Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 10:15:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Hangover 2  (Pročitano 16429 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy 3
vratio se pre par sati iz bioskopa i mogu reći da je vrh, idete obavezno da ga pogledate Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Sony 
Čudno, s obzirom da je gomila reviewera "potpila" film koliko je loš (34% rottent tomatoes naprema 79% keca)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Skenjao se , nema nigde jos uvek  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mogu komotno da kazem da sam se jako , jako razocarao.

4/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Ja mogu da kazem da sam vrlo prijatno iznenadjen i da je jedan od boljih filmova koje sam gledao u poslednje vreme, a sa time se slaze i petoro ljudi koji su bili samnom Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja mogu da kazem da sam vrlo prijatno iznenadjen i da je jedan od boljih filmova koje sam gledao u poslednje vreme, a sa time se slaze i petoro ljudi koji su bili samnom Smiley

Ja stvarno ne znam sta je moglo da te odusevi ? Prvi deo je mnogo , ali mnogo bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Smart
„Mamurluk 3” u Guči

Treći deo popularne i isplative komedije mogao bi da bude sniman u srpskoj prestonici trube, smatraju filmski blogeri i fanovi filma Scena iz filma „Mamurluk u Bangkoku”.

Treći deo komedije serijala „Mamurluk” mogao bi da bude snima u Guči, vest je koja je juče kružila filmskim forumima. Posle uspeha drugog dela „Mamurluk u Bangkoku” (tokom prvih šest dana prikazivanja u svetskim bioskopima film je inkasirao 200 miliona dolara), reditelj Tod Filips najavio je da je u planu snimanje trećeg dela ove komedije.

Filips je izjavio da će se glavni glumci Bredli Kuper, Galifijanakis i Džastin Barta ponovo okupiti u trećem, poslednjem filmu „Mamurluk” serijala i da uskoro počinje da piše scenario.
„Film bi trebalo da bude potpuno drugačiji od prethodna dva”, najavio je reditelj Filips koji nije nije želeo da otkriva detalje filma, niti gde bi radnja trećeg dela mogla da bude smeštena.
„Otvoren sam za sve ponude, poput Olimpijskog komiteta, primam predloge za sve gradove”, našalio se reditelj i dodao da je mito poželjan. „Dozvoljavam da me obasipaju vinom i ženama, a onda ću odlučiti.”

Posle ove informacije, filmski forumi su počeli da bivaju preplavljeni predlozima fanova filma gde bi treći deo mogao da bude sniman.

Među mnogim predlozima je i srpska prestonica trube, što ne bi trebalo da čudi, jer ovaj filmski serijal ima veliki broj obožavalaca u Srbiji. Srpski obožavaoci filmova „Mamurluk u Vegasu” i „Mamurluk u Bangkoku” navode da su junaci filma idealni za nezaboravni provod uz trube i pivo u Guči. Uz ovo, blogeri podsećaju da je u vreme Sabora trubača u Guči zagarantovan dobar provod koji bez prestanka traje nekoliko dana i noći, a oni najradikalniji pozivaju reditelja i producente serijala da već ovog avgusta provere ove tvrdnje.

Ipak, kao potencijalna lokacija „Mamurluka 3” za sada prednjači Rio de Žaneiro, na šta je i reditelj Filips aludirao u svojim izjavama. To i ne treba da čudi, jer je Rio jedna od najpoželjnijih destinacija većine svetskih turista, a željni dobrog provoda i avanture su i glavni junaci rediteljeve trilogije.

Drugi razlog koji Riju ide u korist u osvajanju titule domaćina ekipi trećeg filma serijala „Mamurluk” jeste i spremnost menadžmenta ove metropole da pred Olimpijske igre 2016. godine uloži u sve što bi moglo da pomogne dovođenje potencijalnih finansijera i ulaganje kapitala u Brazil.

Rio de Žaneiro je trenutno jedno od najvećih gradilišta u svetu, da bisve bilo spremno za Olimpijadu za pet godina, a boravak filmskih radnika Holivuda i popularnog serijala „Mamurluk” doneo bi gradu veliki publicitet i, kao u većini slučajeva kada Holivud radi van svoje fabrike snova, ostavio i nekoliko desetina miliona dolara.

Kao ozbiljan konkurent Riju navodi se Amsterdam, što bi bilo rešenje koje takođe odgovara radnji prethodna dva dela i karakterima glavnih junaka, jer oni vole da uživaju u alkoholu i opijatima, a Amsterdam je jedna od vodećih prestonica takvog vida provoda u Evropi.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jel moguce da ce Alan da se zeni ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
Evo sada sam procita sve sta ste napisali, vidim da vecina nisu odusevljena filmon, ja se taman vratio iz kina i meni je film vrhunski a mozda cak i bolji od prvog dijela i svakako ga se isplati pogledati.....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
gledao sinoc u steru,presmijao sam se,bas sam iznenadjen.preporuka.inace sam jedva poshao,s obzirom da je prvi dio jedan od losijih filmova koje sam gledao.izgleda da je najbolje nista ne ocekivat Wink
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 10:15:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.