Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 20:36:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Big Bang Theory  (Pročitano 43831 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung Galaxy S4
Serija se sastoji se od 17 polusatnih epizoda a glavni su junaci Leonard (Johnny Galecki) i Sheldon (Jim Parsons), iako mladi, pravi stručnjaci u kvantnoj fizici, koji najviše problema imaju u rješavanju najjednostavnijih stvari iz svakodnevnog života.
Naime, ti briljantni fizičari koji mogu shvatiti kako svemir funkcionira, nikako ne uspijevaju komunicirati s ljudima, osobito djevojkama. No njihovi se životi počnu mijenjati dolaskom nove susjede Penny (Kaley Cuoco). I dok je Sheldon sretan sa svojim disfunkcionalnim prijateljima Wolowitzom (Simon Helberg) i Koothrappalijem (Kunal Nayyar), Leonard u Penny vidi šansu za mogućom vezom.
Autori i producenti serije, čija je treća sezona u Americi završila s emitiranjem u svibnju, su Chuck Lorre (“Dva i pol muškaraca”, “Dharma i Greg”, “Grace under fire”) i Bill Prady (“Gilmoreice”, “Dream on”, “Dharma i Greg”).

Ovo sam ti kopirao sa neke stranice...ja sam bio skeptican cak i gledajuci prve 2-3 epizode, jer mi je bilo cudno da moze biti sve bolje i bolje, ali zaista je tako. Serija je sve bolja kako odmice.

Leonard- je nekako najnormalniji mozda od njih.Iako je nerd, najsvjesniji je toga i najbolje se kontrolise.

Sheldon- je najveci ludjak u seriji! Izgleda i ponasa se kao Mr Spock, ne razumije ironiju i sarkazam. Zavrsio je fakultet sa 14 godina i nema nikakvih drustvenih vjestina.

Koothrappali- je Indijac i mozda najmanje komunicira,ali ima provala teskih. Pati od patoloske stidljivosti, ne moze da prica sa zenama. Vremenom shvati da moze ako je pod dejstvom alkohola.

Wolowitz- seksualno optereceni inzinjer. Kako kaze:"Nikad se ne salim kad su upitanju matematika i sex". On se jednostavno mora vidjeti u svojim pokusajima da prilazi i osvaja djevojke, a najcesce je odvratan  Smile

Penny- je susta suprotnost njima cetvorici. Atraktivna, drustvena, radi u Cheese Cake factory, nesto slicno kao fast food.Doselila se tu u potjeri za glumackom karijerom.

Definitivno preporuka, duhovito i lagano.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Ehm...upravo sam odgledao pilot i jos 2 epizode,i malo mi fali da krenem da udaram glavom u zid...
Ovo stvarno nije "inteligentni humor" vec cisto proseravanje...
uzecu da odgledam jos neku epizodu,vama se svidela,nadam se da serija nece nastaviti da bude ista,posto ovo stvarno nista ne valja,posebno kad cujem smeh poblike uz neku "foru", zgadi mi se zivot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ne mozes da dajes sud na osnovu par epizoda. Ni meni se nije dopalo na pocetku ali kada je malo odmakla prica poceo sam da uzivam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Pa ocenio sam tih par epizoda,ne celokupnu seriju...
videcu,mozda mi se svidi

do sad su se poljubili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Apple 15
Fina serijica... mada ne kapiram cemu toliko odusevljenje njome...posebno sto se zasniva na stereotipima....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
а ко се одушевљава? Smile

не верујем да су креатори серије хтели да направе нови монти пајтон па да се колективно одушевљавамо Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Apple 15
Horde nekih ljudi... "Jaaaaooo.... da li si gledala?! Moras da gleeedas!" i tako to...

Pajtonovci nisu za siroke mase, tako i da ne mogu da se porede ;P
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Ja sam ipak odusevljen Smile
Juce pocela cetvrta sezona. I odmah, predobra prva epizoda. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
uhh dobro da znam .. cekam ovu cetvrtu sezonu..ko lud
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone 7 Plus
E slatko sam se ismejao jutros kad sam pogledao novu epizodu.
Wolowitz - seksualno optereceni kreten. Umalo da mu dodje glave Smile
Ja sam ipak odusevljen Smile
Juce pocela cetvrta sezona. I odmah, predobra prva epizoda. Smile
jesi ti to ustajao jutros da gledas  Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2010, 11:30:30 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 20:36:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.