Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 09:51:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The books of knjige  (Pročitano 61416 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple Iphone 5s
bas tako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
slusao sam ja ovog petka zadnjih pola sata i propustio sam proslog. Jel bilo dobrih prcanja u mozak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pocelo je emitovanje serije prosto nazvane " The Books of Knjige" na beogradskoj Enter televiziji.
serija se daje subotom i nedeljom oko 11 uvece.
i ko nije cuo nista o ovome ranije neka se ne slogira ako bude gledao ovo sledeceg vikenda  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung Galaxy S III
Pocelo je emitovanje serije prosto nazvane " The Books of Knjige" na beogradskoj Enter televiziji.
serija se daje subotom i nedeljom oko 11 uvece.
i ko nije cuo nista o ovome ranije neka se ne slogira ako bude gledao ovo sledeceg vikenda  Smile Smile Smile
Moze malo detaljnije o kakvoj se seriji radi? Nesto novo od njih ?
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
jok. ona serija sto se prodavala na 3 dvd-a se sad emituje na enteru. Sad u subotu i nedelju su bile 1. i 2. epizoda. Pravi fan je sve to vec odavno gledao, ovo je vise obavjestenje za one koji ne znaju o njima i njihovom ludom humoru....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6233
Izjava TBOK povodom slucaja samaranja novinara od strane gradonacelnika podgorice g. Mugose, zbog fotografisanja nepropisno parkiranog automobila..
http://rapidshare.com/files/269477559/090816_BUKSOVCI_FIN_ZA_18_30H.mpg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Gledao sam par epizoda, a uglavnom sam pohvatao neke stvari na youtube. Uradili su neku sinhronizaciju nekog americkog filma (valjda se clip zove Zarila Kandze or so) i mogu vam reci da sam bolje radove video u vrticu kad jedno dete zajebava drugo sto mu je majka debela, a ulgavnom se svadja zavrsi tako sto jedan od njih kaze "Ko pisne govno stisne!"... Duhoviti su kao Stiv Martin... dok spava (mislili ste da ne moze da bude manje duhovit?)
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
nemoj me nesto pogrijesno shvatit,ali sta je za tebe sinonim za dobar humor?imaju i onih losih trenutaka,ali vjeruj mi nikad me nista ne moze oraspolozit kao oni kad pocnu da ubijaju od zajebancije horde vidovnjaka,iscjelitelja,pacenika...i to nista na silu,nego ono lagano podjebavanje poslije kojeg ovim istima koje sam pomenuo a koji lazu narod i zgrcu pare,preostaje samo da se pokriju usima i da jedva cekaju da zavrse razgovor,tako ih izvale da je ponekad i neprijatno slusati.ponavljam,nemoj se nesto uvrijedit,ali ipak je to cetinjski humor koji ne kapira svako i stvarno nije za svakoga,i ima dosta ljudi i cg-u koji ih nikako ne mogu svarit.ja ih godinama slusam,sto emisije na radiju,sto muziku koju rade,i to malo video materijala koji izbace,i nikad mi nece dosadit,uvijek jedva cekam prvi petak u oktobru na anteni m... Wink
sta cu kad ne volim nametnuti humor/KRSadzije
pozdrav Wink
« Poslednja izmena: 21. Avg 2009, 16:17:56 od Ilew »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
nemoj me nesto pogrijesno shvatit,ali sta je za tebe sinonim za dobar humor?

Recimo humoreksno Pajtonovsko pljuvanje svega i svacega na finjaka. Ovde je to nekako previse providno, mada imaju svojih momenata ofc, dosta toga je vise pokusaj humora nego li humor.

Dalje, kursadzije su van ikakve konkurencije, zajedno sa serijom seljaci. Od toga je 2 sata sirene za vazdusnu opasnost bolja varijanta. Mozda sam razmazen engleskim humorom, ali mi se globalno ne svidja ta "granica" koju svi ovde bez polemike postuju, pa sve deluje manje smesno nego sto bi bilo da nemaju dlake na jeziku. Humor nalik engleskom ni ne bi ovde najbolje prosao jer bi smatrali da je... prost jer bi zakacinjao osetljive teme u religiji, homofobiji (klasican primer je film Bruno), istoriji... Na kraju bi slili tonu pljuvachine zbog neukusnog ismevanja svetinja srpskog naroda. I posle pricamo da nam je humor slican britanskom  Smile . Onu sinhronizaciju sam bas nedavno odgledao i cenim da mi je to najgore provedenih 10ak minuta u zivotu, a sto se ostalog tice, mozda je do ukusa, mozda je do moje izrazito niske inteligencije, ali nisam se 2x nasmejao tokom jedne epizode, te s' toga preporucujem svima top listu nadrealista, sa slicnim forama, i pajtonovskim podjebavanjem na finjaka.

Mozda sam lud, mozda glup, ali ovo mi je potpuno retardirano (sad vidim da odista nije sinhronizacija vec jos jedan pokusaj humora  Smile )

« Poslednja izmena: 21. Avg 2009, 19:49:32 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 4
Gledao sam par epizoda, a uglavnom sam pohvatao neke stvari na youtube. Uradili su neku sinhronizaciju nekog americkog filma (valjda se clip zove Zarila Kandze or so) i mogu vam reci da sam bolje radove video u vrticu kad jedno dete zajebava drugo sto mu je majka debela, a ulgavnom se svadja zavrsi tako sto jedan od njih kaze "Ko pisne govno stisne!"... Duhoviti su kao Stiv Martin... dok spava (mislili ste da ne moze da bude manje duhovit?)

Ja jednostavno nemogu da vjerujem i čudom se načudim da neko može da misli da je ono sinhronizacija  Smile Smile
Neradi se o tome da njihov humor nevalja, ili da nije humor u opšte, nego se radi o tome da ti njih "nerazumiješ" nikako. Tako da, nemoj se ni truditi da ih gledaš i razumiješ.

Razumiješ li ovo?

« Poslednja izmena: 22. Avg 2009, 18:26:13 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 09:51:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.