima poznat kao Dželat, planira da isporuči Domergue pravdi. Na putu susretnu dvoje stranaca: Majora Marquisa Warrena (Jackson), bivšeg crnog vojnika koji se borio na strani Severa, a danas ozloglašenog lovca na glave, i Chrisa Mannixa (Goggins) otpadnika s juga koji tvrdi da je novi šerif Red Rocka. Međutim, snežna mećava ih sustiže i naša četiri junaka odluče da potraže utočište u odmorištu Minnie Haberadshery. Kada stignu kod Minnie, ne dočeka ih vlasnica, već četiri nepoznata lica. Bob (Bichir) čuva odmorište dok je Minnie u poseti svojoj majci, a društvo mu prave Oswaldo Mobray (Roth), egzekutor iz Red Rocka, kauboj Joe Gage (Madsen), i general vojske Juga, Sanford Smithers (Dern). Kako se oluja sve više pogoršava, naših osam putnika postaju sve svesniji da možda nikada neće stići do Red Rocka...

Izvor http://www.prolog.rs/Objavljen-slu%C5%BEbeni-sinopsis-za-%60The-Hateful-Eight%C2%B4-article-15784.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
« Poslednja izmena: 03. Jun 2015, 14:43:44 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 13:04:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Hateful the Eight

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.