Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:23:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Flash - nova serija na CW  (Pročitano 47718 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Maska jeste tupava iako ni ovaj brzi nema nista bolju. Generalno me serija ne privlaci. Zavrsi se epizoda a ja "aha dobro toeto". Ovaj Erou iako je losiji nego ranije opet ima Sarino ubistvo i Hong Kong koji se provlace kroz epizode a i onaj novi nesto mulja i 'ce da ih zajebe.

Ovde mi ne smeta "1 epizoda - 1bed gaj" kol'ko me nervira onaj "nepokretni". Sad sam ja misteriozni baja, smeskam se, hodam, pretim generalima i na slobodi sam a pobio sam pola grada. Bio sam sumnjiv al' sad vise nisam. Mali munja izmislio da je video nesto sto se sad desava. Bezveze.

Juce sam gledao D Sto i 'teo sam da pojedem televizor sto nema dalje. A od sve tri serije ova mi je najvise  izgledala kao tinejdz sranje koje cu da batalim posle 3 epizode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1268
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Meni je Arrow losa serija

Meni je Fles mnogo losiji od Eroua.
Ma ni jedna nije nista posebno, ali gledao sam Arrow, i nije mi se dopao.  GLedam pre neki dan DVD i lik nosi kapuljacu i kreon ispod ociju. Zbog kojeg razloga? Da bude tajanstven, da bude "maskiran"? Izgleda glupo.  Jos samo fali da ukrste Smallville i eto ti ga na. 

Al mi žao što nema više Slejda  Smile Ti mora ko moj ortak da si više fan Dextera  Smile
IP sačuvana
social share
Samo jednu ljubav nemam :p
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple iPhone 7 Plus
CW uglavnom i pravi serije koje ce prvenstveno da se svide mladjoj populaciji (tinejdzerima). Ali znate sta, to je odlicna taktika. Sadrzaj je takav da oni na kraju i privuku tu decu i ostvare sjajnu gledanost za njihove uslove. Pogotovo sto je u danasnje vreme situacija sa novim serijama na Americkim nacionalnim mrezama jadna. Jako je tesko da se bilo sta novo probije. Ljudi su navikli na postojece serije i samo to gledaju. Od ovih novih pogledaju prve dve epizode i ako serija nije apsolutni hit od samog starta, odustaju. Onda serija kod recimo pete seste epizode sezone krene da se znatno poboljsava, ali tada je vec kasno jer su ostali da je gledaju samo najverniji fanovi sto nije dovoljno. Do tog momenta je serija vec otkazana od strane tv mreze zbog slabe gledanosti.
Setite se samo "Tracare". Ta serija ne bi prezivela vise od sezone na nacionalnoj mrezi, isto smatram i za "The 100". Mislim da obe nisu imale kvalitet, ali prezivele su zbog dobre gledanosti. Ko zna, mozda su i bile ponudjene nekoj drugoj mrezi na pocetku, ali su odbijeni. Ali na CW je situacija drugacija. Kada njima epizodu gleda 3 miliona ljudi to je uspeh.
Zato ce Arrow i Flash ziveti. I zivece dugo. Imaju ipak relativno kvalitetan sadrzaj, ali i jaku i vernu publiku a danas je to najvaznije kod serijskih programa u USA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Meni je Arrow losa serija

Meni je Fles mnogo losiji od Eroua.
Ma ni jedna nije nista posebno, ali gledao sam Arrow, i nije mi se dopao.  GLedam pre neki dan DVD i lik nosi kapuljacu i kreon ispod ociju. Zbog kojeg razloga? Da bude tajanstven, da bude "maskiran"? Izgleda glupo.  Jos samo fali da ukrste Smallville i eto ti ga na. 

Al mi žao što nema više Slejda  Smile Ti mora ko moj ortak da si više fan Dextera  Smile
Dexter je bio super dok ga nisu upropastili. Breaking Bad je bio odlican. Walking Dead je otisao u picku materinu posle druge sezone.  Itd.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Serija je obična bljuvotina u odnosu na originalnu.  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Флеш има својих мана, али Стрелу не дирајте. Најбоља играна серија по неком стрипу икада.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1268
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Serija je obična bljuvotina u odnosu na originalnu.  Smile

Da pogađam, sviđa ti se njegov ćale iz tog vremena  Smile ok moderna su vremena al meni je Tinica Mekgi lepota  Smile i lepo što je vraćaju u 12-oj ep  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
CGI je uništio film. Scenografija je nestala, kvalitetna gluma kao i kvalitetan zaplet. Pogledaj zonu sumraka iz 57 godine koju je kreirao Rod Sterling pa ćeš da vidiš šta je kvalitet serije prema scenariju i režiji. Ćaleta se stvarno ne sećam.  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1268
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
I na kraju ispade onaj "invalid" Vels obrnuti Flash  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Od prve epizode sam pretpostavljao da >>on ima veze sa ubistvom ili ju je ubio al' mislim da ce sad da se ispostavi, posto su bila dvojica, da je on hteo da je odbrani od ovog drugog.<<
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:23:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: the serija Flash

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.