Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:13:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Cabin in the Woods  (Pročitano 13530 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Bas odgledah, vrlo dobar film.Ima komedije, koje ima bas taman (ali po mom misljenju, moglo je ili vise, ili skroz da se izbaci...s' tim da je bilo sta od ta dva, moglo bi da izjebe film dobro, tako da je verovatno bolje ovako kako je).

E sad, sa mog nekog gledista, Cube + 13 Ghosts + Idle Hands + Resident Evil? Verovatno jos koji film, al' to je samo zadnjih 30-ak minuta.Upravo o tome sam pricao pre, iz par filmova/knjiga uzeti po koji deo, neki ostaviti kako jeste, neki izmeniti/dodati jos, malo srediti/izmisliti pricu, i dobijes odlican film.

Spojler: "Oh baby come on, we are all alone" i prebacuju u "studio" gde ih gleda 50-ak ljudi preko kamera.Odlicna scena Smile

A drugi nacin videti film...pa, ovako (ostatak na linku ispod, prekopirao sam samo jedan deo (veliki spojler, ko nije gledao neka zaobidje):

Citat
What makes this movie so wonderfully amazingly super fantastic is the metaphor. Don’t you get it? The old gods, that’s us! We used to be satisfied by simple plotlines (girl in a volcano), by a song and a dance, but no longer. We have developed discerning tastes, desensitized by decades of cinema. We watch horror movie after horror movie titillated by the death scenes.

The workers in the facility are the moviemakers. They know they have to appease the old gods, i.e. their audience, and if they fail, their world ends. If their movie isn’t entertaining enough, it will flop, and the old gods will write nasty reviews and complain about it on the internet, and the people in the facility will lose their jobs, which to them is equivalent to losing their lives. When they bet on which monster will kill them all this time, they’re wondering what new horror will rake in the most cash. And they’re just like us, to some degree. They get excited when they hear about a new plotline. When the creepy old men zoom in on the couple about to have sex, when they root for the girl to take off her clothes, that’s every male member of the audience secretly hoping for a shot of some boobies.

Citat
Watching this movie is a life-changing experience. Not only is it entertaining, but it explains every other movie. Any time you ever noticed an inconsistency or witnessed a character making a stupid decision and thought “why on earth would they split up?” you now know the explanation. This movie fixes every problem in every film. We can assume that there was a facility controlling the actions of every character in anything we’ve ever seen, and because of that, we can’t fault the characters for their actions.

http://thenickelscreen.com/2012/04/18/the-cabin-in-the-woods-explained-its-a-giant-metaphor/

Horor...i nije bas.Da je zabavan, i dobar, jeste.A i samo malo ako se razmisli, za koga imaju ovaj "show", i sve ostalo u filmu, ima potpuno smisla ovo iznad...

Ko nije gledao, preporuka. Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Ja ne podnosim kombinaciju horora i komedije. Horor sa neke moje tacke gledista treba da bude najozbiljniji zanr. Ne mozes medju zombije/duhove/ubice koje te jure da te iskasape da ubacis komediju. Film gubi svaku draz.

Mrak film je nesto drugo. Izadje covek i kaze, evo ljudi pravim oparodiju na 3-4 filma i smejte se u njihovim glupostima. Kolibu nije tesko skapirati, brzo provalis sve ovo iz citata jer previse je klisea u filmu koji pretenduje da bude najbolji u svom zanru ove godine i uvidis da to nikako nije slucajno vec je radjeno sa namerom. Recenica "a ipak je bolje da se razdvojimo da bi pokrili vise prostora" te  totalno ubedi i onda ti se ne gleda film.

Ocekujes ozbiljan horor, spreman si da progutas i jezero i kamp, i telefonski signal i pumpu sa sve pumpadzijom. Onda vidis cudnu kucicu sa jos cudnijom slikom, pa onim ogledalom, pa razne zivotinje na zidu, ocekujes dobru atmosferu i onda onaj idiot kaze da je vetar podigao podrumska vrata. Onda pomislis da li si idiot i sto i dalje gledas ovo.

Sta je rezultat filma i koji je razlog zasto se ljudima svidja? Kapiram da su veci horor sajtovi uzeli fine pare da ispromovisu film na najbolji moguci nacin pisuci najbolje kritike. Zbog cega? Prvo ja ne vidim horor ovde. Od samog pocetka ovo je tinejdz komedija.

