Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Girl With the Dragon Tattoo - američki verzija  (Pročitano 16826 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
HTC Smart
Scarlett Johanson razmatrana za ulogu u prvom filmu Milenijum trilogije

Reditelj David Fincher kaže da Scarlett Johansson "bi privukla previše pažnje publike".

Reditelj filma "Muškarci koji mrze žene" ("The Girl With the Dragon Tatoo") David Fincher je izjavio kako je odbio predlog da Scarlett Johanson igra glavni lik Lisbeth Salander, jer je mislio da će ona "privući previše pažnje", a da to nije potrebno za taj lik.

"Kad vidite Scarlett, samo mislite o tome kako izgleda gola," rekao je Fincher.

Na kraju, ulogu misteriozne hakerke, sklone nasilju, je dobila relativno nepoznata glumica Rooney Mara, koja je za potrebe uloge obrijala pola glave, posvetlela obrve i probušila usnu, nos i obrvu.

Film, koji je snimljen na osnovu prve knjige Milenijum trilogije švedskog pisca Stiega Larssona, će biti premijerno prikazan u decembru.

Izvor: MTV
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia E71
Slažem se u potpunosti,ja sam skontao da pisac namerno nije hteo da ona bude previše privlačna.Ova šveđanka je odlično to odradila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
HTC Smart
Goran Višnjić: Finčer je zaista kul

Brojni obožavaoci sa nestrpljenjem čekaju američku adaptaciju slavnog bestselera Stiga Larsona "Devojka sa tetovažom zmaja", a u filmu koji režira Dejvid Finčer glumiće Goran Višnjić. Njemu je poverena uloga Dragana Armanskija - vlasnika osiguravajućeg društva.

Već je otkriveno da će 39 - godišnji glumac Goran Višnjić iz Hrvatske igrati Dragana Armanskija, vlasnika osiguravajućeg društva, ali i šefa glavne junakinje Lizbet (Runi Mara), ali sada je napokon i sam u intervjuu za "Moviefone"rekao kako je bilo na snimanju  visokobudžetnog projekata koji je delo  renomiranog reditelja.

- Bio sam tamo jako kratko i hteo sam da pitam Dejvida  "Mogu li da budem na setu još samo nekoliko dana, ne bih li vas gledao kako radite". Bilo je jako zanimljivo.  Srećom,  moj lik je predstavljen u sve tri knjige pa se nadam da ću se videti i u sledećem filmu. Samo bog zna što će nam doneti novi scenario. Onih nekoliko dana su bili sjajni.

Hrvatski glumac je ispričao utiske sa zajedničkih setova sa Dejvidom Finčerom za koga kaže da je veliki profesionalac.

- Finčer je bio zaista "kul". On je jedan od onih koji, kada vide da glumac stoji na mrtvoj tački, kaže: "Sve radiš dobro, ali nekako ti je promaklo ono nešto".  A vi čak ni ne znate šta je to,  ne možete prstom upreti u to, ali on je spreman da uskoči i jednostavno vam otvori oči nečim zbog čega vam sine: "Isuse! Kako pre nisam video?"  Bio je to zaista uzbudljiv set, objasnio je Višnjić.

Američka publika Višnjića najbolje pamti kao doktora Luku Kovača koji je zamenio Džordža Klunija u seriji "Hitna služba".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
номи рапаце Smile

ове америчке фегете комотно у креч Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Nije mala stvar evoluirat iz ovog:

u ovo:

Jbt, ko bi rekao da je to ista osoba.