Ideja jeste dobra i metafora, kao sto pise u tekstu gore, jeste odlicna ali milim da film nece prodi kod ljudi koji su od horor filma ocekivali horor film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
To je upravo ono sto sam napisao gore, ili skroz da izbace humor, i naprave ozbiljan film, ili da ubace jos humora...ali verujem da su vise isli na nesto izmedju.Jesam ocekivao horor (sve do pre 2 dana), ali jbg...

Sad, horor...pa to je upravo ovo:

Citat
Horror films are a film genre seeking to elicit a negative emotional reaction from viewers by playing on the audience's primal fears. They often feature scenes that startle the viewer, and the macabre and the supernatural are frequent themes. Thus they may overlap with the fantasy, supernatural, and thriller genres.

Sto ovde uopste nema.Pre bih rekao fantasy/comedy...to sto su drugacije prikazali trajler, i sto uopste nema "comedy" kao jedan od zanrova na imdb-u, jbg...verovatno bi manje ljudi videlo film, da je tako...

U svakom slucaju, meni bas odgovara comedy/horror filmovi.Tipa Dead End, Doghouse, itd.Cak su barem meni, takvi filmovi, bolji od horora, pre svega jer ne pamtim kad sam odgledao neki horor, koji ce bas ono da me prepadne, "strecne", i slicno.Dobro, pamtim, onaj The Gravedancers pre nekih 4-5 godina...nevazno.Isto tako nema puno dobrih novih komedija...tako da ovo ispadne neki dobar miks, izmedju horora i komedije.

Po mom misljenju, bolje neki ovako film, nego neki tipa ovaj Resident Evil, koji je realno postao smor.

Ja se bas nadam da ce onaj The Possession biti dobar horor...ako ne strasan, makar da ima dobru/zanimljivu pricu.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2012, 16:03:05 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Citat
Po mom misljenju, bolje neki ovako film, nego neki tipa ovaj Resident Evil, koji je realno postao smor.

U svakom slucaju.

Citat
Ja se bas nadam da ce onaj The Possession biti dobar horor...ako ne strasan, makar da ima dobru/zanimljivu pricu.

Ja se nadam da ce da lici na nesto. I taj i After i Sinister i The Appartition.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
последњи добар хорор је снимљен пре тридесет година
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Nikako. Ima dosta filmova i od 2000. pa na ovamo koji vrede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Slazem se.Ima dobrih, ali odlicnih, dosta manje.S' tim da je meni dobar = da ima dobru/solidnu pricu, dobru glumu, i da je zanimljiv.Jeepers Creepers, Joy Ride, Feast, Resident Evil (prvi/drugi pa i treci deo) itd, su po mom misljenju dobri...dok recimo 1408, Dawn of the Dead, 28 Days/Weeks Later, Saw, The Descent (mozda i najbolji od svih) su vrlo dobri/odlicni...itd.S' tim da zadnjih par godina i nema nesto puno odlicnih...osim mozda onaj The Loved Ones...ali opet, to je moje misljenje Smile

Odoh u off, ali eto...ovaj mi je vise tu nesto tipa Dead End, sa malo manje humora, i boljom pricom.Ne bih ga nazvao hororom, jer nema tu nista strasno...
« Poslednja izmena: 16. Avg 2012, 18:58:22 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Nikako. Ima dosta filmova i od 2000. pa na ovamo koji vrede.

наведи један ...и немој молим те да кажеш saw јер то није хорор већ трилер Smile

поготову resident evil није хорор Smile

можда не последњи али дефинитивно међу последњим добрим хорорима : http://www.imdb.com/title/tt0078935/

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Audition
The Others
Le Villages des Ombres
The Awakening
Absentia
Stigmata
Lovely Molly
Exit Humanity
Ghost of Mae Nak
Moui: Legend of the Portrait
Body 19
Sop Dek 2002
Alone
Coming Soon

To je ono sto sam pogledao u poslednje vreme. Mrzi me da vrtim dalje po sajtu i trazim sta vredi. Odgledao sam more horora i pozaboravljao sam naslove polovini. U svakom slucaju, mozda vecina ovoga nije prvoklasan horor ali je daleko od loseg filma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Изашао је и "DVDRip". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:13:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.