Elem, švedska verzija glumice je zgodnija od ove (šta god to značilo Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
HTC Smart
Неколико слика из филма. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

0.jpg
(76.43 KB, 640x948)
MV5BMjA2MDg2Mzk2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwODUwNTMzNg@@._V1._SX640_SY427_.jpg
(30.21 KB, 640x427)
MV5BMjE0ODgwOTQ5OV5BMl5BanBnXkFtZTcwODkzNDAxNw@@._V1._SX640_SY427_.jpg
(35.07 KB, 640x427)
MV5BMjE1Njc3MDIwNV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQyNDAxNw@@._V1._SX640_SY426_.jpg
(22.47 KB, 640x426)
MV5BMjE5OTEzMTQ1M15BMl5BanBnXkFtZTcwNTUwMDAxNw@@._V1._SX640_SY426_.jpg
(27.01 KB, 640x426)
MV5BMjk0ODE1ODM0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzUwMDAxNw@@._V1._SX640_SY425_.jpg
(38.52 KB, 640x425)
MV5BMTg4NDg4MDAxN15BMl5BanBnXkFtZTcwMDUwMDAxNw@@._V1._SX640_SY413_.jpg
(46.7 KB, 640x413)
MV5BMTkwODI5ODcxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjIyNDAxNw@@._V1._SX640_SY426_.jpg
(31.76 KB, 640x426)
MV5BMTQ2NjM4MTkyNF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTUwNTMzNg@@._V1._SX640_SY425_.jpg
(47.93 KB, 640x425)
MV5BMTY2MzQwODMxN15BMl5BanBnXkFtZTcwNjQzNDAxNw@@._V1._SX640_SY425_.jpg
(46.16 KB, 640x425)
MV5BMTYyOTU2MTYwM15BMl5BanBnXkFtZTcwNzMyNDAxNw@@._V1._SX640_SY427_.jpg
(39.43 KB, 640x427)
MV5BMTYzOTczMDQ3M15BMl5BanBnXkFtZTcwNjczNDAxNw@@._V1._SX640_SY426_.jpg
(27.01 KB, 640x426)
MV5BMzc0MjQ3MTYyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDYwNTMzNg@@._V1._SX640_SY296_.jpg
(33.53 KB, 640x296)
MV5BNjc0NTg1NjkyNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTgzNDAxNw@@._V1._SX640_SY425_.jpg
(31.9 KB, 640x425)
MV5BNTU5MzgwMzI1M15BMl5BanBnXkFtZTcwOTMyNDAxNw@@._V1._SX640_SY960_.jpg
(65.72 KB, 640x960)
MV5BNzMxNDU3NzcyNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTUwMDAxNw@@._V1._SX640_SY433_.jpg
(40.79 KB, 640x433)
MV5BODkwNTE0NDQyN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjYzNDAxNw@@._V1._SX640_SY425_.jpg
(37.87 KB, 640x425)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
HTC Smart
Runi Mara - od bogatašice do Lizbet

Glumici Runi Mara bila su potrebna dva i po meseca i pet probnih snimanja da bi dobila ulogu Lizbet Salander u holivudskoj ekranizaciji romana Stiga Lašona "Muškarci koji mrze žene" koji će se u beogradskim bioskopima pojaviti 5. januara.

Reditelj filma Dejvid Finčer poznat je po svojoj posvećenosti detaljima - što je i sama Runi Mara osetila glumeći u njegovoj "Društvenoj mreži" - kada je jednu scenu sa Džesijem Ajzenbergom snimala čak 99 puta. Da bi postala Lizbet, Mara je morala da pokaže da je sposobna za transformaciju. "Nisam mogla da zamislim svoj život bez te uloge", rekla je ona.

Upravo je takav stav uverio Finčera da je ona prava osoba za ulogu koju su želele Skarlet Johanson, Natali Portman i Keri Maligan.

"Stvar koja je sve rešila za mene bila je to što ona nije prihvatala ne kao odgovor", rekao je Finčer AP-u. "A to je od suštinske važnosti za Lizbet. To je najzvažnija stvar. Zaboravite 44 kilograma, crnu kosu, tetovaže i pirsinge. Želeo sam nekoga ko neće stati a ona je samo grabila napred".

Za svoju ulogu Mara je dobila pohvale kritike, kartu za Holivud i nominaciju za Zlatni globus.

U intervjuu AP-u Mara (26) nije delovala kao glumica čijih pet minuta slave je došlo. Umesto toga delovala je kao neko ko jedva čeka da se završi čitava halabuka oko filma.

"Provela sam godinu dana 100 kilometara na sat, samo radeći, puna adrenalina. I sada mi je teško da se skinem sa toga. Za nekoga kao što sam ja, koji teži tome da ima fokus, veoma je teško ostati bez toga", objasnila je ona.

Runi Mara nikako ne deluje kao prirodan izbor za Lizbet, čvrstu, androgenu hakerku koja se udružuje sa novinarom Mikaelom Blumkvistom (Danijel Krejg) u istraživanju decenijama starog zločina.

Odrasla je u bogatom porodici u Bedfordu, Njujork. Njen otac bio je izvršni direktor tima Njujork Džajnsa a majka je potomak dve poznate američke porodice.

Njena starija sestra Kejt Mara prva je počela da se bavi glumom, najpre u brodvejskim mjuziklima a potom i na filmu i televiziji. Runi je trebalo vreme da pocne da glumi. Tek sa 20 je krenula na audicije. Glumila je male uloge u filmovima "Youth in Revolt" (Mladi buntovnici) i rimejku "Strave u Ulici brestova".

Film "Društvena mreža" bio je prekretnica u njenoj karijeri iako je provela svega četiri dana na snimanju.

"Bilo je to drugačije od svega što sam do tada radila. Posle toga postala sam probirljiva. Godinu dana nisam radila. Nije mi se radilo sve dok nisam dobila ovu ulogu jer sam pokušavala da nađem nešto do čega će mi biti stalo", rekla je Mara.

Razlika između uloge u "Društvenoj mreži" i Lizbet Salander je ogromna ali Mara tvrdi da joj je uloga Erile Olbrajt u "Društvenoj mreži" mnogo više strana od nekomunikativne Lizbet.

Finčer opisuje Lizbet kao "oštećenu besnu malu vranu". Kada je izabrao Runi Maru za ulogu rekao joj je: "U onom filmu si bila topla i ženstvena i komunikativna i zrela. To mi sada ne treba. Želim potpunu antitezu toga. Moramo da krenemo od nule".

Izbor za ulogu Lizbet bio je prilično javan. Iako je Mara pročitala većinu onoga što se o njoj pisalo na Internetu, dvomesečnu audiciju je provela zatvorena, pušeći, čitajući i istražujući lik i gubeći na težini.

Krejg je rekao da nije iznenađen ishodom. "Runi je izvanredno bistra, inteligenta i samosvesna žena. Njeni prioriteti su sređeni. Činjenica da je sve ispalo kako treba i da je ona jednostano neverovatna u filmu nije iznenađenje za nas. Svi smo to znali dok smo snimali film", rekao je on.

Da li će i druga dva filma biti snimljena za sada se ne zna. Film nije prošao najbolje u američkim bioskopima iako je švedska verzija trilogije najgledanija u Skandinaviji.

Za Runi Maru, međutim, problema nema. Trenutno radi sa velikanom Terensom Malikom na filmu "Lawless" (Bezakonje) ali je i dalje oduševljena Finčerom. "Potpuno mu verujem. Sve bih uradila za njega", rekla je ona.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N8
Nisam gledao film niti citao knjigu, sad sam uzeo malo da premotam i naleteo sam na nesto zanimljivo. Pa me interesuje jer ovo bas detaljno radjeno po knjizi ili je prirodno ( po meni najverovatnije ) ?   Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

12.jpg
(57.79 KB, 614x612)
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
Lizbet je opisana kao devojka ispod prosecne visine (oko 1,5m), anoreksicne gradje (namerno, usled vezbanja kojim je opcinjena), biseksualne prirode, puna pirsinga, jako zatvorena i asocijalna, a siske ispod miske se spominju... ali ima dosta scena seksa...

Inace, grudi dobija u drugoj knjizi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
Film je sjajan...skoro pa briljantan...glumica je odigrala maestralno... Smile

Najbolji film godine sigurno... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.